Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Враження таке, що мамку з дітьми просто викинули  

Мовляв вони без мами пропадуть. Терміново потрібна перетримка, я оплачу.evazlata писал(а):Срочно давайте объявления в "Ваш магазин". Мне много людей звонило. Хотели кобельков, а у нас одни девочки.
 Завтра подам оголошення через інтернет. якщо вам будуть дзвонити раптом за пацанами - дайте, будь-ласка, мій тел. (є в лічці)та ні,їм десь 2 місяці,вони уже самі їдять,і вроді би мама їхня уже втекла,не місцева,як сказала Оксана
  Посмотрела фотографии детей,им не два месяца а где то  максимум месяц,у них глазки голубые и ушки еще совсем не сформировавшиеся.
  Посмотрела фотографии детей,им не два месяца а где то  максимум месяц,у них глазки голубые и ушки еще совсем не сформировавшиеся.[/quote]
 Виходить я зовсім на цьому не розуміюся...Цуцунятка досить крупні (особливо хлопчики) та й їдять самі... Вони вже навіть пробують бавитися, як казала мені Оксана...
Одрі писал(а):Якщо їм місяць,то їх ще швидко віддавати.Підростуть,а тут і по оголошеннях будуть дзвонити:))Таня,а може нам попробувати самим дзвонити по рубриці візьму тваринку в подарунок?:((

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4