Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

В п'ятницю 13-ого.... залишене кошеня

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

В п'ятницю 13-ого.... залишене кошеня

Сообщение Marianka » 14 июн 2014, 01:16

HELP!!!!HELP!!!HELP!!!!ЛЬВІВ

ЛЮДИ ДУЖЕ ПРОШУ ВАШОЇ ДОПОМОГИ!!!
Сьогодні якісь діти подзвонили мені, що найшли маленького котика, якого поносили, побавились та залишили на вулиці.... Я пішла подивитись і коли його побачила не змогла залишити його на вулиці. В котика виглядають дуже хворі очка. Одна дівчина погодилась його взяти на цю ніч, але ЛИШЕ НА ЦЮ((( Завтра не знаю куди котика подіти. Його треба показати лікарю, коштів не маю взагалі((( Прошу відгукніться, хто зможе взяти КОТИКА НА ПЕРЕТРИМКУ!!! Стать хлопчик, дуже пухнастий!!!

Реквізити для фінансової допомоги:
гривневий рахунок Приватбанку -
6762 4683 1946 8439 Баранська Мар'яна
Изображение
Изображение
Marianka

Re: В п'ятницю 13-ого.... залишене кошеня

Сообщение Marianka » 14 июн 2014, 20:46

Дякую величезне небайдужим людям, що відгукнулись та допомогли врятувати малятко!!!!
Котик був оглянутий в клініці на Панча Михайлом, в нього сильний інфекційний коньюктивіт(хламідіоз). Призначили лікування антибіотиком та краплями.
Зараз котик на перетримці в дуже хороших людей. Дякую також за привезені ліки та корм!!!
Котика зараз лікуємо та будем потім прилаштовувати. В вівторок знов маємо бути в клініці, щоб ще раз вколоти антибіотик та знати, що робити далі.
Прихід
+ 5огрн.
+60 грн
+31 грн__________________
Розхід -50грн. Залишок 91 грн.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Marianka

Сообщение Marianka » 14 июн 2014, 21:13

Ось що доброта та любов зробила з котиком за декілька годин. Яка неймовірна різниця!!!. Коли підлікуємо очка трішки, то будемо шукати достойного господаря, який буде піклуватись про нього та любити))) Шикарний кіт!)
Изображение
Marianka

Сообщение Marianka » 17 июн 2014, 09:55

Перенесіть нас будь-ласка у віддам
Marianka

Сообщение Marianka » 18 июн 2014, 09:41

Я маленький пухнастий котик, мені ще немає двох місяців, але я вже встиг відчути жорстокість людей. Я був домашній...
Не памятаю як, але я опинився на вулиці... Для дітей я став іграшкою, а потім мене покинули просто на дворі, коли капав дощ. Я простудив собі очка...На щастя мене побачили та завдяки небайдужим людям я вже одужую. Потім мене вакцинують, щоб більше я не хворів. Зараз я в теплій домівці та мною опікуються, але це лише на деякий час, поки я не одужаю повністю. Я дуже хочу, щоб так було завжди...
Люди, що мене взяли дуже хороші і я вже привязався до них, та на жаль вони мене не можуть в себе залишити. Але я вдячний їм за все, що вони для мене роблять. Я знаю, що це оголошення має прочитати мій майбутній господар. Дуже чекаю на тебе. 0637617490
Изображение
Изображение
Marianka

Сообщение Marianka » 02 июл 2014, 12:16

Вакцинований, прилаштований та щасливий!
Marianka

Вернуться в Щасливі історії