Вчора Володя, зробивши уколи і неприємну процедуру по очистці прианальних залоз нашій собаці, відразу ж поїхав зі мною, щоб оглянути нашу красуньку.
У неї: отит, кліщ (то вже після щоденних процедур!), сильно лізе і мутна шерсть. І я і він були в шоці, коли почули, який вік встановили в клініці на П. - 5 років! Потім, поторгувавшись, вони погодились на 2 роки. Але, перепрошую, киця молоденька, підліток: і по скелету, і по зубах... не так давно поміняні молочні зубки і зовсім не стерті різці. Животик молоденької кицюньки, у якої перша-друга тєчка в житті. Вона була спокійна. Вона ж сама забігла до них додому, як додому, так і залишившись... раптом стала вишкрябувати двері. Гормони. Киця нестерилізована, нерожавша. А от буркотуха ще та! Спецназ! А не тут то було. "Я таких люблю!",- сказала я їй.)
Нестерилізованою киця була. До вечора. Матка була манюсенькою. Після операції їй почистили вушка під наркозом, глибоко, видалили звідти купа гною. І почистили також анальні залози. Бо шерсточка може лізти й через це. Решта, всі питання, пов'язані з її здоров'ям, сподіваюсь, будуть відбуватись у плановому порядку.
Буркутуха мала перед стерилізацією.