Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Підкинута кицюнька

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Підкинута кицюнька

Сообщение aniaf » 02 фев 2014, 01:42

Киця підібрана. Врятована. Замерзала. Вони її не віддадуть. Знайомі мали взяти у нас кошеня тепер ( є ще двоє малих з тих, що прилаштовую зараз)... але - це доля. Вони її підібрали. Вони за неї дбають. Думали, що їй міс. 5. А вчора вет по зубам сказав, що як мінімум, 2 роки. Вони її полюбили. В неї вети діагностували отит.Тереза сьогодні мені радила Орідерміл. Я радила їм... але побоялась дуже наполягати. Тому - купили Отоспектрин. Те, що прописали. Зараз біля кицюньки моя доця... Кицю ледь відкачали. Вона заходилась піною, каталась. Зараз краще.
-Жах. Що робити далі?

Изображение
Изображение

Ставлю фото для того, щоб глянули, чи хтось не прилаштовував таку. Для того, щоб повторно не стерилізувати. Киця зараз в надійних руках.
- По другому питанню, як хочете, можете відписатись в приват.

Изображение
Последний раз редактировалось aniaf 12 фев 2014, 11:31, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Re: Отит

Сообщение Ліда » 02 фев 2014, 10:26

В мене теж був поганий досвід з Отоспектрином, він ДУЖЕ пекучий, тому тепер купую тільки Орідерміл.
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение aniaf » 02 фев 2014, 16:18

Від Отоспектрину киця потрохи відійшла. Дочка ночувала біля неї, щоб вколоти зранку Сінулокс. Шкіра тверда. Змогла ввести тільки половину розчину. Киця, напевно, мала досвід лікування раніше, знає і боїться уколів. Щиро дякую Софійці, що відразу послухала, поїхала, доколола укол (по голосу чую, що сама слаба вщент). Щиро дякую Максиму, який зараз там і допомагає. Це люди, які виручали і виручають, не раз і не два, знедолених тваринок. Дякую, хороші мої, що підтримуєте в складний для мене час, коли я накрепко, фізично і матеріально, прикута доглядом за невиліковно і тяжко хворим рідним братом. Дякую, Максим, що ти приніс в ту квартиру впевненість і вгамував паніку.
Изображение Изображение
Изображение Изображение

Про стерилізацію. Лікарі сказали, що спочатку потрібно з одним розібратись, а тоді будуть дивитись, чи стерилізована. Животик вона подивитись не дає нікому. Але на состанньому фото видно, що є полосочка без шерсті, як після лапароскопії або не такої вже й давньої стерилізації, з внутрішнім швом.
aniaf

Сообщение aniaf » 02 фев 2014, 20:31

Изображение
Изображение
Изображение
Така от завірюха болю, емоцій і переживань.
aniaf

Сообщение aniaf » 05 фев 2014, 07:49

Лікування ще триває. Але уже без ексцесів. Молодий господар дуже дякував Софійці та Максиму за допомогу і за пропозицію подальшої допомоги. А Максиму, окремо, ще й за те, що навчив робити уколи. Тепер Назарій це робить майстерно. Киця не встигає й подумати, що треба втікати. Моя дочка та її подруга (молода господинька знайденої киці) в захопленні від обох волонтерів. А хороший приклад дуже заразний! :ab:
Изображение
aniaf

Дуська - стерилізація і інші процедури

Сообщение aniaf » 09 фев 2014, 22:18

Вчора Володя, зробивши уколи і неприємну процедуру по очистці прианальних залоз нашій собаці, відразу ж поїхав зі мною, щоб оглянути нашу красуньку.

У неї: отит, кліщ (то вже після щоденних процедур!), сильно лізе і мутна шерсть. І я і він були в шоці, коли почули, який вік встановили в клініці на П. - 5 років! Потім, поторгувавшись, вони погодились на 2 роки. Але, перепрошую, киця молоденька, підліток: і по скелету, і по зубах... не так давно поміняні молочні зубки і зовсім не стерті різці. Животик молоденької кицюньки, у якої перша-друга тєчка в житті. Вона була спокійна. Вона ж сама забігла до них додому, як додому, так і залишившись... раптом стала вишкрябувати двері. Гормони. Киця нестерилізована, нерожавша. А от буркотуха ще та! Спецназ! А не тут то було. "Я таких люблю!",- сказала я їй.)
Нестерилізованою киця була. До вечора. Матка була манюсенькою. Після операції їй почистили вушка під наркозом, глибоко, видалили звідти купа гною. І почистили також анальні залози. Бо шерсточка може лізти й через це. Решта, всі питання, пов'язані з її здоров'ям, сподіваюсь, будуть відбуватись у плановому порядку.
Буркутуха мала перед стерилізацією.
Изображение
aniaf

Дуська

Сообщение aniaf » 09 фев 2014, 22:27

Дуська могла б вже і сьогодні їхати додому. Але їй же ж потрібно було залишитись, що перевернути лікарю квартиру, посваритися спочатку з однією кицею, а пізніше з іншою (Евеліни viewtopic.php?f=96&t=52817 ). Ну, і напісяти лікарю в його улюблені домашні тапочки, поки він їздив на виклик.
Володя ще підліковує їй вушка.

А це - розмір проблеми. Такий же розмір для Емми і Назара відтепер має щастячко!
Изображение
aniaf

Сообщение aniaf » 10 фев 2014, 23:12

Кицюнька вже вдома. Не мала часу з ветом й словом перекинутись щодо неї. Хотів без грошей втікнути. Його машина аж підстрибувала рятувати якусь ще кицюньку - кесарів.
Є певні приписи щодо подальшого лікування вдома отиту. Думаю, все буде добре. Софійка, сонечко, щиро дякую тобі за всіляку допомогу! Не залишай їх там на самоті зі своїми міркуваннями.) Десь колись передзвони, при можливості. Вони дуже вдячні за підтримку. У майбутньому обіцяли посильну свою.
Малій буркотусі Дусі потрібно дати два місяці на устаканення своїх гормонів. :ab:
Непогано було б знати чи вона вакцинована. Бо вакцинуватимем через певний період часу... а якщо вона вже..?
aniaf

Дуська

Сообщение aniaf » 11 фев 2014, 16:40

Уфф... добре, що Володя під наркозом почистив той гній у вушках. Дивує одне, як вона не повибирала до того нікому очі з того болю - і вдома , і в Айболиті.
До цього часу Дуська взагалі не просилась на руки, сиділа бідна, згорблена, шипуча і зла. Зараз проситься полежати на животі, муркоче і шукає ласки, співчуття. Для неї тепер злі люди - я і лікар! :ab: А господарі - хороші-хороші! І це - файно! :ab:
Якщо буде щось варте уваги, я відпишуся. Перенесіть Дусеньку в щасливі, я, думаю, вона заслужила бути там.
Ще раз щиро дякую всім хто долучився до справи і хто співпереживав. :ax: :ax: :ax:
aniaf

Dusya

Сообщение aniaf » 12 фев 2014, 11:30

Підкинута, не викинута, пролікована, стерилізована. Любима. В щасливі. :ax:
aniaf

Вернуться в Щасливі історії