Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Потрібна перетримка травмованій кішці.

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Потрібна перетримка травмованій кішці.

Сообщение alba » 23 дек 2013, 11:52

Чорній кішечці з цієї теми viewtopic.php?f=91&t=48863 потрібна перетримка. Вона і полосатка залишились у Сергія. Полосатку Сергій вже давно вирішив залишити собі , а чорна кішечка мала бути прилаштована. Тим часом всіх ПХ на чорнушку він відшивав. Я здогадуюсь чому, але зараз це не важливо.
Вчора ввечері кішечці ВИБИЛИ ОКО. Сергій подзвонив мені сьогодні зранку....
Зараз кішка у ветеринара, їй почистять і зашиють око і одночасно стерилізують (витрати я взяла на себе). Після цього кішка повернеться назад до Сергія, але для неї це смертний вирок. Навряд чи одноока кішка довго проживе на самовигулі біля дороги. Розумію також, що шанси на прилаштування тепер у неї катастрофічно зменшились, але спробувати варто. Може хтось може порадити недорогу перетримку, а ще краще безкоштовну, бо прилаштування може затягнутись (забезпечуватиму кормом і наповнювачем).
Страшенно шкода кішечку :ac:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: Потрібна перетримка травмованій кішці.

Сообщение KBITKA » 24 дек 2013, 00:08

У фейсбуку є бажаючі взяти на перетримку. Написала в приват твій телефон, попросила тобі задзвонити.
KBITKA

Сообщение aniaf » 24 дек 2013, 09:51

Кицюнька заслуговує бути щасливою. Дуже хочу вставити сюди частину повідомлення прекрасної людини:
" ...якщо Сергій віддасть ту кицьку, то я візьму її з великою любов'ю. В зв'язку з інвалідністю назву її Пандою. Дякую Вам за добрі слова."
aniaf

Сообщение alba » 26 дек 2013, 17:37

Ця тема виявилась щасливою наскільки це можливо в даній ситуації. Кішечка, тепер її звуть Пандочкою, переїхала до п. Роми на ПМЖ :bp: . І хоч вона тепер з одним очком, але її полюбила вся нова родина. Залишилось подружитись з котом-старожилом Баюном і собачкою, але то справа часу. Шкода тільки, що для того щоб знайти справжній теплий дім і люблячу родину кицюні судилося втратити око :ac: . Дякую Марті і Фаїні за допомогу :ax: :dh: :dk: . Після відвідин будуть фото з нового дому.
Перенесіть нас в щасливі :ab:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение nickie » 30 дек 2013, 08:40

Дозволю собі скопіювати відповідь господині з ФБ: :)

Панда уважно вивчає історію, як вона в нас опинилась.
Я аж здивована була, як вона зреагувала, хвилин 5 уважно дивилась на фотографію комп'ютерної кицьки. Так ніби читала історію про себе. Дякую Людям, які викладають такі історії.
Изображение

Думаю, можна перенести в щасливі! :) :ay:
nickie

Сообщение а-лиса » 05 янв 2014, 23:36

Я может немного не в теме кошачьих историй,но вопрос,а почему тема в неактуальных? Сори ,прочитала все подробней,переносимся в счастливые
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение cay.pollard » 05 янв 2014, 23:37

Изображение
cay.pollard

Пандочка

Сообщение aniaf » 16 фев 2014, 17:39

Фотки трохи давніші. Обіцяна нова фотосесія Пандочки. Вона дуже мудра. В сім'ї просто захоплюються нею. Як вона ходить, як відкриває обережно двері. І вона лікарка. :ab:
Це фИзображение
Изображение
Изображение
aniaf

Вернуться в Щасливі історії