Пропала в р-ні Тракт Глинянській - Личаківська - 30 квітня. Тобто, 1,5 суток, як її розшукуєм. Кішечці - рік. З приватного подвір'я, на очах у господарів, які за нею дивились і вже брали на руки, щоб занести в хату, вона чкурнула за чорним сусідським котиком, який приходить до них, щоб з нею побавитись (дружать). Миттєві і подальші пошуки не дали ніякого результату.
Будинок кішечки (людський вхід) зі сторони Тракту. А котика - зі сторони Личаківської. Розділяє їх сітка-паркан. Поряд "Рукавичка" і базарчик... на якому особисто мені вже декілька раз пропонували взяти "в добрі руки", відомих мені, сусідских котів, які деколи, біжать-не-догнати, туди на запах сирого м'яска (особливо в піст). Чомусь не диких, бідних і нещасних адаптовують і прилаштовують, а на на мить заблукалих, домашніх. Бо модно стало? Чи що? Особливо оригінально це виглядає серед особняків і коли тепло.
Господарі (3 покоління) дуже переживають. Люди відповідальні і свідомі. Під час тєчки не випускали, запланована стерилізація (вже взяли у мене телефон лікаря).
Видалила фото схожої кицюньки і контакт... киця знайшлась (зранку - 30 травня)!!!