Дзвонити 0673140565 Наталя.
Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

.
 , навіть до господарів 
 Хочу купити їй кігтеточилку. Підкажіть де таку потрібну річ можна купити подешевше і як її привчити нею користуватися. Я розумію, що для кішки точити кігті це нормально, і все ж, не хочеться щоб її через це повернули, хоча господиня каже що це не проблема, але краще все таки відучити її від цього.
 А знайома,збризкуючи дощечку вареянкою,привчала до неї свого котика
  так що думаю все з нею буде 

і добре зробили. Боня обжилася в новому домі і вже навіть почала гнобити старшого кота, ну ніякої поваги до віку 
, ганяє його по квартирі і шкоду тепер здебільшого робить саме він, бо 8 кг живої маси між вазонками це щось 
 . Господиня кличе її Бонею а не Марго, бо хоче щоб вона поправилась і стала кругленькою 
 . Одним словом Марго-Боні повезло, після стількох місяців хвороб і поневірянь, і дякувати за це треба Світлані, яка з перших днів коли побачила її в мене в кабінеті сказала, що якби вона брала собі ще одну кішку то взяла б саме її. Коли після лікування постало питання повернення Боні на перетримку  то Світлана категорично заявила, що їй там не місце і забрала додому. Ось так Боня-Марго знайшла свій дім.Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2