Nastjona » 05 янв 2013, 21:42
Hana, доброго вечора!!!
Хасика знайшли ми разом з Танею, вигулюючи собак 1 числа ввечері. Таня взяла хасика до себе на ніч, на наступний день його треба було срочно забирати, шукати перетримку. Я подзвонила Наталі сказала про находку, вона запропонувала мені подзвонити Ліле, ми з Лілею домовились, про перетримку і оплату, я відзвонились Наташе, вона мені сказала, що тільки після операції лайка, якій ампутували лапу, і чи я не проти, щоб вона поїхала на домашню перетримку, а для хасіка знайшли місце в приюті. Так ми і домомвились, тому хасік навіть і не їхав на перетримку)))) Все оплатила я так, що нікого нікто не дурив і не вимагав гроші!!!!!)) На наступний день Наташе подзвонили, люди з Червонограда які хотіли вже і не медля забрати хлопця, і за них дзвонила ветеринар Оля з Лікувальної яка дуже не коректно розмовляла з Наталею, щоб собаку вже віддали і всё тут. Наташа пояснила, що собака спочатку їде до лікаря на обстеження, а потім буде видно. Вчора хасіка звозили до лікаря обстежили, у хлопця проблеми з серцем, і він дуже сильно вимотаний. Ввечері в приют, приїхали люди подивитись на хасіка і забрали його додому. Дуже приємна сімейна пара.
Hana, Гроші приют за хасіка не брав!!!!!! А тільки вкладав))) За це даю голову!!!!!!!
Якщо ВАс цікавлять подробності можете мені передзвонити!!!!!