Приблизно - 9,5 місяців. Має вет.мед. паспорт. Котик Найс має всі щеплення. На перетримці їсть сухий корм (Йозеру) і деяку домашню їжу. Любить бавитись. Любить руки. Не плаче, коли сам. Ходить на любий наповнювач в лотку. Віддам у квартиру, або в захищені умови особняка. Некастрований. т.0637622561

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Ще троє в іншому місці. Вони прибились до нас на подвір'я на днях. Мороз. Може я відкрила б їм просто підвал, але там у нас... голуб з відмороженими лапками живе вже тиждень. В квартиру здорових котів до хворих?.. А на вулиці... приходить час від часу чийсь сіренький кіт (чи киця?) з великим лишаєм на спині. Я ледь вмовила одну стареньку взяти їх до себе на деякий час. Ще би - родичі приходять піклуватись про неї саму, ще й собака є...
Тигрик - 5-6 місяців. Непосида. Спати любить в ліжку. Їсть корм для кошенят, пекінську капусту, салат і каші. Оброблений від бліх і глистів. Вколено Глобфел. На днях - щеплення. Йде на компактний лоточок з решіткою і кусочком паперу - без обов'язкового наповнювача. В добрі люблячі руки! т.0637622561

Киця Фелис - 1,5 року. Середня на зріст, пухнастий хвіст і маніжка, спокійна, мрійлива, муркотлива. Їжа - сухий корм і вода, сире розморожене м'яско. Оброблена від паразитів. Вакцинована Вакдермом. Лоток - глибокій з наповнювачем або піском. Допоможу зі стерилізацією. т.0637622561

Є ще чорно-білий котик. Бонд. На вигляд - 1,5- 2 роки. Досить великий - 5-6 кг. Верх чорний, живіт, маніжка і частина мордочки - білі. Жорсткошерстий. Хвіст повністю чорний, масивний і довгий. Оброблений, вакцинований Вакдермом. З лотком проблем не має. Їсть все. Некастрований. т.0637622561