Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Гарні котики і киця

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Гарні котики і киця

Сообщение aniaf » 24 дек 2012, 23:43

Перший котик-хлопчик - один з семи, виставлених кимсь восени під одним із магазинів. Вони були всі худенькі, але чисті і здорові. 3-х забрали (не бачила хто) з вулиці в той самий день, а 4 опинились на терміновій перетримці. З них: 2-х хлочиків прилаштовано майже відразу, дівчинку недавно стерилізовано і її вже скоро забирають... Лишається один. Потребує термінового прилаштування. Тримають від нього в ізоляції свою ангорку. )

Приблизно - 9,5 місяців. Має вет.мед. паспорт. Котик Найс має всі щеплення. На перетримці їсть сухий корм (Йозеру) і деяку домашню їжу. Любить бавитись. Любить руки. Не плаче, коли сам. Ходить на любий наповнювач в лотку. Віддам у квартиру, або в захищені умови особняка. Некастрований. т.0637622561
ИзображениеИзображение

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Ще троє в іншому місці. Вони прибились до нас на подвір'я на днях. Мороз. Може я відкрила б їм просто підвал, але там у нас... голуб з відмороженими лапками живе вже тиждень. В квартиру здорових котів до хворих?.. А на вулиці... приходить час від часу чийсь сіренький кіт (чи киця?) з великим лишаєм на спині. Я ледь вмовила одну стареньку взяти їх до себе на деякий час. Ще би - родичі приходять піклуватись про неї саму, ще й собака є...

Тигрик - 5-6 місяців. Непосида. Спати любить в ліжку. Їсть корм для кошенят, пекінську капусту, салат і каші. Оброблений від бліх і глистів. Вколено Глобфел. На днях - щеплення. Йде на компактний лоточок з решіткою і кусочком паперу - без обов'язкового наповнювача. В добрі люблячі руки! т.0637622561
ИзображениеИзображение

Киця Фелис - 1,5 року. Середня на зріст, пухнастий хвіст і маніжка, спокійна, мрійлива, муркотлива. Їжа - сухий корм і вода, сире розморожене м'яско. Оброблена від паразитів. Вакцинована Вакдермом. Лоток - глибокій з наповнювачем або піском. Допоможу зі стерилізацією. т.0637622561
ИзображениеИзображение

Є ще чорно-білий котик. Бонд. На вигляд - 1,5- 2 роки. Досить великий - 5-6 кг. Верх чорний, живіт, маніжка і частина мордочки - білі. Жорсткошерстий. Хвіст повністю чорний, масивний і довгий. Оброблений, вакцинований Вакдермом. З лотком проблем не має. Їсть все. Некастрований. т.0637622561
aniaf

Re: Гарні котики і киця

Сообщение nickie » 25 дек 2012, 08:34

Фаиночка, огромнейшая просьба снова - не размещайте на Пикки фотографии, или хотя бы не такие микроскопические! Я не могу стянуть изображение побольше, чтоб разместить обьявления в ФБ. Если у вас есть фото побольше - напишите на стену в ФБ, или выложите сюда. Пока разместить не могу, как есть.
Спасибо!
nickie

Re: Гарні котики і киця

Сообщение aniaf » 25 дек 2012, 13:53

Огромное спасибо, Танечка, за заботу! У меня на этих котиков других фото просто нет. Когда я их собирала в переноски, то мой фотоапарат "гулял" без меня...
1. Бабулька оказалась отличным стратегом! Приняв предложение помощи одной молодой семьи, пригласила их на чашку чая в дом. Короче, они влюбились в Фелис! И они её забрали к себе... Будем надеятся, что их любовь будет взаимной и навсегда! Я уже с ними созванивалась... они сказали, что брать взрослую кошку они не планировали, в недалёком будущем у них были планы на маленького котёнка. Но Фелис покорила их. Даное кошечке наспех имя, им понравилось, и они менять его не планируют.
2. Я долго взвешивала все за и против, прежде чем позвонить своим знакомым по поводу их пропавшего 2 месяца назад ч/б кота. Они просили разместить объявление о поиске, но фото так и не предоставили... Сегодня утром я дала им координаты бабульки и уже в 8.30 они забрали Бонда, который оказался их потеряшкой. Они кастрируют своего "Джеймса Бонда" уже, пока не начались "кошачьи концерты".
aniaf

Всі прилаштовані і щасливі

Сообщение aniaf » 10 фев 2013, 01:43

Найса взяла 26 грудня старша жіночка, онука якої переглядає форум. Барсіка 31 грудня брали і повернули в січні, але перетримка залишила його собі єдиним котом.
Всі дзвонять.
Всі щасливі.
aniaf

Всі щасливі.

Сообщение aniaf » 05 мар 2013, 03:25

Часто дзвонять власники цих котиків, то якась цікавинка, то питання... а з онуками господині Барсіка спілкуюсь мало не щодня. Їх бабуля з ним ожила, любить дуже свого збиточника. ..."Джейм Бонд" кастрований, сидить вдома, поправляється. Трохи переживають, що не хоче бавитись, як раніше. Думаю, що ще зарано хвилюватись.
aniaf

Вернуться в Щасливі історії