Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Дівчинка-метис

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Дівчинка-метис

Сообщение aniaf » 02 дек 2012, 22:25

Собака на квартирній на перетримці.
Последний раз редактировалось aniaf 06 мар 2013, 07:32, всего редактировалось 3 раз(а).
aniaf

Re: Стафтер'єр або пітбуль, або метис цих порід

Сообщение moresai » 03 дек 2012, 10:28

Жаль что нет фотографий :ac: так бы сразу понятно было та собака или нет. Люди разыскивают девочку стафку, тему я открывала тут
viewtopic.php?f=95&t=43446
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение aniaf » 03 дек 2012, 14:49

Марина, дякую, viewtopic.php?f=95&t=43446 - це не вона, на жаль.
Собачка на перетримці. Є на неї дуже хороші руки, які, звісно ж, поступляться власнику, який, можливо, шукає.
Cоба була в металевому з шипами нашейнику, металевий нальот на шерсті. Тішиться увагою, яку їй приділяють.
...декілька фоток...
Изображение
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Последний раз редактировалось aniaf 26 янв 2013, 15:48, всего редактировалось 2 раз(а).
aniaf

Сообщение Велена » 03 дек 2012, 15:31

Очень долго шло в ВМ объявление про потеряху-песочного амстафа, девочку.
Велена

Сообщение moresai » 03 дек 2012, 15:41

Да, это точно не Рикки.
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Re: Дівчинка-метис стаф тер'єра або пітбуля (?)

Сообщение aniaf » 21 дек 2012, 18:24

Вік - до року... в неї була перша в житті тєчка.
Сім'я з перетримки дуже полюбили дівчинку за її милу і грайливу вдачу, особливо мама...
Вони хотіли б залишити її собі...
aniaf

Сообщение aniaf » 25 дек 2012, 04:27

Під час чергової прогулянки в лісо-парковій зоні з новим господарем і і іншою собакою, собачок відпустили для невеличкої перебіжки і вони побігли разом трохи вперед. Старший пес за пару секунд повернувся, а дівчинка наче в повітрі розчинилась. Пошуки не дали ніяких результатів. Сім'я, люди, які її дуже встигли полюбити і прив'язатись до неї, дуже розстроєні. Заспокоюють себе тільки тим, що вона могла повернутись до старого господаря, який її так і не шукав...
Последний раз редактировалось aniaf 24 май 2013, 08:20, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение nickie » 25 дек 2012, 08:16

Соррі за прямоту, а бірку з номером телефону почепити собаці ніяк? О_о
Просто не перестаю дивуватись :( Але то так, думки вголос...
nickie

Сообщение sanechka » 26 дек 2012, 19:26

Підтримую! В мене всі собаки, яких я беру на перетримку в ОБОВЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ з адресниками на нашийниках. Більше того, нашийники я їм не знімаю навіть вдома, бо всяке буває, раптом в двері проскочить (на щастя такого не було, але краще перестрахуватись). Вчитися відповідальності - перше за все.
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение aniaf » 27 дек 2012, 08:50

А хто казав, що без...тільки щось ніхто не дзвонить.
aniaf

Сообщение aniaf » 04 янв 2013, 00:35

Кароліна знайшлась, вона живе в сім'ї, зі слів хлопця, який її знайшов першого разу - у неї все добре.
aniaf

Сообщение Оксана82 » 20 фев 2013, 15:35

Добрий день!Кароліна дуже схожа на Беллу,яку в мене купили ще щеням.В її хазяїна непрості сімейні обставини,його дружина проти собаки.Але власник нормально за нею дивився.І ось вчора я дізнаюся,що Белла загубилася від сторонніх людей.Дзвонили власнику,він підтвердив,що собака пропала в районі Кривчиць.Але я не впевнена,що він її шукав.Повертати цьому козлу її нема смислу.Зараз її шукаю я.Якщо це вона,і вона в хороших людей це було би чудово!Якщо вона не знайшла нових господарів,то я б її забрала до себе і знайшла хазяїна.
Оксана82

Сообщение Оксана82 » 20 фев 2013, 15:45

ИзображениеИзображение
Це фото коли їй було близько 7-8 місяців.
Оксана82

Сообщение aniaf » 21 фев 2013, 02:43

Редагую... вчора Ви, Оксана, сказали по телефону, що написали на форумі, а я не знайшла Ваших повідомлень, вони в цій темі появились тільки сьогодні, перед моїм.
Я попросила хлопця-спортсмена, про якого я Вам говорила по телефону, і за яким Кароліна (він її так назвав), під час його, о 6-й ранку, пробіжки, побігла аж від мікроприладу до... декілька зупинок маршруткою... сходити, коли він вийде з грипу, туди, де собака живе і поцікавитись, як вона зараз.
Тоді, в тих обставинах, коли він бачив, як вона бігала безпритульною, він не міг не впустити голодну (а мороз!) тваринку до себе в квартиру. І відразу ж попросив написати на форумі в знайдених, привів ввечері на повідку до мене, щоб зробити хоч якесь фото.
Тих людей телефону нема. Я не писала, що ми їм прилаштували собаку. Скорше всього, вона побігла за ними так само, як тоді за ним...
Не дивлячись на те, що хлопець та його сім'я дуже прив'язались і полюбили Кароліну, коли він побачив, що вона жива, здорова і в добрих руках, цветет и пахнет, а не, не дай Бог(!), всіляке думалось.., то онімів від щастя і вирішив (молодо-зелено) лишити все так як є, раз так добре їй! Хіба що спитаю дозволу дати Вам телефон хлопця... Але чи то буде добре по відношенню до собаки і до тих людей, в яких вона живе... Ви продали недбалому бувшому господарю, повертати не радите... у Вас чомусь її документи... а не в нього... Ви організовували і проплатили кінолога і радите ходити на проплачені зайняття, а не господар, який купив у Вас...і інші аспекти, про які не пишу...з поваги за Вашу турботу про тваринку.
aniaf

Re: Дівчинка-метис

Сообщение aniaf » 06 мар 2013, 07:14

Переглянула ще раз уважно фотографії Кароліни, збережені мною на диску, і можу запевнити, що на фото, поданому Оксаною вище, не наша собака. Вони схожі хіба що основним кольором і некупованими вушками.)
Кароліну післявчора провідали (на жаль, фотоапарат до того часу не встиг "прийти" з ремонту).
Вона живе в належних умовах разом з господарями. Їй купують все необхідне і готують їсти окремо. Вона дуже любить бавитись, має купу забавок! З грайливою і вередливою дівчинкою займаються. Вони - не мисливці. А вона - метис.)
Господарі по своїм каналам з'ясували, що вона втікла з ближнього села під час першої тєчки, де вона й до того часто бігала сама. Вона не була щеплена (згадую вколений тоді Гіскан і тішуся). А привезена вона була попередніми господарями у 3-місячному віці з вінничини. В них, там... вже давно дитині подарували на день народження якусь породну маленьку собачку і вони не шукали нашу знахідку... думали так - як ніхто не підбере, то прийде. Ось такі новини.
Господарі Кароліну вакцінували і вже давно стерилізували. Їм вона підходить. Вони, до речі, пІдібрали її через декілька годин після зникнення на прогулянці в парку, з численними покусами, і лікували. Вважаю, що нема їй що робити в знайдених.
Ніхто і ніщо не заважає її добробуту.
aniaf

Сообщение Оксана82 » 24 май 2013, 00:40

Тільки що побачила ваші пости.Пояснюю.Доки,паспорт,Белли в мене залишились від її попереднього хазяїна.Я робила їй щеплення.І щоб ви не казали,це Белла.І я дуже вдячна тим,хто її прихистив!Тим,хто допоміг їй хоч чимось.Адже я була впевнена,що з моєю крохою все добре.І про зникнення Белли мені повідомили люди яки займались дресурою Белли.Дай Бог їй здоров*яі тим з ким вона зараз живе!Якщо потрібна буде допомог мій телефон ви знаєте.
Оксана82

Сообщение Оксана82 » 24 май 2013, 01:08

До речі,ви і не написали того,що сказали мені по телефону.Що Беллу-Кароліну повязав той мисливський пес з яким вона проживає чи проживала.Що з цуциками?
Заняття проплатив колишній гоподар і кінологи готові були займатися нею далі.недбалий господар був спочатку дуже навіть дбалим.Поки не повернувя до жінки і дітей.Повірте дуже хотіла відкупити її назад.Але він не хотів відпродати.Навіть не сказав що Белка пропала.Колись він був другом сім*ї,а тепер став ворогом.Дуже шкодую,що так сталось проте час назад не повернеш.Бог його накаже за страждання Белли.
Оксана82

Сообщение Оксана82 » 24 май 2013, 01:09

сорі повтор
Оксана82

Сообщение aniaf » 24 май 2013, 08:36

Оксана82 писал(а):До речі,ви і не написали того,що сказали мені по телефону.Що Беллу-Кароліну повязав той мисливський пес з яким вона проживає чи проживала.Що з цуциками?
Про цуциків напівжартома говорив мені схвильовано господар перетримки, бо не був впевнений, чи його пес не прорвався з суворої ізолялії у його відсутність, коли за тим стежили інші члени родини...він вже, навіть, добрі руки шукав... а я повторила це за ним, і не тільки вам...
Ви по телефону казали мені, що потопити потрібно цуценят, якщо народяться, щоб не плодити безпородних дворняжок.
Кароліна стерилізована. Вагітна, на щастя, не була.
aniaf

Сообщение Оксана82 » 24 май 2013, 09:03

А що мало бігає безпородних собак?Ніхто не дасть гарантію,що і оці можливі цуценята бігали б по вулиці.Або коли виросли їх також могли б викинути на вулицю добрі руки.Я вже не довіряю нікому.Гуманніше втопити або приспати.
Та на щастя нема цуценят нема гріха.
Оксана82

Сообщение Kary » 24 май 2013, 10:40

я что-то не поняла. Тема в счастливых или чуланная? Все в одну кучу.

И щенки,которых надо топить,и Белла-Каролина, и спортсмен на пробежке.

Мало что понятно.
Я,например,признаюсь. Читала 2 раза,так и не "въехала", та это собака или нет,где она сейчас и зачем еще доругиваться в теме "счастливых". Пес пристроен,ей хорошо-и фффсе.
Kary

Сообщение aniaf » 24 май 2013, 11:32

Оксана82 писал(а):Гуманніше втопити або приспати.
- "гуманний захист" безпорідних... і, водночас спротив (по телефону) справді гуманній стерилізації... і, в той же час, про дорослу скалічену бідну собачку, життя якої прямо пропорційно залежить від людського милосердя: viewtopic.php?f=8&t=47957 ( модератори змушені були від'єднати звідси: viewtopic.php?f=8&t=47892 ).
Ця тема не в чулані, як підмітила вірно Каріна, і обговорення тут недоречні. Але мені дуже кортить засвідчити, що на моє відношення до тварини її "породистість" не впливає, я однаково ставлюсь як до двортер'єрів, так і до йорків, тойчиків, стафів - всіх тих маленьких і великих породних собачок, які є у вас на розведенні.

А ми тут, в цій темі - щасливі! Щасливі! І крапка.
aniaf

Вернуться в Щасливі історії