Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Четверо кошенят з Миколаєва шукють дім або перетримку

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Четверо кошенят з Миколаєва шукють дім або перетримку

Сообщение cay.pollard » 25 окт 2012, 13:51

ЛЬВІВ! КОШЕНЯТА ТА КОШЕНЯТА-ПІДЛІТКИ ШУКАЮТЬ ДІМ!
ШУКАЮ ГОСПОДАРЯ, ПЕРЕТРИМКУ ТА ПЕРЕПОСТ!

Недалеко від Миколаєва мешкає популяція котів. Їх підгодовують, і як можуть, піклуються. Але наближаються холода і наймолодші з них дуже чекають на люблячого хазяїна. Найменшим холода можуть зашкодити найбільше. Приютіть маляток! Шукаємо як господаря, так і перетримку. Допоможемо з ветеринарним оглядом і порадами.
Отже, вас чекають (фото нажаль є тільки двох):
- два маленьких(2,5 місяці приблизно) чорно-білих кошенятка - хлопчик і дівчинка. На фото один з них раніше - зараз він більший, але нажаль замурзаний і в нього хворі очка (вже лікуємо). Сестричка подібна.
- і два більших кошеняти (4-5 місяців) - чарівна сіра дівчинка з оксамитовою шерсткою, подібна на британську і її чорний братик-красень.

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Последний раз редактировалось cay.pollard 12 мар 2015, 02:59, всего редактировалось 1 раз.
cay.pollard

Re: Четверо кошенят з Миколаєва шукють дім або перетримку

Сообщение sola » 25 окт 2012, 16:56

По цій темі маю кілька запитань:

1) Звідки взялись кошенята? Де їхня мама (мами)? Чи готові ви її (їх) простерилізувати, щоб через кілька місяців ситуація не повторилась?

2) Як Ви собі уявляєте прилаштування технічно? Припустімо, знайдуться бажаючі, захочуть подивитися на кошеня. Ви повезете кошеня до Львова на оглядини і, якщо не підійде, назад? Чи Ви готові забезпечити транспорт "клієнтам" до Миколаїва? (В те, що хтось поїде на маршрутці до Миколаїва, щоб подивитися на вуличних кошенят, не вірю!).

3) Ви питаєте про можливу перетримку у Львові. Ми платимо за перетримку зазвичай по 10 гр. на добу за кошеня з нашим кормом і піском. Як довго Ви готові оплачувати таку перетримку котикам? Що буде, якщо вони не прилаштуються ні за місяць, ні за півроку?

4) Ви пишете, що лікуєте кошеняті хворі очка. - Але для цього потрібно їх капати антибіотиком - дуже регулярно, кілька разів на день. Чи можливо це при умові, що тварини живуть на вулиці? Чи Ви їх забрали до себе? Якщо ні, то чи не можна було би розглянути можливість забрати кошенят в квартиру?

5) Чи виведено кошенятам блохи і глисти?

6) Чи мусить тема бути в термінових? Враховуючи, що у більш відповідному розділі "Віддам кішку" купа аналогічних тем...

7) Чи є можливість зробити нормальні фото? Бо х тими, що є, діла не буде.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение cay.pollard » 25 окт 2012, 19:22

відповіла вам на пошту, не знайшла лічку, вибачте
cay.pollard

Сообщение sola » 25 окт 2012, 20:48

Дякую за розгорнуту відповідь. Не знаю, навіщо шифруватися, - нічого надзвичайного чи секретного Ви не повідомили.
Так, тема суперечить принципам форуму, але пробема не в тому.
Просто так, як воно зараз є, шансів ваші кошенята не мають жодних.
Пояснюю чому:
Тут, на форумі, а також на інших інтернет-ресурсах є БЕЗЛІЧ кошенят, які мають прекрасні фотки, які сидять на перетримках в місті, в легкодоступних місцях, чистенькі, оброблені від паразитів. Мало імовірно, що комусь захочеться їхати на маршрутці і ловити під кущами вуличних кошенят.

Напишу, як треба діяти, а Ви вже подумайте, що х того можете зробити і в чому ми Вам справді зможемо допомогти:
- кошенят забрати в квартиру
- обробити від бліх і глистів (для цього не потрібно ветеринара)
- якщо є підозри на проблеми зі здоров"ям - показати ветеринару і вилікувати
- зробити фотки, гарні, в домашній обстанівці
- давати оголошення не тільки на наш форум, але й на всякі-оізні інтернет-ресурси.
...От десь так.
Чим Вам можуть допомогти на форумі?
Безкоштовних перетримок не маємо, платних наразі теж ні.
Препарати проти бліх і глистів можемо Вам дати.
Добрих ветеринарів можемо порадити. Якщо раптом лікувння буде дороге, можна буде просити фінансової підтримки на форумі.
Фотографи тут на форумі є, можуть прийти пофотографувати.
Є форумчани, які мають добрий досвід рекламування кошенят в інтернеті, вони завжди готові всім допомогти з "піаром".
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Видаляти тему не буду, хоч вона і не зовсім за проавилами форуму. Перенесу у "Віддам кішку".
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение cay.pollard » 12 ноя 2012, 22:05

Весь час забуваю написати - кошенятка-підлітки - сіра киця і чорний котик - разом знайшли нову родину, і ніби з ними все дбре, але ще в гостях не була, збираюся.
Чорно-білі хлопчик і дівчинка - в наявності, також до них на постійній основі доєдналися (підкинули?(() - сіро-руденька дівчинка (приблизно 3 місяці) і маленький чорний хлопчик (1,5-2 місяці). Періодично з*являється чорно-буре кошенятко, дуже дике...
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 27 ноя 2012, 19:42

лишилась одна чорно-біла киця. ось її історія:

ЛЬВІВ! НІЖНА КИЦЮНЬКА ДЛЯ ХОРОШОЇ ЛЮДИНИ

Я маленька киця, мені приблизно 5 місяців, але я виглядаю молодшою, можливо тому, що я безпритульна. Я народилася в лісі, а зараз живу з іншими родичами ближче до людей. Я ніколи не була в квартирах, але думаю, мені би там сподобалося. Мого братика певний час тому вже забрали і тепер я теж хочу знайти домівку.
Зараз я не виглядаю як найкрасивіша киця в світі, тому що в мене нежить і трошки болить око, але це лікується, правда ж? Ті, хто зара піклуються про мене, обіцяли допомогти з ветеринаром і підліковують мене зараз. Але мені потрібен постійний теплий дім (я дуже боюся зими, ніколи ї не бачила, але інші кажуть - це страшно, і найменшим тяжко). Я не займу багато місця! Я невибаглива в їжі і люблю помявкати.
Я дуже тебе чекаю, добрий господар! Я виросту гарна і здорова, тільки поможи мені)

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
Последний раз редактировалось cay.pollard 12 мар 2015, 02:59, всего редактировалось 1 раз.
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 08 дек 2012, 17:10

Чорно-біла киця сьогодні похала в новий дім, сподіваюся, тепер в неї все буде добре)
з малих зараз є сіро-сугасте кошенятко, стать не змогла глянути, потім буде детальніше інфо.. все підкидають і підкидають...
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 19 дек 2012, 00:28

малеча наразі роздана)
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 19 янв 2013, 00:31

порадую всіх фото киці з першого фото в новому домі (Самбір - киця за день прилаштування накатала немало). тепер її звати Ася
ИзображениеИзображение
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 17 янв 2014, 23:05

і ще одна киця з цієї теми) Баффі
Изображение
cay.pollard

Вернуться в Щасливі історії