Ну от... думала, що Персей вийшов із бермудського трикутника і все. Та він попав. Два дні побув у себе вдома. І знову у нас. Їв там, де я бездомним ставлю і зайшов до нас додому з моїм чоловіком... Тільки вже з підбитим очком і з підбитою лапкою. Слава Богу, вет сказав, що це не перелом. Оченята заквашені і брудний. Закрила його в кімнатці дочки. На лоток не йде. Просто терпить і проситься вийти з дому, відчуваю, що тільки заради туалету. Думаю, ще трохи потерпить і змушений буде...
А він же у них, у останніх господарів, без вигулу був. Для мене це нонсенс. Голоднючий. Ніяк не може від'їстись...Поспить і знов... Можливо, люди не розуміють, що ТАКИЙ кіт потребує у декілька разів більше їжі, ніж звичайні.
Марс Багірович (він же чорненький Патрик) ще все має до Персика претензії... поза бійця і недопуск в квартиру. ))) Лідерство відвойовує пацан.) Я не дала можливості їм поспілкуватись, та й Персику зараз не до нього... м/б і затемнено...
--------------- ps. (через сутки)
Відбувається щось дивне: на лоток, як заказано, а дотерпівся - і в протилежний бік.)))...ніби боіться...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ps.ps. (3.10.2012) ...про лоток ми вже зрозуміли, але потрапляєм в нього тільки "по-легкому" ...величенькі, потрібен спец-лоток... нічо, розберемся! ) Даю "Імунітет", з очком краще, на лапку ще не стаєм. Коли відкриваю провітрювати ту половинку вікна, яка без сітки, то втікаєм від нього, як від "бабая" )))