Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Персик (Персей)!

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Персик (Персей)!

Сообщение aniaf » 19 сен 2012, 21:24

Ось такий котик приходить до нас останній тиждень. Годую. Зробила на сходах йому теплу спальню. В квартиру... не знаю...з іншими воює-полює.) Дуже просився в хату. Відкликається чомусь на "Бантік". ) Чимось схожий на загубленого на Науковій Лапіка... Ходить за мною, як песик, нога в ногу, навіть в гості... щойно зашмигнув в хату. Тепер він тут 5-й.)
Фотки два дні тому ... з мобільного.

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
Последний раз редактировалось aniaf 03 окт 2012, 12:29, всего редактировалось 3 раз(а).
aniaf

Re: Лапік?

Сообщение Одрі » 20 сен 2012, 08:59

Може опитати сусідів?
Такий кла-а-асний :ah:
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение larik » 20 сен 2012, 13:48

Супер котяра. Виглядає домашнім
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение alba » 20 сен 2012, 13:52

Гарний котик. Чому ж його не шукають???
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение VikaDuk » 20 сен 2012, 16:00

Доброго дня!!!!Це ми шукаємо нашого дорогого Лапіка,але на превеликий жаль наші зусилля є марними.Але я хочу подякувати жінці по імені Фаїна,яка щиро хотіла допомогти вирішити проблему і розмістила фотографію даного котика на цьому форумі.Та на превеликий жаль це виявився не він.Нашого Лапіка вивезли 6 серпня 2012 року на машині ПЕЖО сірого кольору в район Сокільник і випустили біля озера(це по словах тих людей,які зробили нам таку шкоду).На превеликий жаль в той час ми відпочивали і нас не було вдома.Лапік залишився вдома з нашою бабусею яка його доглядала.Лапік видимо засумував за нами і в один з днів після прибирання його лотка він дуже покусав бабусю і тоді ці люди(а це наші сусіди)вирішили вивезти його і випустити,в звязку з його агресивністю.Цей кіт абсолютно не пристосований до життя в навколишньому середовищі,адже всі свої три роки прожив на 8 поверсі і харчувався виключно кошачим кормом.Одна з особливих його прикмет це те,що він пив воду не так як всі коти сидячи біля мисочки,а він лягав,запихав свою мордочку в мисочку і лише так пив воду.Дуже велике прохання до всіх!!!!!Можливо хтось бачив світло-рудого або персикового кота не стерелізованого в районі Сокільник або в навколишньому радіусі то прохання сказати хоч якусь інформацію.Дивлячись на нього можна було сказати,що це міні-лев,саме так ми його називали,адже в нього була пишна шерсть кругом шиї,великі,міцні лапи,жовті очі і характером він був дуже норовливий...Я неодноразово з фотографією Лапіка обходила Сокільники і розпитувала людей чи не бачили вони такого кота,та на превеликий жаль мої старання були марними.Якщо хтось володіє інформацією прохання повідомити по телефоні 0676704241,я буду безмежно вдячна за допомогу.Бережіть своїх улюбленців,бо вони не винуваті що ми їх приручаєм.Я щодня зі сльозами на очах уявляю собі розпач і безсилля свого Лапіка який хоче відшукати свою домівку.
VikaDuk

Сообщение VikaDuk » 20 сен 2012, 16:31

Це ми шукаємо котика Лапіка,якого ніяк не можемо знайти.та на превеликий жаль на фотографії це не він.Нашого Лапіка вивезли 6 серпня 2012 року на сірій машині марки ПЕЖО.В цей час нас не було вдома,а він залишався з бабусею,яка за ним доглядала і напевно засумувавши за нами він сильно покусав бабусю,після того як вона прибрала його лоток.Сусіди вирішили,що він дуже агресивний і вивезли його в Сокільники біля озера.З фотографією в руках ми обійшли всі Сокільники та ніхто на жаль не бачив такого кота.Лапік не пристосований до життя в навколишньому середовищі,так як всі три роки прожив на восьмому поверсі і харчувався виключно кошачою їжею.Це великий кіт з пишною шерстю навколо шиї і міцними лапами.Особливістю є те,що пив він воду лише тільки лежачи засунувши мордочку в мисочку з водою.Прохання може хтось бачив чи в Сокільниках чи десь в ближньому радіусі до цього місця світло-рудого кота майже персикового з рижими полосами повідомити за винагороду по телефону 0676704241 Наталка.Ми будемо дуже вдячні.Адже щодня ми плачемо ,шукаємо і чекаємо нашого Лапіка.Він напевно від безпорадності не може пристосуватися і не розуміє що з ним трапилося.Маємо надію що наші щирі молитви про допомогу віднайти нашого улюбленця будуть почуті не лише Богом,а й добрими людьми.
VikaDuk

Сообщение VikaDuk » 20 сен 2012, 19:57

Дуже дякую сердечній жінці за допомогу в пошуку мого котика...та на жаль на цих фотографіях не мій красунчик Лапік....Дай Боже таким добрим людям в житті лише всього найкращого.Ви робите і займаєтесь найблагороднішою справою яка віддасться Вам строцею....
VikaDuk

Персик )

Сообщение aniaf » 21 сен 2012, 00:27

Ближчих сусідів обпитала. Можливо, це кіт жіночки з Личаківської, яка доглядає хворого брата, дуже захворіла тепер сама і зараз в лікарні. Її сусіди нічого толком не сказали. Почекаю. Даю йому, разом з іншими, котячі фітовітаміни "Імунітет".
ИзображениеИзображение
Сьогодні в обід попросився вийти... Я спостерігала за ним, вважаючи, що хоче піти до свого дому... Та де там... покрутився по подвір'ю і пішов у прочинене віконечко нашого напівпідвалу... влігся там на теплу ковдру на тумбі, хотів відіспатись у спокої. В хату побіг відразу, як тільки я його покликала. На вулиці зараз холодно і мокро... боюся, щоб не застудився. А в квартирі на нього чатує Патрік Старший (чорненький) - у найменьшу шпарку протискається, аби побігти з погрозами до новенького. Певно, хоче Греї доказати, що він теж не промах!) Він з гідністю сприймав, коли вона на нього шипіла, а тепер дружать проти нового.) Попелясто-блакитний Патрік Молодший ставиться до рижо-персика з повагою. І герой теми відповідає йому взаємністю.) Цього котика хоче одна дівчина з vk, та я відчуваю, що віддавати, наразі, не слід...
Последний раз редактировалось aniaf 03 окт 2012, 12:29, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Re: Персик (Персей)!

Сообщение aniaf » 26 сен 2012, 15:11

Наш Персей не промах. Створив свій власний "бермудський трикутник", в середині якого він пречудово пересувався ( в межах 90 метрів)... Від старої господині до нової трикутничком через наше подвір'ячко, квартиру, миски і диван. В середині цього трикутника - огороди, де нема собак і руху машин. Стара господиня була тяжко хвора, напевно, тому він вирвався від нових господарів до неї, а перечікував, поки вона в лікарні була, у нас. Коли переконався, що з тою вже все добре, то пішов за мною нога в ногу, коли я йщла до сусідів його нових господарів і чкурнув в свій дім. Виявилось, що в кінці "бермудського трикутника" стояв на сторожі "син полка", він же Рижик, спільний на 8 квартир песик, і не пропускав персячого додому, я їх познайомила... Рижик мені обіцяв на майбутнє більше Персика не страшити.) Сказали, що кіт сидить тихо в хаті.) Отже, галас чорного Патріка до Персея означав: " Вже-е ....біго-о-ом до свого дому, підли-и-за така-а!!!" А я й не поняла.)
ИзображениеИзображение

... ну то й добре, що ми вже неактуальні ) :happy-sunshine:
Последний раз редактировалось aniaf 03 окт 2012, 12:31, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение aniaf » 01 окт 2012, 01:35

Ну от... думала, що Персей вийшов із бермудського трикутника і все. Та він попав. Два дні побув у себе вдома. І знову у нас. Їв там, де я бездомним ставлю і зайшов до нас додому з моїм чоловіком... Тільки вже з підбитим очком і з підбитою лапкою. Слава Богу, вет сказав, що це не перелом. Оченята заквашені і брудний. Закрила його в кімнатці дочки. На лоток не йде. Просто терпить і проситься вийти з дому, відчуваю, що тільки заради туалету. Думаю, ще трохи потерпить і змушений буде...
А він же у них, у останніх господарів, без вигулу був. Для мене це нонсенс. Голоднючий. Ніяк не може від'їстись...Поспить і знов... Можливо, люди не розуміють, що ТАКИЙ кіт потребує у декілька разів більше їжі, ніж звичайні.
Марс Багірович (він же чорненький Патрик) ще все має до Персика претензії... поза бійця і недопуск в квартиру. ))) Лідерство відвойовує пацан.) Я не дала можливості їм поспілкуватись, та й Персику зараз не до нього...
м/б і затемнено...
Изображение --------------- ps. (через сутки) Изображение Відбувається щось дивне: на лоток, як заказано, а дотерпівся - і в протилежний бік.)))...ніби боіться...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ps.ps. (3.10.2012) ...про лоток ми вже зрозуміли, але потрапляєм в нього тільки "по-легкому" ...величенькі, потрібен спец-лоток... нічо, розберемся! ) Даю "Імунітет", з очком краще, на лапку ще не стаєм. Коли відкриваю провітрювати ту половинку вікна, яка без сітки, то втікаєм від нього, як від "бабая" )))
aniaf

Сообщение aniaf » 06 окт 2012, 23:30

Персик захворів на пару з малим Патріком. Але, на відміну від малого, антибіотики (на щастя!) я не встигла дати! У Персика спрацював імунітет. Думаю, що таблеточки "Імунітет" з фітоеліти (Росія) відіграли теж свою позитивну роль ( малому їх не давала після щеплення, не знала, чи можна, а, виявилось- дарма! Треба було! Тепер на антибіотику. До ревакцинації мус бути у формі... бо процес запущено).
Персей на ушкоджену лапку ще не стає.
Намагається підлизатися до командирки Греї, коли хлопці не бачать. )
aniaf

Сообщение aniaf » 10 окт 2012, 22:49

Я думала, що Персик сьогодні просто відсипляється цілий день. А він... У нього така туга в очах! Він потребує особливої уваги, а її зараз... ледь встигаю малому Патрусику - лікую. Персей ревнує мене так до інших котів, ніби він у нас був завжди, або набагато раніше за всіх.
Сусідка, зайшовши і глянувши, як Персей ходить (поки я не бачу), каже: "О, Персик вже не кульгає на лапку!"... Але, як тільки мене побачив - знову став "хромоножкою", хитрунчик.
А що йому ще залишається робити? Я ходила вчора до його "господарів", вони сказали, що їх рижо-персиковий кіт сидить вдома...ну й нехай ...тільки щось той, що вдома, перестав останнім часом сидіти у них на підвіконнику, як раніше.(
aniaf

Сообщение aniaf » 13 окт 2012, 07:55

температура, кашель, насморк... Персик приймає антибіотик-суспензію. Лікуємся.
aniaf

Сообщение larik » 13 окт 2012, 19:30

помогает? у Ларика, когда такое бывало - я сразу уколы антибиотик плюс иммуностимулятор. и нос закапываю. да.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение aniaf » 14 окт 2012, 01:07

Да... помогает. Имуностимулятор тоже даю. И капаю.С капаньем хуже всего, боится, как маленький ребёнок.
ИзображениеИзображение ...ну, тільки не горщик!)))
Последний раз редактировалось aniaf 05 фев 2013, 09:25, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение aniaf » 16 окт 2012, 12:33

Персику кращає. Бо вже знову мене попереджувально кусьнув, коли я його, в благальній, під дверима на вихід, позі, підняла, щоб віднести на горщик...якось вмовила, але подихати всеодно попросився - пішла з ним, щоб не змився... Ото щастя було! В основному, між прийомами їжі, відсипається. Після карантину поїдем до лікаря показатися... щось мені не дуже подобається як він ходить...
ИзображениеИзображение містер головнокомандуючий)

ИзображениеИзображение сплюх неймовірний)

ИзображениеИзображение навіть незчувся, коли всі до нього, теплого, великого і пухнастого, підтягнулись спати... проснувся в шоці на мить і... знов заснув)))
aniaf

Re: Персик

Сообщение aniaf » 10 дек 2012, 03:46

aniaf

Персей)

Сообщение aniaf » 06 мар 2013, 14:27

aniaf

Сообщение nickie » 16 мар 2013, 10:23

Соррі, уточню: тема має бути в знайдених? Може у Віддам? Котик віддається?
nickie

Сообщение aniaf » 16 мар 2013, 20:45

Котик давно неактуальний у знайдених. Але у віддам переходити він теж не планує.) Був би він безпроблемний в плані здоров'я, харчування і поведінки, то я вже давно б його віддала. Все вищезгадане - його здоров'я, дієта і "широка душа" вимагають особливого до себе ставлення.
У планах було просити модераторів перенести тему у щасливі через декілька днів, з легким серцем, коли він вийде з кризи...Кіт лікується. І дай Бог йому нормально з того вийти.
А ще... його хоче забрати в інше далеке місто мій брат, не так брат-собаколюб, як його син. Коли останній буває у нас, то ледь пересилює себе, щоб розлучитися з Персиком, так він йому до душі припав!) Але то ще під питанням, чи ми любимого кота віддамо ...чи любимого племінника до кота заберем!)))
aniaf

Сообщение aniaf » 20 мар 2013, 14:01

Наше левеня знаходиться на стационарному лікуванні в клініці Луценка - бореться за життя (гостра ниркова недостатність). Підлікується і піде у щасливі. За ним все життя потрібен особивий догляд і харчування. Ми любим наше сонечко. І він буде жити з нами.
aniaf

Сообщение aniaf » 27 мар 2013, 05:05

:happy-sunny: Криза минула. Трішечки збільшені нирки. Але інші покзники майже в нормі. Попереду місяць нескладного профілактичного лікування. Будемо шануватись.
ИзображениеИзображение
aniaf

Вернуться в Щасливі історії