Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Чорне кошенятко з каналізаційної труби

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Чорне кошенятко з каналізаційної труби

Сообщение aniaf » 29 июл 2012, 20:24

Відразу перепрошую, що пишу про це кошенятко все одним махом, коли вже все влаштувалось... хоча... всім би відразу в щасливі!!! :ab:
Історія почалася у центральній частині міста Лева. Місто готувалось до Євро2012.
Роман повертався додому з прогулянки зі своєю старенькою собачкою-тер'єром, коли почув у ще не заритій каналізаційній трубі прибудинкової території дивні звуки- якесь цокотіння. Він, майстер на всі руки, зрозумівши, що туди щось потрапило, завівши Касандру додому, і взявши необхідний інструмент, почав "докопуватися істини", промовляючи: "так і зариють, а потім знову будуть рити!"
Аж раптом руки майстра з тяжким інструментом так і застигли у повітрі, коли він, зробивши необхідний отвір у трубі, збирався пропихнути залізяку всередину...
Зсередини труби почувся такий вереск! :cf: Чорне, мокре, брудненьке кошенятко зібрало всі свої немічні сили і вклало у цей крик. Роман обережно дістав малесеньке чортенятко, замотав у скинуту сорочку і ...поніс додому.
ИзображениеИзображение
Там... жінка в крик: "Кота в хату- ні! Ну і що, що переїзджаєм завтра, ну і що, що в особняк! Він недоремонтований! Ти забув, що ми ще успадкували злу вівчарку у дворі впридачу! І сини наші не люблять котів! І... алергія у мене!"
"Орисю, заспокойся, завтра щось придумаєм."- коротко сказав Роман.
Придумували вони місяць... вже на новому місці проживанння.
Нарешті Орися не витримує і, зашмаркана, телефонує мені: " Що я маю робити? Забери, прилаштуй..."Не візьму. А в чому проблема? Чого плачеш?" "Та не плачу я, то алергія! Місяць на ліках! А ще й тато тепер з нами... котик не вилазить з його ліжка... тільки тато його й любить..." "А діти, чоловік?" "Чоловіку ніколи, середущий чомусь з котом говорить, як людиною, посадить біля себе і щось йому втовкмачує.., старший ходить-посміхається, каже "ми ж котів не любим, мамо!"... малий... а, так собі, звик, напевно вже".
" З лотком не дружить?" - питаю. "Та де! Відразу ж пішов! Глисти прогнала, блохи протравила." "Ти прям спец, як на ту, що ніколи котів не мала!" " Але в мене ж АЛЕРГІЯ!!! Я хочу, щоб він на вулиці жив... а там вівчарка, яка ганяє котів, роздере. Забери, га?" "Ні",- кажу,- а котик не хворіє?" "ЗДОРОВИЙ!" "Та ти не уявляєш, як тобі пощастило... а йому як...!" " Та-а?!" "А ти його купала після каналізаційної труби?" " Та котів же не можна купати!"
Я ще довго їй пояснювала, що у неї алергія не на котячу шерсть, а реакція на те, що на шерсті. Брикалась. Казала, що має алергію в кожній кожній хаті, де є коти... і на порохи в себе вдома... "а на вулиці?"- питаю. "А на вулиці на порохи ні..." Я їй сказала, що у неї "алергія в голові і треба її промити до найменших деталей", пояснила, як вона має викупати котика, в якій температурі випрати татову постіль і як "дизинфікувати" все, де котя ходив, лежав. :dl:
"Після того попий 3 дні "Цетрин" і все!"-кажу. "Як все?" "Заберу котика, якщо алергія за тиждень не пройде!"
Закликала в гості старшого сина, поспілкувалась з ним на тему котів, і врочисто вручила йому добрий німецький коте-шампунь.
Пройшов місяць. Вчора старший Орисін син заходив до нас в гості . Питаю: "Як ваш котик? Знайшли добрі руки для нього?"
" Та Ви шо? Наш котик самий-самий!!! Потримати його або спати з тим чудом у нас на нього черга! Дідо вимагає ще одного кота! Уявляєте? Мама його цілує!"
"А її алегія?"
"Яка алергія? Нема ніякої алергії! Котяра всіх "строїть", ганяє, як скажений, лащиться, як лисичка. Найбільше страждає Лесик (молодший братик), бо не може добратися до кота, коли всі вдома)"
"А собаки?"
"А що собаки? Тер'єр його відразу полюбила, Касандра теж у черзі на його ласку. А вівчаркою Альмою котяра сам керує, ще й сусідского вівчура "строїть" про всяк випадок! :bj:
"Так у вас котик чи кицька?"
"Кицюнька. Крэйзі. :ay: Мама просить запитати у Вас, де краще стерилізувати...бо з "котячою породою" вона за свої 47 років вперше стосунки будує. А-а... ще таке... Крейзі дуже любить футбол- поганяти з нами м'яча, постояти на воротах ...і подивитись футбольне відео."
ИзображениеИзображение
aniaf

Re: Чорне кошенятко з каналізаційної труби

Сообщение Одрі » 29 июл 2012, 21:36

Дуже хороша добра історія. :ax:
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение sanechka » 31 июл 2012, 00:34

Подібна на казку...
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение aniaf » 01 авг 2012, 00:21

Дякую, дівчатка... так вже вийшло.) Мабуть, якщо б відкрила цю тему відразу, коли кошенятко було врятоване - казки не вийшло б. Хто зна, чи я витримала б психологічно, щоб не забрати у них малюка...злилась на Орисю дуже. Коли її старший син заходячи до нас, бачив Норвіка, потім інших котиків, я розповідала йому про необхідність захищати беззахисних... Тоді моя доня сказала при ньому таке: "Кому ти кажеш? Вони, їхня сім'я, ніколи цього не сприймуть, будуть тільки дивитись на тебе, як на чудіка!" Я віджартувалась: "Треба просвіщати... вони розумні люди, просто трішки обмежують себе.)" Ще тоді, по виразу його обличчя, я зрозуміла, що жарт мав досить позитивний відгук у його свідомості.
aniaf

Re: Ще одне чорне кошенятко з каналізаційної труби

Сообщение aniaf » 03 авг 2012, 03:00

Майже в той самый час інші мої знайомі витягнули кошенятко теж ...з каналізаційної труби... і в центрі. Ці дві історії багато в чому схожі і не схожі... Три сина, дідо... Теж не мали і не дуже любили котів, та полюбили свого котика!
...Правда, мама-жінка там не сварилася, надзвичайно благородна людина... і теж з алергією...не знала спочатку що й робити. У них також дві собачки: шарпєйка і вівчарка. Котик шарпєйці на голову вилазить. Але відмінність тут в тому, що вівчарка нездоланна, котик її ще боїться, обходить.
...У жінки з цієї історії апергія повністю не прошла. Але вона активно з нею бореться... І нового улюбленця сім'ї нікому не віддасть.
Та сам прикол в тому ....я тільки вчора довідалася... що це друге кошенятко з каналізаційної труби теж чорне, щоправда, на відміну від "кудлатика" з основної історії, гладкошерсте.) Звати малого Мурік.
aniaf

Re: Чорне кошенятко-2 з каналізаційної труби

Сообщение aniaf » 08 авг 2012, 03:36

Отримала справжню насолоду від відвідин сім'ї-2. Особняк. Літечко. Надвечірок. Сім'я у дворі за столом. Навколо стола поважно ходить шарпєйка, ловлячи найменші знаки любові від своїх і від гостей. У кота (який виявився кицею) свій стільчик за столом серед людей, але чорненькій елітній киці Мурі не до люду. Її ж бо визнала вівчарка!!! :cp:
Велика чорненька соба, пестячи своє щенодітятко, щоб показати свою прихильність до чорненької блискучої кароокої котодівчинки, довірливо підсувалась увесь час до її стільчика. Киця-підліток, здається, ще кінцево не визначилась - як скористатися з цієї ось уже кількаденної прихильності. :ca: Але цей розклад їй явно імпонує! :ad:
...ось тільки шарпєйка приревновує...
Изображение
перепрошую...це все, на що спромоглася моя мобілка)
aniaf

Re: Чорне кошенятко-2 з каналізаційної труби

Сообщение aniaf » 27 мар 2013, 04:36

В обох киць, що були видобуті з каналізаційних труб, все чудово. З Крейзі (кошеня-1) тепер живе ще одна киця. Вони подружились.
В родині кошенятка-2 (киця Мура) закінчилась нарешті реконструкція і ремонт житла, а тваринки давним давно подружились, стали між собою рідними. І, хоча у господині алергія має "своє" місце, і їй щоразу після відвідин кицею кухні чи її спальні, доводиться робити вологі прибирання і т.д., саме вона з захопленням розповідає про свою кицю, якій все влаштували для її комфорту в домі. Киця спить з дідусем (вони мають свої апартаменти з окремим входом). Сьогодні вет повернув симпатичну кицю Муру після стерилізації додому. Люди всім задоволені і вдячні.
aniaf

Вернуться в Щасливі історії