Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Пропала кішка!!!

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Пропала кішка!!!

Сообщение Melpomenh » 10 июн 2012, 18:50

В п"ятницю, 08.06.12 орієнтовно в обід на вул.Гашека, 24 (бувша Броньова, перехрестя Стрийська-Наукова)
Изображение
Изображение
Изображение

Звати - Буба.

Зовнішні ознаки:
- вік - 1рік
- забарвлення - сіро-бежеве
- шерсть - майже плюшева
- очі - янтарного кольору

Киця домашня, ніколи не була на вулиці. Думаю, впала через відчинене вікно, поки нас не було вдома.

Велике прохання до всіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження або може допомогти в пошуку - відгукніться!!!
Обіцяю винагороду!

Моя дворічна доня дуже сумує за улюбленецею і ми, дорослі, також...

093-095-05-66 Аня, 063-561-20-59 Андрій
Melpomenh

Re: Пропала кішка!!!

Сообщение Галина Михайловна » 11 июн 2012, 13:13

Андрію!Місцезнаходження її відомо- у Вашому підвалі.Не маю зараз здоров я перераховувати-чому, але вона там.Почитайте тут тему, як шукати, от шкода, що Ріта зараз у від їзді, в неї відмінні поради, але шукати треба ТІЛЬКИ у підвалі,вона в шоці там забилась, треба постійно ТУПО там з ліхтариком рискати, зранку і ввечері, краще вночі, щоб була тиша.Люди шукали і по два, і по 3 тижні , і знаходили.Якщо щось конкретне, то подзвоніть мені на моб.
Галина Михайловна

Сообщение Melpomenh » 11 июн 2012, 14:58

Дуже дякую за поради!!! Таня мені накидала посилань, про те як шукати домашніх улюбленців.
Чоловік постійно ходить в підвал ввечері і ближче до ночі!
Щойно дзвонила жіночка і казала, що бачила ніби нашу кицю біля Гашека, 19 - а це сусідній будинок через дорогу від нашого. Зараз йду туди шукати.
Последний раз редактировалось Melpomenh 11 июн 2012, 16:27, всего редактировалось 1 раз.
Melpomenh

Сообщение Одрі » 11 июн 2012, 15:11

Цитую з іншої теми "... И ещё, еду нужно класть в сам подвал (можно забрасывать) навряд ли ваша кошка выходит из подвала. Она напугана и будет в таком состоянии ещё долго, а стало быть забилась в самый укромный лаз, мимо которого, я допускаю вы ходите и ищете раз сто уже. Попробуйте в самом подвале позвать тихим, нежным голосом возможно отзовётся. Помните я вам говорила о фонарике, на который отлично блестят глаза, попробуйте. Удачи.

і ще сь ссилка,де детально описано як шукати загублену тваринку viewtopic.php?f=32&t=12389
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Melpomenh » 11 июн 2012, 15:58

Дякую!!! Дуже-дуже!!!
Melpomenh

Сообщение Melpomenh » 11 июн 2012, 20:34

Наша киця знайшлася!!!!!!!!!!!!

Чоловік вкотре дивився у нашому підвалі і в самому глухому місці знайшов! Зараз Буба їсть з диким апетитом!

Дякую за підтримку і допомогу! Я щаслива!
Melpomenh

Сообщение Tasia31 » 11 июн 2012, 21:45

Вітаємо!! Дуже рада за Бубу і за вас!
Tasia31

Вернуться в Щасливі історії