Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Лучик,2 месяца

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Лучик,2 месяца

Сообщение evazlata » 17 май 2012, 22:46

Этого малыша подкинули в подвал многоэтажки к кормящей кошке с котятами, но его в компанию не приняли, и он сидел в сторонке и мерз. Сейчас у меня в ванной.Ласковый невероятно. Только протягиваешь к нему руку, он начинает сразу тарахтеть.
Блохастый, ушки грязноватые. Правая лапка стерта до мяса, он на нее старается не наступать, хромает, а на левой , как волдыри. Откуда такое могло появиться у домашнего котенка? Промокнула хлоргексидином, и помазала левомиколем, может что еще можно сделать?
Ест исключительно натуралку: вареное яйцо, курочку. Сушку не признает ( предлагала Проплан и обычный и для котят).В лоточек - с первого раза.
Он небольшой, здесь на руках у ребенка.
Изображение
Изображение
Изображение
evazlata

Re: Лучик,2 месяца

Сообщение evazlata » 21 май 2012, 18:26

Лучик поехал с новой хозяйкой в Дрогобыч. Девушка увидела его "в контактах" и влюбилась. Пока на ИС.
evazlata

Сообщение rita-lviv » 21 май 2012, 19:09

:ay: :cp: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rita-lviv

Сообщение evazlata » 23 май 2012, 19:25

Лучика искупали и лапки стали белоснежные. Один раз оконфузился в новой квартире, сходил на коврик. Вот сообщение от хозяйки:
От такий вже чистенький наш Абрикосик
Ми довго не могли вибрати ім"я,але він почав відкликатися на скорочене ніжне- Кося -Абрикося=)))
я йому вушка почистила і покапала крапельками проти кліщів Амітразин.
а Гамавіт,це вітаміни,так? я купила Продевіт(A,D3,E),це краплі,казали що хороші.І ще він любить ласувати вітамінками в таблетках для кошенят ,вони з різними смаками=))
на коврик думаю більше не піде ,він розумничок ,швидко вчиться і як на кошеня,він досить чемний=)
Вечорами в нього починається найактивніший час доби,ганяє по всій квартирі, доречі пінгвін,що на фото -його улюблена іграшка)) постійно гризе і носиться з ним) а ще м"ячики дуже любить поганяти=)))

Изображение
Изображение
evazlata

Сообщение evazlata » 01 июн 2012, 14:25

Привіт)
Абрикося досить швидко освоївся дома,бігає і обслідує всі доступні і недоступні поверхні.Вже повністю освоїв лоток!
завжди коли хоче спати,приходить до мене нявкає,щоб взяла його на руки,або зразу стрибає і спить в ось таких (на фото)чудернацьких позах,чудо мале)))
дуже любить ловити мух і метеликів,якщо якась залетить на свою голову- з кімнати вона вже не вилетить)справжній хижак!)
доречі були в ветеринара,він нічого толком не сказав.я хотіла дізнатись чого в нього носик чорніє(насмарк мабуть) сказав пити йому вітаміни групи В , і все... про стронгхолд він навіть не чув..що дивно... казали,що толковий лікар..по моєму взагалі єдиний вет.лікар в Дрогобичі ((
от такі наразі в нас справи)Ростемо і бешкетуємо

Изображение
evazlata

Сообщение evazlata » 08 июн 2012, 00:15

P. S. Є така кнопочка зі знаком оклику і вспливаючою підказкою "Пожаловаться на это сообщение". Можна нажати її і в примітці написати, що темі час бути в Щасливих. Так ми, модератори, зможемо оперативніше відмоніторити це питання. :)

И где эта кнопочка, не пойму?
Нам тоже пора в счастливые. :cv:
evazlata

Вернуться в Щасливі історії