Ми заїжджали до Плюші в гості. Живе вона єдиною любимою кицюнею у 4-х кімнатній кв., майже в центрі. Затишне гарне місце.
Дівчина давно мріяла саме про таку кицю. Вона ще з дитинства хотіла завести собі котика. Тато не дозволяв. Тепер погодився, з умовою, що вся відповідальність на ній. Плюша "переплюнула" всі їхні очікування! Чемна, грайлива, розуміє з пів-слова.) У першу ж ніч, приспавши основну свою господиню, вона перейшла спати в іншу кімнату на ліжко тата, зігрівши його ноги своїм теплом. От і все... перемога! Тепер дочка і тато турбуються про кицюньку разом. А мама, яка ще не дуже скучила за Україною за її межами, побачивши Плюшку по скайпу, не може дочекатись зустрічі з нею! Вона теж завжди хотіла завести котика, а чоловік все не погоджувався.)
А це наша Плюшка так солодко спить)
ВОНА ДУЖЕ ЛЮБИТЬ ЗАЛІЗАТИ В РІЗНОМАНІТНІ КУЛЬКИ І В НИХ ШАРУДІТИ)

Кицюнька прекрасно і різноманітно харчується (її господинька чудово куховарить та ще й купує їй всіляку смакоту). Плюша стерилізована, та вона граційна і рухлива, як рись: стрибає, ганяє (має де розігнатись), тому все, що потрапляє в шлунок, не псує її фігуру.)))
Кицюньку по-черзі вигулюють, "пасуть", як корівку, дають можливість пошкрябати кору дерева.)))
...Проводжали нас до машини з Плюшею. Як вона бідненька перестрашилась того, що її хочуть забрати тим самим авто назад до Львова! Я її ледь втримала на руках! Та, коли вона зрозуміла, що це всього-навсього прощання, вона аж полегшено зітхнула, розслабилась і подивилась довгим, повним вдячності, поглядом.
Єх, мала! Вона дуже там щаслива!
...декілька фоток... знову з мобілки) :

...на останніх фото добре видно, як вона хотіла чкурнути від мене, щоб часом не потрапити назад до того, любимого колись нею, Львова...
Плюша "пише" нову щасливу історію свого життя.
PS.
Я планувала висилати фотки і звітуватися про життя-буття кицюньки попередній господиньці Плюші (Дримбочки), яка її любила і намагалась якнайкраще прилаштувати... та, на жаль, не маю емейлу...
Думаю, люди, що вболівали за Дримбочку - мають право, володіючи інформацією про подальшу долю Плюшки, разом з нею порадіти за неї.)))