Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Дримбочка - 4 місяці

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Дримбочка 1, 5 міс.

Сообщение ozric » 11 авг 2011, 21:30

ходити пішки - ШКІДЛИВО! кажу вам цілком серйозно.
вирішивши прогулятись після роботи ( маршрут Вашингтона-Личаківська), ми з хлопцем побачили, як щось у ста метрах перед нами перебігає тротуар і намагається залізти на дерево. "Білка" - сказав Юрко. "Кошеня!!!" - заволала я і побігла вперед :ab: . Інтуїція мене не підвела - знахідка виявилась двомісячним кошеням чорного кольору. Неймовірно зрадівши, ми пішли додому.
Не пройшли ми й 200 метрів, як побачили збиту машиною кішку. Але рятувати було пізно.
Але це ще не кінець.На кінцевій трамваю двійки біля кафе я побачила ( маючи зір -4 сама дивуюсь, як мені це вдається) манююсіньке смугасте кошеня. Тут вже мої нерви не витримали, але поки я ридала, тримаючи кошенят, а Юрко намагався подумки підрахувати, скільки вже в мене котів, до нас підійшов дядечко приблизно 50-річного віку, який погодився взяти в нас кошеня хлопчика в особняк. Дядечко видався більш-менш адекватним, має старого кота. Дала йому свій номер телефону і сподіваюсь на краще.
В результаті маємо: пухнасте, грубеньке, м'якусіньке і сором'язливе дівча. Кращого годі й шукати! Одним словом, шукаємо справжніх поціновувачів краси!
Приходьте знайомитись! 097-694-13-26 Софія

Изображение
Последний раз редактировалось ozric 15 авг 2011, 19:15, всего редактировалось 2 раз(а).
093 649 58 89
ozric

Re: смугаста дівчинка 1, 5 міс.

Сообщение sola » 11 авг 2011, 22:24

Вау, яка фотка! Прошу мені таку на мейл у макс. розмірі!

Дівчинка чудова, рідкісної масті ;) Аби ж здорова була! А господар знайдеться!
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Re: Дримбочка 1, 5 міс.

Сообщение ozric » 13 авг 2011, 21:06

ось такі ми:
Изображение
повний комплект: цікава вусата мордочка,4 лапки, фостик, китички на вушках, тлуста дупця, яка шукає пригоди і дістає від старших котів:)
кошеня оброблене від паразитів і привчене до горщика.
господарі, ау!
093 649 58 89
ozric

Сообщение ozric » 14 авг 2011, 16:47

не думала, що це потребуватиме пояснення, але Дримбочка віддається ЛИШЕ ЗА УМОВИ ПОДАЛЬШОЇ СТЕРИЛІЗАЦІЇ (наша відповідь "гуманним" прибічникам "природи", які останнім часом телефонують і звинувачують мене у насильстві). ЛЮДИ! Яка природа у 21 столітті? Ви ж не живете у печерах і не народжуєте кожних 9 місяців (це теж, до речі, ЦІЛКОМ ПРИРОДНО :aq: :aq: :aq: ).
093 649 58 89
ozric

Сообщение ozric » 15 авг 2011, 19:12

ще 1 фото малечі :ah:
Изображение
093 649 58 89
ozric

Сообщение ozric » 05 сен 2011, 20:49

ми ростем :ah:
Изображение
093 649 58 89
ozric

Дримбочка - 4 місяці

Сообщение ozric » 29 ноя 2011, 16:37

недовго судилося нам бути в щасливих історіях.
через 2 місяці Дримбочку "перехотіли". без коментарів.
господарі БІЛЬШ НІЖ АКТУАЛЬНІ.
Изображение
093 649 58 89
ozric

Re: Дримбочка - 4 місяці

Сообщение ozric » 05 янв 2012, 23:01

забула відписатися, що Дримба лишилася в мене.
фото було-стало:
Изображение

і ще:

Изображение
093 649 58 89
ozric

Сообщение Одрі » 06 янв 2012, 00:05

яка красотка.Схожа на Тигру :ab:
Софійка,то в тебе вже скільки?троє?
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение ozric » 06 янв 2012, 00:44

вона вже майже вдвічі більша і грубша за Тигру (це вона, до речі, на фото на задньому плані). Страшно подумати, що то за звір виросте.. На даний момент в мене троє, але боюсь щось казати - хоч це й не дуже багато, але ще один кіт - і мене точно виселять :ah:
093 649 58 89
ozric

Re: 1 рік

Сообщение aniaf » 01 сен 2012, 01:26

Дівчинка неповторна. Вона у нас жила неповний тиждень, поки я прилаштовувала її у найдобріші ручки, і ми у неї всі закохалися. Шкода, фотоапарату не було - були б супер-кадри!!! На моб. фоткали багато, але все неякісне, ну, хоч три шт. скину ...)))
Спочатку Патрік хотів її підлаштувати під себе ( Грея ліпше "змилась" на мансарду ), але ця кицюня (вона виросла у справжню Тойгер ) так... мимоходом собі... поставила все його марнославство на місце одним подихом. На другий день вона загравала з малими, а на третій - вони вилазили їй на голову!!! І тільки-но Плюша (так назвали Дримбочку) освоїлась на всі 100 та сама обрала собі постійне місце проживання у вигляді м'якого кутка на мансарді, а форпост на сходах до неї, їй довелось їхати на нове місце проживання... Як вона не хотіла! Благала забрати її з машини назад додому! Вона, поки доїхала до Червонограду, втратила багато шерсті через стрес... але, слава Богу, Плюша хвилювалась даремно. :ab:
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение ...це неякісне фото я виставляла на тойгер-форумах - її прийняли за свою, писали купу компліментів.)))
aniaf

Вже 1 рік і 2 місяці)

Сообщение aniaf » 01 сен 2012, 01:58

Ми заїжджали до Плюші в гості. Живе вона єдиною любимою кицюнею у 4-х кімнатній кв., майже в центрі. Затишне гарне місце.
Дівчина давно мріяла саме про таку кицю. Вона ще з дитинства хотіла завести собі котика. Тато не дозволяв. Тепер погодився, з умовою, що вся відповідальність на ній. Плюша "переплюнула" всі їхні очікування! Чемна, грайлива, розуміє з пів-слова.) У першу ж ніч, приспавши основну свою господиню, вона перейшла спати в іншу кімнату на ліжко тата, зігрівши його ноги своїм теплом. От і все... перемога! Тепер дочка і тато турбуються про кицюньку разом. А мама, яка ще не дуже скучила за Україною за її межами, побачивши Плюшку по скайпу, не може дочекатись зустрічі з нею! Вона теж завжди хотіла завести котика, а чоловік все не погоджувався.)
А це наша Плюшка так солодко спить)
ИзображениеИзображение
ВОНА ДУЖЕ ЛЮБИТЬ ЗАЛІЗАТИ В РІЗНОМАНІТНІ КУЛЬКИ І В НИХ ШАРУДІТИ)
ИзображениеИзображение
Кицюнька прекрасно і різноманітно харчується (її господинька чудово куховарить та ще й купує їй всіляку смакоту). Плюша стерилізована, та вона граційна і рухлива, як рись: стрибає, ганяє (має де розігнатись), тому все, що потрапляє в шлунок, не псує її фігуру.)))
Кицюньку по-черзі вигулюють, "пасуть", як корівку, дають можливість пошкрябати кору дерева.)))
...Проводжали нас до машини з Плюшею. Як вона бідненька перестрашилась того, що її хочуть забрати тим самим авто назад до Львова! Я її ледь втримала на руках! Та, коли вона зрозуміла, що це всього-навсього прощання, вона аж полегшено зітхнула, розслабилась і подивилась довгим, повним вдячності, поглядом.
Єх, мала! Вона дуже там щаслива!

...декілька фоток... знову з мобілки) :
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
...на останніх фото добре видно, як вона хотіла чкурнути від мене, щоб часом не потрапити назад до того, любимого колись нею, Львова...
Плюша "пише" нову щасливу історію свого життя.

PS. Я планувала висилати фотки і звітуватися про життя-буття кицюньки попередній господиньці Плюші (Дримбочки), яка її любила і намагалась якнайкраще прилаштувати... та, на жаль, не маю емейлу...
Думаю, люди, що вболівали за Дримбочку - мають право, володіючи інформацією про подальшу долю Плюшки, разом з нею порадіти за неї.)))
aniaf

Re: Дримбочка - Плюша

Сообщение aniaf » 20 фев 2014, 20:04

Изображение
Изображение
aniaf

Вернуться в Щасливі історії