УРА!!! ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ДОПОМОГУ В ПОШУКАХ!!!
у нас свято - Наші зусилля виправдались!
У декількох словах наша щаслива історія полягає в тому що "світ не без добрих людей" та "на Бога уповай а сам не плошай"...
Ми вішали оголошення по свіх районах міста де бували (протягом місяця в сумочці у мене завжди був скотч і оголошення про пошук собаки). Порада для тих хто шукає собак - огоолошення треба перевіряти на наявність навіть у тих місцях де тиждень тому клеїв - часто за тиждень поверх твого оголошення інше висить

Так ось один чоловік що їздить на роботу через усе місто і побачив і наше оголошення і подзвонив що дуже подібну собаку бачив на АС6. Ми туди, але нажаль... – але і там теж оголошення вішали. І ось інший чоловік дзвонить – каже мовляв бачу ваше огоолошення – просто повз мене біжить такий же ж собака, але ну дуже брудний, в руки не йде – вроді ваш... Ми на таксі і бігом туди. Їдемо і тут чоловік просить різко шофера зупинитись – дивлюсь, гасає з дворнягою наш. Вговорили таксиста завести нас додому. Все успішно.
Зараз ветеринар наказав вивести бліх, глистів. Значних і суттєвих травм нема (лише подряпини).
ПС. Єдине чого ну не ніяк можу зрозуміти – наш собака був в ЧУЖОМУ ошийнику... Мабуть таки хтось його впіймав, а він утік...?
Зараз псяра вже нормально їсть, гуляє, виконує команди. Єдине що ще в’ялий і якийсь по людському обережний, я б сказала.
Нехай всім нам щастить!
І ще раз ДЯКУЄМО ВСІМ ЗА ДОПОМОГУ В ПОШУКАХ!!!