Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Малесенький Ельф (1 міс.) - шукає господарів на перспективу!

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Малесенький Ельф (1 міс.) - шукає господарів на перспективу!

Сообщение sola » 25 авг 2011, 23:21

Изображение

Цього котика дівчина Уляна відібрала в дітей, бо вони ним бавилися, а воно плакало від болю. Хтось з дітей сказав, що воно потрапило кілька днів тому під машину, хтось виправив, що під ровер. Хай там як, а у хлопця перелом кісток тазу.

Лікування у таких манюнь відносно просте - все зводиться до обмеження в русі, належного харчування, м"якої підстилки.
Не думаю, що Уляна віддасть Ельфа до повного видуження. Є сумніви й щодо того, чи віддасть вона його після повного видужання...
Але спробувати варто!
Якщо Ви маєте бажання взяти собі кошеня на ім"я Ельф, вилікувати його і насолоджуватися його товариством упродовж багатрьох років, телефонуйте за номером 063 263 10 47 (Уляна) !
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Re: Малесенький Ельф (1 міс.) - шукає господарів на перспективу!

Сообщение sola » 28 авг 2011, 22:17

Уляна пише:

моє підібране чудо чується вже краще: їсть, спить і бавиться. режиму доктора дотримуватися зовсім не хоче – постійно десь лізе, коробка вже не перешкода. сичить і задираєтья до моєї псіни, а та такого не любить... апетит як в крокодила. надсилаю кілька фото, полюбуватись. правда сфоткати можна тільки, коли спить. інакше зачіпається до мобілки :) і взагалі технічний кіт. в перший же день вліз мені в екран. тепер при кожній нагоді намагається побавитися клавою, мишкою чи помацати екран :) мобілку вже і гриз і обнімав і навіть кидав :) досить розумне, знає вже команди їсти і спати (на ніч) :) чорне повністю крім кількох волосин у вухах і по тілу є кілька сивих. якесь почервоніння на животику, але може то просто від удару сходить, бо було все дуже напухле, зараз зійшло і можна гладити :)
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Вернуться в Щасливі історії