Tyfelka » 26 июл 2011, 11:38
Собаку розшукую я. На жаль не маю фото, бо собака не моя. Знайомі поїхали відпочивати, а спаніельку залишили мені на перетримку. Вона за ними дуже сумувала, весь час тягнула мене туди, де востаннє бачила господарів,на автобусну зупинку, і от вчора, знову впізнавши те місце, вона сильно рвонула вперед і вирвала повідок з рук. Чоловік кинувся її наздоганяти, але вона побачивши що її доганяють прибавила швидкості, звернула з Топольної в Збоїща, чоловік доганяв її, аж коли вона вибігла на Грінченка, він загубив її з виду- вона скрилася десь в дворах. З 16 до 23 години ми прочісували той район пішки, потім машиною, аж до Галицького Перехрестя, її ніде не було. Маю велику надію, що її хтось взяв додому. Собака дуже перелякана, цей район їй зовсім незнайомий, крім господарів вона нікого не признає, всіх боїться, але неагресивна! Собачка гарно вгодована, абсолютно чорна, тендітна, не дуже лохмата, лохматі тільки лапи, кличка Шелді (може не відзиватися, бо ж перелякана).
Всіх хто володіє будь якою інформацією про собачку- прохання відгукнутися!!! Окреме дякую Насті, яка погодилась мені допомогти , сьогодні в 16.00 ми з нею зустрічаємось, будемо "прочісувати" район і розклеювати оголошення. Мій телефон 067 933 91 03.
Иногда с людьми чудеса случаются.А иногда-наоборот,люди случаются с чудесами.Чудеса ,кстати этому тоже удивляются, и не меньше чем мы сами)))))