Одна надія, що такі красені довго не засидяться ! Якщо з них виросте те, що виросло з мого Кузі (а на те виглядає!), то більше одного в одні руки не віддавати ! (Оля знає про що йдеться!)
P.S. Люди зовсім подуріли ... Як таку красу викинути можна ?!
Я часто відвідую цей сайт, і від кожної історії чи то котів чи то псів серце розривається,а ще коли фото є, думаєш собі як таке створіння міг хтось покинути, віддати, або щось зробити з ним ... нажаль всіх до себе забрати можливості нема і всіх врятувати можливості нема, а допомогти їм завжди хочеться якось. І ми на днях побачили кошенятко - Томаса в вас на сайті, і хотіли б дізнатись чи можна його ощасливити , подарувавши йому сім`ю? =)
Томас прекрасно себе почуває =) на наступний день після того як ми його забрали він вже бігав по квартирі , і пробував подружитись з нашим котом. а на сьогоднішній день вони вже бавляться разом. Томас дуже розумне кошеня, дуже ніжне, ласкаве , а ще допитливе і нічого не боїться =) наш кіт від нього перші дні був в "захваті" але тепер вже подружились . на днях викладу його фото
Раджу скористатися стороннім ресурсом - напр. www.radikal.ru А потім тут розмістити посилання на фото. Для радікала найзручнішим є третій тип посилань - превью зі збільшенням по кліку.
хоть я и не по котам, но такой красавец кошак и видно, что спокойный и счастливый. А лапы у него щенячьи - толстые:))) спасибо, что дали животине хорошую жизнь, они того стОят. кстати, чем чаще смотрю на фото котофеев здесь на сайте, тем чаще задумываюсь - а вдруг и себе...
Лапи щенячі , і поведінка також =) кидаєш йому мишку він біжить за нею приносить до ніг, починає гладитись, щоб знов йому кинули... коли кличеш його , так само зразу прибігає до ніг починає гладитись =) розумний такий =) Кіт це радість, його муркіт так заспокоює... про Томаса можна розказувати і розказувати , тут все не поміститься =)