Котик ще минулої неділі був прилаштований: дівчина Віка, яка подзвонила по оголошенні, виявилась моєю сусідкою, я дуже втішилась, що все буде під контролем. Не тут то було... Починалось все гарно, я в той же вечір прийшла "на оглядини", потім дзвонила,все було ок. Вчора, вигулюючи собаку, зустріла Віку, вона запевнила,що з котиком проблем нема.
Сьогодні зранку я його побачила на вулиці

, впіймала і віднесла до тої Віки, але вияснити ситуацію не було часу. Протягом дня вона мені морочила голову, що то віддала котика подрузі, то ще щось, а коли я "притиснула", то призналась, що котик втік. Коротше, методом опитування всіх сусідів виявилось, що кошенятко загубилось ще у вівторок

, два дні сиділо на даху, поки його не скинули сусіди, дали прихисток в себе на подвір"ї і вже думали його собі залишати. А я, дурепа, зранку його вдруге його відправила до тої , вибачте, лахудри

, звідки воно знову пропало (і невідомо, чи воно кудись пішло, чи Віка все ж його віддала, добитись щось внятне не можу, бо бреше в живі очі). Шукаєм його цілий день, без толку