Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Відро кошенят (4 смугастиків, 2 міс)

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Відро кошенят (4 смугастиків, 2 міс)

Сообщение vivi » 20 июн 2011, 20:38

Це наш здобуток з акції 5 травня. Якась нехороша людина доростила кошенят до двохмісячного віку і викинула на Цитаделі, у місці інтенсивного собачого вигулу...
Кошенята чистенькі, охайні, явно були у шоковому стані, оскільки не одну годину просиділи в траві не сходячі ані на крок х місця, так що сумнівів у тому, що вони викинуті з хати не виникало жодих.

Оскільки чергової переноски на той момент в багажнику не було, трансопртували ми їх отак (четверте причаїлося на дні під родичами):
Изображение

А отак вони поховалися в карантинній кімнаті - не займайте нас, "ми в доміку".
Изображение
Додам, поховалися троє, четвертий смугастик виявився самим хоробрим і самим допитливим. У машині, коли брати-сестри зображали з себе картоплю у відрі, воно гордо стояло на більці відерця і впевнено дивилось уперед. Думали назвати його Штурманом, а воно виявилося дівчам. :)

От смугаста Штурманиха:
Изображение
Бойове дівча. Друге смугасте дівча теж бойове, і теж поки що безименне (штурманиха - то ж бо не ім"я...)
А хлопці підкачали - дич і боягузи. Один такий самий смугастий (взагалі, троє як три каплі води - наібанальниші теббі браун), а останній "ряба корова" - теббі з білим - вже отримав ім"я Лайтмен. Тепер вчиться розпізнавати брехню. ;)

Кошенята традиційно оброблені від усього, відбули карантин. Дівчата повністю соціалізовані і привчені до горщика, над хлопцями ще працюємо.
От імпровізована переноска і знаряддя для тортур, застосовані відразу, як відро спорожніло:
Изображение
vivi
Старожил

Re: Відро кошенят (4 смугастиків, 2 міс)

Сообщение vivi » 22 июл 2011, 10:56

Відро майже спорожніло. Дикуватих пацанів - безіменного смугастика і біло-смугастого Лайтмена забрали на село в особняк, обіцяли доглядати. В ліжках спати не будуть, але будуть нагодовані, з часом прокастровані, матимуть вільний доступ до помешкання і такий самий вільний вигул, дороги і собаки далеко. Не ідеал, але бачив і значно гірші умови.
Ще одна безіменна смугастість - дівчинка - найлагідніша, найконтакніша і найприємніша має пупочну грижу. Оперувати ще ранувато, та й грижа викликає помірні занепокоєння - виходить і вправляється вільно, до защемлення не схильна. Будемо спостерігати і постараємось дотягнути до пізнішого віку, щоб сумістити усунення проблеми зі стерилізацією.

До прилаштування готова (і нагально потребує його) бешкетниця Чуня (бувша Штурманиха). Фото буду незабаром робити, але в загальному враження можна скласти із наведених вище - класичний теббі-браун. Не такого благородного окрасу, як у Шпунта, майже один в один як у Елвіса. І характер такий самий бешкетливо-дурнуватий. Мишоловкою буде однозначно. Ба більше, я би з нею і на кабана не побоявся вийти. Хіба, як зоозахиснику, за кабана страшно. :)
vivi
Старожил

Сообщение Велена » 22 июл 2011, 11:35

Учитывая то, что полтора месяца назад она вышла против 4-х собак и храбро гнула спинку им навстречу, не сомневаюсь, что сейчас ей и кабан по плечу. Страшный зверь :ab: Кулаки не разжимаю, пусть и ей удача улыбнется. Вы гений пристройства :ax:
А место оказывается заколдованное - производит подрощенных котят регулярно, через две недели после того, как я этих нашла, такса знакомой обнаружила почти там же двух едва открывших глазки пушистиков. Хорошо, что у нее такса к котам привыкла, женщина забрала котят себе, вроде бы выжили (когда ее видела, сетовала, что слишком маленькие, пищат, маму хотят, а последние две недели не пересекались). Ну вот что делать? Вешать на деревья плакат "Складировать котят запрещено!!!" и чего-нибудь такое за нарушение пообещать, чтоб задумались? НУ КАК еще донести мысль, что оставлять там малышей - верная смерть? :dy:
Велена

Сообщение vivi » 28 июл 2011, 22:50

Оцей "багіристий" мостр не те що готовий до прилаштування - уся моя хата просто плаче, щоб її хтось узяв! Мені б стільки енергії - я б українське ВВП щодня подвоював би. :)
Изображение
vivi
Старожил

Вернуться в Щасливі історії