Вахтери назвали її "Сьвєта"

Працівники гуртівні, які, до речі, дуже добре до нас ставляться, попросили допомогти прилаштувати Сьвєту в добрі руки.
Вчора вдалося поспілкуватися з собачкою, сфотографувати. Отже, Сьвєта справді дуже-дуже маленька і дуже-дуже молоденька.
Думаю, що зараз вона важить не більше 3 кг (менше, ніж мої коти!), і вже не дуже виросте.
Один працівник з ветеринарною освітою авторитетно визначив по зубах, що їй 5-6 місяців.
Зараз Сьвєта дуже перелякана (на фотках в неї ніби немає хвоста, але насправді вона просто постійно тримає його затисненим

Судячи з її вигляду та тої радості, з якою вона накинулась на моє скромне частування, той факт, що живе вона при гуртівні зоотоварів, якось спеціально її не ощасливлює.
У сторожів є ще великі пси, і рано чи пізно вони її або загризуть, або виженуть. Крім того, до складів постійно під"їжджають машини. Так що до біди теж недалеко.
Отже, кому малесеньку скромнесеньку собачку, схожу на метиса китайської хохлатої?

Дзвонити з приводу собачки можна безпосередньо на "Грету!". Телефон... Хто знає телефон на гуртівню зоотоварів Грета ?, що на вул. Жасміновій?