У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet! • Наши контакты • Хочу помочь! • Как анонсировать мероприятие?
Історії тварин, що знайшли люблячих господарів
Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом
sola » 28 окт 2010, 10:40
Мій знайомий знайшов вчора біля свого будинку на початку Чупринки чудового кота. Кіт явно домашній. Для початку сподіваємося, що його хтось загубив і шукає:

Якщо то не молодий чистокровний мейн-кун, то в ньому дуже багато від "мейн-куна". Кіт молодий, але величезного розміру (з витягнутим хвостом явно більше метра), має чудове довге та надзвичайно м"яке леопардове хутро і чорно-рудий лисячий хвіст, дуже незвичну будову черепа, міцні товсті лапи та великі гарні очі. Характер дуже спокійний та лагідний.
Якщо хтось володіє інформацію про господарів, пишіть Олегові:
rokach@mail.lviv.uaАбо дзвоніть мені.
Fais се que dois, advienne que pourra.
-

sola
- Старожил
-
vivi » 28 окт 2010, 12:51
Якщо старий власник не знайдеться - то Наташі є ручки на мейнкуноподібного (або на норвезьколісовоподібного).
-

vivi
- Старожил
-
vivi » 28 окт 2010, 13:19
Дзвонив до Лєни (заводчик мейн-кунів, і живе неподалік Чупринки) - в неї ніхто не губився і інформації про загублених зі "своїх" не має. Якби щось знала - задзвонить. Якщо не знайдемо - може допомогти у прилаштуванні. (хота такого я б і собі забрав - аж руки чешуться).
-

vivi
- Старожил
-
Вернуться в Щасливі історії