На улице Мазепы на остановке "Балатон" найден щенок 2-3 месяца, девочка. На спине у начала хвоста чёрное пятно. Доброжелатенльна, игрива. Постоянно всех обнюхивала на улице, как будто искала своего хозяина. Если найдётся хозяин звоните 0633418930 Аня. ВОт такая она.
Таке враження, що вона загубилася, хоча може і викинули на зупинці. Вона чиста без бліх, кліщів. Я її ще від глистів протравлю. Просто дуже нагадую породистого пса. Подивимось, може її хтось буде шукати, а ні тоді просто господаря нового шукати буду.
Вчора чоловік казав, що бачив як щеня з якимось хлопчиком бігало. А сьогодні з ранку вигулювала собак і знайшовся господар. Хлопчик як побачив собаку так зрадів і одразу додому побіг з нею. Так що все добре закінчилось, але я буду патрулювати щоб знов не загубилося.
Аня,тільки що подзвонили знайомій,що біля Сільпо на Балатоні бігає щеня,десб на 90 % похоже,на це,що ти знайшла.Або хлопчик його загубив,або це не його..Якщо ,звичайно,це те саме щеня
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Скоро піду гуляти і подивлюсь. Тут є стайка бездомних тварин , може знов до них втекла. З нею гуляли без нашийника. Якщо знайду , заберу. Щеня виховане. Знає команду сидіти і місце.
Аня,а може попробувати провести виховну роботу з хлопчиком,а ще краще з батьками його,що вигулювати собачку треба спочатку на повідку,поки привикне.А то яка доля чекає на це бідне дівчисько.
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..