Дуже життєрадісне кошенятко по імені Тігра перенесло складну операцію на ніжку в Айболиті(дякуючи допомозі Ольги sola).Десь після 20 чисел будуть знімати йому штир з ніжки.А також у нього хвореньке очко.Зараз воно перебуває на перетримці,але після повторної операції доля його не визначена.Тому дуже потрібна допомога в пристройстві.
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Вчора мали зустріч з Тигою. Штифт з ноги вже знято, залишилось зняти шви - це справа 2-3 днів. За характером дівчинка просто супер! І очко її, як на мене, зовсім не псує!
На святі вулиці Богомольця - зі своєю рятівницею АНею і якоюсь дитиною
Тигра живе у мене. Будить мене о 5 ранку мурчанням(таким голосним, що я навіть думала перейменувати її на тРАКТОРИНУ:))) і поцілунками у вушко, не дає працювати пізно вночі - мовляв, іди вже спати. І попри те, що кілька разів зробила свої справи мені на ліжко - дівчисько просто скарб! нас можна у щасливі
ozric писал(а): І попри те, що кілька разів зробила свої справи мені на ліжко
На рахунок таких сюрпризів не хвилюйтесь, мій котик Лєшик зробив аналогічно кілька разів ваідразу після переїзду до мене. Але потім усе налагодилось. Ви молодець!
я тут ні до чого:) на рахунок "сюрпризів" я не переживаю ( за відсутності пральної машинки це, звісно, не викликало шквалу радості - особливо якщо брати до уваги, що інциденти ми коїли ВИКЛЮЧНО вночі:) ); ми вже чудово адаптувалися, поводимося чемно і гречно ( коли спимо:)) питання: і куди ділася наша скромність та боязливість?
А на рахунок "сюрпризів" - то певно від стресу, пройде коли звикне до нового дому. Мої малята колись теж таке пару разів робили, але то не довше тижня було, потім перестали. Ви молодець!