Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шпунтик, класичний теббі-смугастик, 10 міс.

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Шпунтик, класичний теббі-смугастик, 10 міс.

Сообщение vivi » 03 авг 2010, 00:07

Один з двох хлопчиків, підкинутих під притулок.
Пам"ятаєте оце:
Изображение
а-лиса писал(а): В пятницу,ну это уже как обычно,выходя вечером из приюте,услышали мяуканье котят,а у нас возле ворот крапива по пояс,,в общем одного котенка поймали в этой крапиве минут через 20,а вот второй полез на дерево. Большое спасибо ребятам,молодые мальчики лет по 17 ,проходя мимо приюта и увидив наши безуспешные попытки достать котенка,помогли нам,и на дерево залезли и все маршрутки пропустили,но котенка общими усилиями поймали. И конечно спасибо Максиму и Оле,как всегда приехали,забрали и приютили малышей. И опять только одна мысль,а если бы мы уже ушли,а если бы не заметили....

Одного хлопчину (Гвинтика) прилаштували, другий (Шпунтик) підзавис. Дуже ж бо "перспективний" окрас... Характер милий, хуліганський, горщик - норма, харчування - норма, обробка - норма, здоров'я - норма. Господар - відсутній. Ау!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
vivi
Старожил

Re: Один з двох - теббі вульгаріс. 2-2,5 міс.

Сообщение vivi » 20 окт 2010, 09:26

Шпунтик (класичний "правилиний" теббі з першої фотки) має вже майже півроку, мав біти на цьому тижні постерилізований, але з огляду на епідеміологічну ситуацію в моїй хаті, оперативне втручання відкладено.
Шпунт - лагідний просто фантастично. Дружину мою заціловує настільки, що я вже ревную. :)
vivi
Старожил

Re: Шпунтик, класичний теббі-смугастик, 5 міс.

Сообщение nickie » 20 окт 2010, 11:52

:ab:
В мене теж кіт Шпунтик і теж дуже любить усіх заціловувати :cv: :cv: То напевно ім*я таке чарівне! :ad:
nickie

Сообщение vivi » 20 окт 2010, 13:05

Сьогодні ж двох диких кішок переіменую в Шпунтя-1 і Шпунтя-2. ;)
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 20 окт 2010, 13:07

nickie писал(а)::ab:
В мене теж кіт Шпунтик і теж дуже любить усіх заціловувати :cv: :cv:

Так то усіх, а то - мою дружину. :ea:
vivi
Старожил

Сообщение sanechka » 21 окт 2010, 01:17

Окрас у нього по-моєму пречудовий! Такий тигра у шкарпетках!
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение vivi » 21 окт 2010, 07:33

В шкарпетках - то Гвинтик. Шпунтик (перша фотка) безо всяких шкарпеток - чистокровний теббі. ;)
vivi
Старожил

Сообщение sanechka » 21 окт 2010, 18:08

А якби його Лондаколором в баклажан помалювати? Теббі-баклажан-звучить круто!
sanechka

Сообщение vivi » 22 окт 2010, 12:44

sanechka писал(а):А якби його Лондаколором в баклажан помалювати? Теббі-баклажан-звучить круто!

афтар жжот :bj:
Але з такими ідеями треба бути обережним. В мене якось була така думка (у нас тоді засилля однотонних чорних було - штук вісім, напевно). Думав, а що, якщо розмалювати їх якось цікавенько-прикільно і акцію по прилаштуванню провести - як мінімум, більший би розголос у ЗМІ був, бо ж на розмальованих і дивитися цікавіше... Ну і почав трохи народ розпитувати - чим і як їх можна розмалювати (бо ж лондаколор однозначно не підійде - ми ж собі голови не вилизуємо на відміну від котів). Бозє, як мене попсити почали! (особливо на мяю.ру, там мене зовсім не знають, вирішили шо я садист якийсь :) ) Хоча ніхто і не збирався перемальовувати з ціллю когось обманути щодо окрасу - виключно привернути увагу...
До речі, фарби для тварин таки є - барвники Artero Colorante провідної Іспанської фірми-виробника перукарської та собачої косметики...
vivi
Старожил

Сообщение Nica » 22 окт 2010, 21:25

Максим, у меня 2 кошки, подобранные в прямом смысле с тротуара, только на разных улицах и с разницей в две недели. Обе, как Вы говорите, табби, а я их называю камышами. К слову, спасибо Оле (Sola), помогла мне их простерилизовать. Так вот, одна из них, Пуся, один к одному этот малыш. Ласковей этой породы на свете нет, я уверена. Так вот я как раз любитель именно этих котов. Кстати, у меня пополнение: в сентябре мне без сомнения подкинули такую же кроху, только точную копию моей второй кошки Мики. А Гошу, соседского русского голубого, удалось шикарно пристроить к очень любящему и внимательному хозяину (моему знакомому), совершенно неожиданно. Так я к чему, есть любители именно этих котов, его хозяин ещё его ищет, но обязательно найдёт!
Nica

Сообщение sanechka » 22 окт 2010, 21:43

vivi писал(а):Але з такими ідеями треба бути обережним. В мене якось була така думка (у нас тоді засилля однотонних чорних було - штук вісім, напевно). Думав, а що, якщо розмалювати їх якось цікавенько-прикільно і акцію по прилаштуванню провести - як мінімум, більший би розголос у ЗМІ був, бо ж на розмальованих і дивитися цікавіше... Ну і почав трохи народ розпитувати - чим і як їх можна розмалювати (бо ж лондаколор однозначно не підійде - ми ж собі голови не вилизуємо на відміну від котів). Бозє, як мене попсити почали! (особливо на мяю.ру, там мене зовсім не знають, вирішили шо я садист якийсь :) ) Хоча ніхто і не збирався перемальовувати з ціллю когось обманути щодо окрасу - виключно привернути увагу...
До речі, фарби для тварин таки є - барвники Artero Colorante провідної Іспанської фірми-виробника перукарської та собачої косметики...

Максим, я, звісно ж, пожартувала відносно Лондаколора. А про те, що фарбують і котів, і собак, я прекрасно знаю. В часи, коли я їздил ана виставки зі своїм Джазіком мене всі шнауцеристи реально питала чим я його фарбую. Бо він мав ідеальний смолянистий чорний колір. А бурий відтінок, що часто присутній у різенів вважається недоліком, хоч і не вибраковується. Проте оцінка знижується. Так ось, вони 90 відсотків! своїх різенів фарбують :bn:
Але про Шпунтіка я точно жартувала. Погоджуюсь з Веронікою, сама обожнюю саме таких смугастиків. Я їх називаю мурками :ab:
sanechka

Сообщение vivi » 02 ноя 2010, 23:04

Изображение
Изображение
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 05 ноя 2010, 11:35

стерилізований.
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 23 дек 2010, 22:03

Изображение
Изображение
Изображение
vivi
Старожил

Re: Шпунтик, класичний теббі-смугастик, 7 міс.

Сообщение vivi » 13 фев 2011, 13:38

Изображение
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 19 мар 2011, 20:26

Тримайте, будь-ласка, за нас кулаки! :)
Забрали. Люди мені якось дуууже сподобалися. У них дитині 3,5 роки (як і моїй), от вони і подумали, що непогано було би ще й котика завести. :) Як це приємно, коли так часто буває навпаки - заберіть, бо дитина народилась. Щоправда, прийшлося запросити Яночку - демонстративно потаскати усіх котів по черзі. З чим моя дитина залюбки впоралась! :)
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 20 мар 2011, 17:11

А ну, зізнавайтесь, хто погано кулаки тримав?! Хоча на новому місці Шпунт показав себе з найкращого боку, проте доля була не на його боці. У глави сімейства алергія, Шпунт знову у нас і знову актуальний. :(
vivi
Старожил

Re: Шпунтик, класичний теббі-смугастик, 10 міс.

Сообщение vivi » 13 апр 2011, 00:36

Изображение
vivi
Старожил

Сообщение Nastjona » 13 апр 2011, 09:05

Шпунт шикарний котяра дуже-дуже красивий!!!!Тому я більш ніж впевнина, що найближчим часом він знайде свій дім і найкращіх господарів!!!!
Удачі Шпунтику!!!! :bo: :ax:
Nastjona

Сообщение vivi » 13 июл 2011, 21:27

Ура, ми тут. Подробніше розпишу згодом (або, може, Санєчка розпише)...
vivi
Старожил

Сообщение sanechka » 22 июл 2011, 20:22

У Шпунта всё хорошо. Он теперь Самюэль. Живёт в Ивано-Франковской области, в г. Тлумач. Частный дом, уже пробовал свободный выгул, но только на территории своего дома. Хозяева им не нарадуются, говорят, что такого интеллектуала ещё поискать надо. Так что удачи тебе, Сэм!
sanechka

Вернуться в Щасливі історії