Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кльопа - чарівна гіперенергійна 5-тимісячна "черепашка"

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Кльопа - чарівна гіперенергійна 5-тимісячна "черепашка"

Сообщение vivi » 27 июн 2010, 01:34

У цього чуда (фото нижче) доволі довга і не надто проста біографія (можу розповісти новому власнику на вушко). Дівчисько станом на зараз абсолютно здорове, чемне (лишень активне навіть трохи понад міру), до всього привчене, від усього оброблене ну і так далі. :)
Изображение
Изображение
Изображение

Пи.Си. Я вже думаю, може нам якісь піктограми розробити - типу собача пичка в кружечку - "добре ладнає з собаками"; дитяча в трикутничку (як на знаках, які на автівки ліплять) - "протестовано на дітях" ;); ну там блохи, гельмінти перекреслені ет сетера. І в оголошенні замість тексту (або в доповнення до нього) ці піктограмки давати - буде модньо. ;)
vivi
Старожил

Re: Кльопа - чарівна гіперенергійна 5-тимісячна "черепашка"

Сообщение galarina » 27 июн 2010, 08:13

яке гарненьке дитинча. А за креативні лого окремий респект, подавайте на винахід))))
galarina

Сообщение vivi » 03 авг 2010, 00:30

Кльопа вже от-от попроситься на стерилізацію... Ну гарненьке, і толку? Не стоїть за нею черга. Це й той дурнуватий коньюктивіт в хроні - несильний, але ніяк не виведем до кінця... Їй би із мого скупчення вирватись... Але, думаю, креативні логотипчики (запатентованими вони будуть, чи ні) не надто піднімуть її шанси...
vivi
Старожил

Сообщение galarina » 03 авг 2010, 07:27

відчувається песимізм у пості
vivi писал(а): Не стоїть за нею черга. Це й той дурнуватий коньюктивіт в хроні - несильний, але ніяк не виведем до кінця... Їй би із мого скупчення вирватись... Але, думаю, креативні логотипчики (запатентованими вони будуть, чи ні) не надто піднімуть її шанси...

Знаєте, є така особливість у прилаштуванні...це я пишу не в плані Вас повчати, а просто спостереження.....коли киця така гарна і справна, сидить на перетримці, шукає-шукає, і по ній або ніхто не телефонує, або такі - що не влаштовують куратора..а потім зявляються вони, справжні, і все тапляється миттєво. І потім куратора, трошки щемить серце і він згадує щасливі хвилини коли киця була поряд. Отак теж буває. Тут головне прийняти ситуацію, робити все можливе для піару, і просто насолоджуватися зараз моментом спілкування і спільного життя :ah: :ad:
galarina

Сообщение vivi » 03 авг 2010, 07:48

Знаю. Чесно.
Але насолоджуватися спілкуванням не виходить - надто їх багато назбиралося, прагнучих спілкуватися...
Дотерпіти б до тих, єдиних і неповторних...
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 01 ноя 2010, 08:44

Тримайте за нас кулаки! Кльопа переїхала в суботу, в четвер я її заберу на стерилізацію - розпитаю, чи їй там добре. ;)
vivi
Старожил

Сообщение galarina » 01 ноя 2010, 09:02

зажали міцно. ттт.
galarina

Сообщение vivi » 05 ноя 2010, 11:41

Стерилізована і переїжджає у Щасливі.
vivi
Старожил

Вернуться в Щасливі історії