vivi » 18 май 2010, 15:41
ще сьогодні по ветах попитав поуточнював -
Є приватний невеликий зоопарк в Оброшино (це близько біля Львова), але щодо його якості - питання відкрите.
Не думаю, що забрати вовка міг запропонувати "зоокуточок" (по іншому то не назвеш) у Шевченківському гаю, але якщо це вони - тоді категоричне ні! Тих копитних, що вони тримають гуманніше "приспати" катком, аніж так утримувати. Вовку буде ще гірше.
Взагалі (пам"ятаючи свою давню розмову із заступником начальника департаменту екологіх міськради) приватних мінізоопарків в області дуже багато. І практично усі вони не витримують ніякої критики. Казимір (це його прізвище) озвучував мені цифру у 30 ведмедів, які утримуються по таких "зоопарках" і з приводу яких його департамент давно і безнадійно бореться. Так що тут треба бути дуже уважним.
Натомість, Ст.Самбірський зоопарк Білаків має дуже схвальні відгуки. І в тому, що стосується відношення до тварин в першу чергу. Але, крім цьго, не знаю, чи є в них зараз, але в принципі вони тримали вовків, тобто вже мають відповідний досвід і, в теорії, місце розташування/обладнання. Ще один плюс (в контексті нашого питання) - у них є власна бійня, так що не має бути проблем з годівлею. От тільки координат їх у мене немає, відповідно, не можу знати, чи захочуть/погодяться вони вовка взяти. Шукати координати?
І, IrinaN, Ви так і не сказали, хто ж саме з львів"ян запропонував Вам забрати вовка. Скажить, будь-ласка, бодай у лічку. Назву, або адресу, або прізвище людини. Це треба знати.