А ось такі і ми тепер.

Відкликаємо на імя Муха, бігаємо за ногами і за сусідкою по квартирі, любимо сидіти на дивані і гавкати в унісон з тою ж таки сусідкою по квартирі

Одним словом собачка вже потрошки відійшла, минулої пятниці зробили загальну прививку - так що на вихідних будемо вчитись виходити на вулицю. З проблем зі здоровям залишились досить неприємний запах з рота (вет казав, що це скорше всього через гастрит зароблений в "минулому житті" - і в принципі з часом це б мало пройти), і маємо страшну "лупу" на шкірі (знову ж таки вет сказав - "не грибок" і причина знову ж таки в паскудному харчуванні з "минулого життя" - з часом мало б пройти, якшо ні то будемо звертатись до вета далі..). Видимі проблеми з очима ніби зникли після курсу антибіотиків..

Маємо ще невеличкі дисциплінарні проблемки з туалетом - по маленькому Муха ходить в одне місце - на пеленку, чемно і без збоїв, а от по великому - раз через раз.. (( Сподіваюсь коли почнемо повноцінно гуляти то цієї проблеми позбудемось..

Психічний стан теж значно кращий - чобіт вже ніби не боїться.. принаймі я не помічала ніякої особливої реакції на них

Але коли приходить хтось чужий то сидить тихенько в куточку -боїться незнайомих людей все таки
Стосовно віддачі її комусь, ми чесно кажучи ще не вирішили.. зараз її віддавати ще зарано, та й чи знайдуться хороші-відповідальні люди, які захочуть взяти до себе вже немолоду (8 років все таки) собачку, з "важким" минулим, і можливими проблемами зі здоровям, які все ще можуть вилізти зважаючи на попередній спосіб життя... + Муха дуже ласкава собачка, дійсно справжній компаньйон і дуже привязалась до мене (пробує "захищати" мене навіть від чоловіка

) ).. так що наразі не уявляю як бути далі..