Кицю сьогодні простерилізували. Дівчинка мініатюрна...
Бабуся трохи попручалась про стерилізацію - з одного боку хотіла, щоб простерилізували, щоб кішка біьше не тікала на гульки, з іншого - хотіла щоб кошенята народились.

Насилу переконав. Дуже пощастило з квартиранткою бабусі - дівчина, наскільки я зрозумів, студент-медик і має неабиякий вплив на власницю кішок. Так що таки стерилізували, і недарма. Кошенят би не було, а була б, з великою долею імовірності, смерть кішки - піометра, не найгірша, з тих які я бачив, але цілком небезпечна для життя. Під цей факт успішно з допомогою квартирантки було переконано бабцю простерилізувати і другу її кицю у квітні (коли я повернуся).
А ще у "пропажі" афігітєльні глисти... Через що давав сьогодні глистогонне усьому котячому населенню бабці (кицька-смугастик і чорне кошенятко 3-4 міс.), окрім прооперованої. За тиждень маю заїхати повторити і проглистогонити цю (наразі було просто не можна через операцію).
Отак. Усе викладене не надто стосується цієї теми у Щасливих, але...
А в мене знову роздряпані руки і запланований ще один виїзд (п"ятий!) на останній перед від"їздом день...