Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кошенята з ЛКП

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Кошенята з ЛКП

Сообщение aniaf » 13 июн 2012, 04:09

Мурка
Изображение
Мурка відмовляється позувати)Изображение Изображение
ИзображениеИзображение
оченятка лікуєм... і мммуррркочем...
ИзображениеИзображение
Грея
Изображение
Грея ...побачила Патріка і ...приземлилась )
Изображение
Грея...знайомство з Патріком (після карантину)
Изображение
Патрік, власною персоною...)
ИзображениеИзображение
Последний раз редактировалось aniaf 22 июл 2012, 22:39, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение aniaf » 19 июн 2012, 15:53

Грея, практично здорова, хіба невеличкий насморк час від часу переслідує і коли хвилюється - далеко чути...сопе... Вона дівчинка крута, але боягузка...ховається від чужих. Хотіли знайомі забрати Грею на розведення породи. Не дала. Жадно). Шкода її і майбутніх діток... Якщо її, красуньку з неповторними оченятками, викинули ...як непотріб, то що буде з новонародженими, які, наприклад, не відповідатимуть "стандартам" ?
Мурочка не сопе, дихання чистеньке. Мирне муркотливе невибагливе гарнюньке створіннячко... оченятка вже очистились, бачить добре, та праве очко наполовину закрите плівочкою... але це поступово внормується... Мене більше турбуює інше - чорні цяточки навколо ротика (на білому фоні!), я їх зчищаю щодня, а вони з'являються знов і знов... Не знаю що це? Герпес чи грибок чи щось інше ...я не знаю ..? Підкажіть, дорогенькі, якнайшвидше, що з тим робити... :bc: Бо на Мурку я знайшла добрі руки, але відкладаю через цю проблему зустріч з майбутніми ПХ... 4-х претендентів на неї я вже втратила... боюсь втратити і цих...
... Маю тепер в хаті 4 коти... взяла декілька днів тому дорослу велику кицю на прилаштування, бо вона в той день опинилась би на вулиці. Чоловік в "захваті"... :dy:
aniaf

Сообщение evazlata » 19 июн 2012, 20:37

Якщо будуть зайві "ручки" на кошенят, будь ласочка, скажіть мені. Маю котиків з цих тем:
http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=91&t=39056
http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=91&t=38594
http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=91&t=39532
http://forum.ua-vet.com/viewtopic.php?f=91&t=38652
evazlata

Сообщение aniaf » 19 июн 2012, 22:08

evazlata писал(а):Якщо будуть зайві "ручки" на кошенят...

evazlata, якщо раптом, то обов'язково! ...гарненькі... :ab:
aniaf

Сообщение aniaf » 20 июн 2012, 03:05

На 4-й день перебування в моїй оселі кішки-красуні-тигра, малишня її перемогла... велике тигряче здалося і вже не "строїть", нарешті, малечу! ))) ...натомість спостерігає і намагається пригадати собі, чи була вона коли-небудь от такою дрібненькою і дурненькою...)))
Изображение
aniaf

Сообщение aniaf » 21 июн 2012, 01:04

aniaf писал(а):кішка-красуня-тигра...

Доросла розумна тигряча гарнюня покинула дім своїх переслідувачів (маленьких кошачків)...переїхала жити в дуже порядну родину, люди перед тим навіть не бачили її фото... хотіла по скайпу їм показати, а він у них заглючив. При зустрічі закохалися в неї з першого погляду, при тому, що в них раніше ніколи не було кота!
Ну не дарма ж мої кошенятка розшукують її по всій квартирі...
Нехай адаптується там хороша... мені так не хотілось її відривати від серця! :sad-teareye:
aniaf

Сообщение aniaf » 27 июн 2012, 20:09

aniaf писал(а): ...чорні цяточки навколо ротика...

Дякую щиро вету Захару. По телефону уважно вислухав, заспокоїв і дав рекомендацію. Виявляється це акне. Дівчинка росте... підліткові вугрі))). Протираю Хлоргексидином. Є результат. Мурка дозволила показати личко))).
Мурка
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Грея
Изображение
Изображение :ab:
Последний раз редактировалось aniaf 22 июл 2012, 21:44, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

КОШЕНЯТКА НЕ ТІЛЬКИ ВИЖИЛИ...МАЮТЬ ПОВНОЦІННО-ЩАСЛИВЕ ЖИТТЯ

Сообщение aniaf » 01 июл 2012, 02:31

Прочитала у вкрай важливому і, насправді, вчасному і мудрому зверненні до львівської влади про долю котів і кошенят з ЛКП, про те, що кошенятка звідти всі загинули. Шкода. Інших. АЛЕ МОЇ ЛКПівські КОШЕНЯТКА НЕ ТІЛЬКИ ВИЖИЛИ, А Й МАЮТЬ ПОВНОЦІННЕ ЩАСЛИВЕ ЖИТТЯ І ЛЮБЛЯЧИХ ГОСПОДАРІВ!!!
Звісно, з великим ризиком для, тоді 5-ти тижневого нещепленого Патріка, який до того ж ніколи не бував на вулиці. Я про це не писала раніше, та Патрік таки заразився, через свою нестримну цікавість, кошачим грипом, але завдяки вчасному Глобфелу, який створив штучний двотижневиий імунітет і 10-ти денній вітамінізації Гамавітом, він переніс його легку форму. Полегчило перебіг хвороби і те, що він заразився не відразу, а тоді, коли у дівчаток вже виробились антитіла... Особлива вдячність за мудру передбачливість вет.лікаря Захара, він, спасаючи дівчаток, не забув приписати захист малому, давав вчасні, згідно стану, пізніші рекомендації.
Грея
, наразі, живе з нами. Вона дуже активна і вкрай емоційна. ) Її не кожен зрозуміє. Боюсь її будь-кому віддавати. Приб'ють за першу Грейкіну помсту... якщо доженуть, звісно.)
А Мурочка вже має нових господарів. Ми з чоловіком відвезли її в сім'ю (чоловік, жінка, доросла донька, син у 3-му класі), яка чекала на неї з великим нетерпінням, в маленьку з балконом квартиру на 2-му поверсі, у Малехів біля Львова, до моєї колєжанки. Газдиня, через малу площу її теперішньої квартири і абсолютну неможливість вільного вигулу (у дворі багато диких песиків, які люблять поганяти котів), хотіла спокійну кішечку. Таку, як Мурка.) Нова Мурочкіна газдиня ( Надія) має великий життєвий досвід у поводженні з котами, спасала, виходжувала не раз...зокрема, взяла з вулиці, вилікувала помираючого кота з 1-м очком... любимий кіт-бандит, "одноокий пірат" Кузя, прожив у неї після того ще 12 щасливих років.
Мурочка сподобалась новій сім'ї. А сама Мурка поводить себе так, ніби вона жила там завжди.))) По-моєму, муркошка щосили старалась не показати мені свою радість, що вона на 7-му небі від такої уваги до її скромної персони. Правда, на час реконструкції їхнього житла, доведеться Мурочці пожити трішечки знову в мене. Навіть не уявляю, як це переживе страшенно ревнива Греюшка-дівчинка). Що Грея виробляла під час виходу Мурки в світ, до їх з Патриком гоп-кампанії, то окрема історія! )))
Знаючи, як нові господарі економлять на виплату їхнього скромного житла (ще 2 роки кредиту), я обіцяла допомогу у стерилізації та вакцинуванні.
Надія ще мусить деякий час доглядати за Мурочкіним правим очком і робити профілактичні процедури навколо ротика... Та це вже дрібнички!
Головне, Мурка отримала чудову можливість любити і бути любимою !!! :bp:
...дописую... Муркотлива флегматична Мурочка вже 4 дні у новій хаті... Їсть домашню свіженьку збалансовану їжу. Ох, відчуваю, поправиться!!! Бо ця мала любить попоїсти!!! Півночи спить у своєму доміку (Мурочка переїхала від нас з приданим, яке зайняло весь вмісткий багажник авто), а ближче до ранку спокійно перебирається до когось під ковдру! І всіх це влаштовує!!! Хоч би не почали сваритись за Мурку :bw: ...так кожному з них хочеться погладити її ніжну шерсточку (справді, рук не можна відірвати... сумую :ak: ) ...та помріяти крізь сон під Мурочкіну релакс-мелодію! )
aniaf

Сообщение aniaf » 07 июл 2012, 12:00

Мурка, слава Богу, мене не підвела! Найбільше, за що я хвилювалась щодо неї і нової хати - це лоток... біднятко стільки перенесло, що, у боротьбі за право жити, у неї порушились деякі природні котячі інстинкти...для туалету вона любила мати справу з тканиною (в свій час доводилось постійно маленьку ними утеплювати...робити норки, бо мерзла)... не загрібала, як я її не вчила ...то ж я була здалась... стелила в лоток шматочки тканини... Я не обіцяла, що з маленькою дівчинкою з ЛКП їм буде відразу легко і просто, скорше навпаки...
В новій хаті вона навіть в ліжку під ковдрою умудрилась пару раз залишити свої "бомбочки".) :bb:
Та честь і хвала чоловіку пані Наді, який спочатку чкурнув на "далекі села", щоб перечекати, поки ця проблема внормується, але, побувши там сутки, приїхав, сказавши: "Мурка розумна кішечка... треба нею цінувати... ", і, як справжній чоловік, взяв найскладніше на себе - лагідно, але наполегливо, чуючи потреби малої навіть вночі, він навчив її всім кошачим премудростям.) Я в захваті.
Тепер у Мурки, справді, все так, як треба. Набавившись вволю з дітьми, м'ячиками і фантиками, Мурочка не тільки має право перебувати на ліжках-диванах, а й найбажаніша там товаришка... особливо, якщо йде мова про "подивитись разом телевізор". :ab:
Пишу, як є... нарешті у мене знялась напруга і я отримала внутрішній спокій щодо Муркіного повного щастя. Виявляється, така "бека", як невпевненість, все-таки, десь глибоко, сиділа досі в мені...
А Мурочка, почувши з мобілки мій голос, прибігла до трубки, щоб заспівати свою улюблену мелодію. :bu:
Фотографуються... обіцяли скинути якось фотки...
aniaf

Кошенята

Сообщение aniaf » 08 июл 2012, 02:46

Сьогодні в мене прямо вибило грунт з під ніг... Під вечір, коли повітря вже трохи охололо від спеки, я відкрила в кімнаті вікно навстіж і, знаючи, що мої кошенятка, які цілий день шукають прохолоду, відразу потягнуться до свіжого повітря, сіла неподалік вікна, щоб їх краєм ока пасти, водночас займаючись редагуванням...
У сусідів зверху гості, діти, день народження... І раптом чую голос підлітка: "Смотри, как разлёгся! А давай его обламаем!" І одночасно з останнім реченням в кошеня, що встигло мирно (під такий гамір!) задрімати на підвіконнику, з чиїхось рук щось полетіло і влучило... Що то було, не встигла побачити, впало, коли кошеня з переляку підстрибнуло. В шоковому стані, я хватанула маля і, вигугнувши: "Та що ж це невинне кошенятко вам зробило? Дорослі, дивіться за дітьми!", різко захлопнула вікно.
Все пережите за останні півроку раптово різкою хвилею вдарило прямо в серце... мене роздирало від сліз... благо, вдома нікого більше не було, то ж мала можливість виплакатись вголос... А за вікном чулися пересмішки і "что это такое с ней? ...она дура что ли совсем?"
Ось...щойно затих гамір, спів у мікрофон під караоке... Ми толерантно ставимся до потреб сусідів, незважаючи на такий пізній, нічний час...
Та мені щиро жаль того, у що перетворюються їх діти у той самий час, бо вони теж не сплять, шукаючи на чому б такому ще застосувати свою активність...
aniaf

Сообщение larik » 09 июл 2012, 12:10

серце своє бережіть. на цих дітей вже давно пора наплювати - вони ростуть такі ж як і їхні батьки. потім татка побачать і скажуть "смотри, как разлегся..."

наступного разу, коли такі дітки підійдуть до Вашого вікна, і будуть щось кидати - лагідно спитайте, де вони живуть, щоб до батьків міліцію викликати (перепрошую за капс) БО ВАША ХАТА, ВІКНО І ВСЕ, ЩО В НІЙ (В НЬОМУ) - ЦЕ ВАША ВЛАСНІСТЬ!!! не важливо, чи на вікні кіт, чи квітка, чи нічого не має. в Вас! не в кота! кідали камінням - так і пишем в заяві в міліцію.

"того, кто беззащитен, общество не защищает."
Марио Пьюзо "Крестный отец"

на жаль - у нас це так.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение aniaf » 12 июл 2012, 16:50

larik писал(а):серце своє бережіть. ...наступного разу, коли такі дітки підійдуть...

... спасибо, Елена. Говорила з дорослими... там все давно неоднозначно... Найменшеньке шкода - не зіпсута дитинка...
aniaf

Мурочка у себе вдома

Сообщение aniaf » 12 июл 2012, 21:53

МАСЯНЬКА
ИзображениеИзображение
Підросла симпатюлька. ( Мурка тепер Масяня ) Вона дуже розумна, дотепна і слухняна. Сім'я в захваті від своєї Мурки-Масяньки! :bp:
Последний раз редактировалось aniaf 22 июл 2012, 13:35, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение а-лиса » 20 июл 2012, 00:05

Тема еще в срочных? Или можно переносить?
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение aniaf » 20 июл 2012, 00:19

переносите
aniaf

Сообщение а-лиса » 20 июл 2012, 00:23

Еще уточните куда, в счастливые?
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение aniaf » 20 июл 2012, 00:51

Мои - точно счастливые!
И...недовольные...Грея, например: "Знову мене на мобілу фоткаєш? Коли вже мене гарненьку той фотограф на свою камеру... йой!"
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
...Грейка спокійна... коли є друг і він - "подушечка")
ИзображениеИзображение
Грея-Патрік ...всі, хто їх бачить разом, думають, що вони від однієї мамки) ... У Греєчки, можливо, й тече "чиста блакитна кров", а от у Патрусика - мамка чорно-біла. :ap:
aniaf

Re: Муркіни маніпуляції навколо лапоомиття )))

Сообщение aniaf » 25 авг 2012, 00:38

Це довга прцедура - мити лапки! Потрібно, щоб погладили животик... потім треба довго катилятися на спинці...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение ...потім, щоб знову животик... )))
aniaf

Re: наша Грея

Сообщение aniaf » 28 авг 2012, 05:02

Так Грея любить грітись - перевертає модем, "зайві" шнури вимикає і... "не забирай мене звідси!" )))
ИзображениеИзображение
Нерозлучні друзяки (Грея справа)
ИзображениеИзображение
А так любить мити свої тендітні лапки Грейчик. )))
ИзображениеИзображение
aniaf

Сообщение alba » 28 авг 2012, 13:20

Дуже гарнюні кошенятка, їм справді пощастило з домівкою.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 17 ноя 2012, 04:02

Марсіка (Патріка ЛКП) теж можна сміло приписувати до кошенят з ЛКП! Він з малим Патріком і Греєю, коли появився персиковий "старшой" , зовсім зкошенячився. Особливо він любить грати в футбол з Греєю. Вони завжди перші там, де щось цікаве.)
Изображение
Марсік і Грея з черепашкою Маською.
aniaf

Сообщение eliss » 18 ноя 2012, 19:19

aniaf , подивилась фото Греї , це один в один наша Віккі з цієї темки viewtopic.php?f=165&t=43101. Настільки подібна, і мордочка і очі. Думаю, можна абсолютно впевнено казати про нову породу - Львівська голуба. :ca:
eliss

Сообщение aniaf » 18 ноя 2012, 22:50

eliss писал(а):aniaf , подивилась фото Греї , це один в один наша Віккі з цієї темки viewtopic.php?f=165&t=43101. Настільки подібна, і мордочка і очі. Думаю, можна абсолютно впевнено казати про нову породу - Львівська голуба. :ca:
Ха! Я так волинянам і передам! А то у них там теж багато таких почало бігати! А нє! Не скажу! Спочатку запатентуєм, як "львівську голубу", або ж зовсім по-львівські, як "львівську блакитну" а тоді й казати можна.))))))))))))) ...у Вікі шерсточка виглядає трохи довшою, і, здається, підшерсточок густіший, хвостик з пушком. Грея дуже гладкошерста, хвостик тоненькій, загнутий вічно догори), і сама - моделька з подіуму. Правда, на відміну від манекенниць, їсть, як всі), але не поправляється зовсім. Я вже аж переживати стала. Вона старшенька за попелястого Патріка, але він набагато масивніший, шерсть і підшерсток густі, що пальці до шкіри не пропхаєш, хвіст тяжкий. У Греї шерсть негуста, але блистить... Люблю я своїх шмакодявок!)
aniaf

Грея, Маська

Сообщение aniaf » 23 июн 2013, 01:29

Задоволена життям Грея.
Изображение
Мурочка зі своєю господинею відпочивають
Изображение
Последний раз редактировалось aniaf 01 окт 2013, 02:31, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Мурка-Маська

Сообщение aniaf » 23 июн 2013, 22:03

Мурочка (далі - Маська) сьогодні наче знову народилась на світ. Я для неї я відкривала пошукову тему, яку щойно видалила. Бо дитинка знайшлась!!! Тихенька, лагідна і спокійна - Маська зовсім зовсім не знає вулиці. Тому, несподівано посковзнувшись і впавши з балкону 2-го поверху, напевно, дуже перестрашилась собак або раптової зливи і... втікла, десь заховавшись. Вся сім'я, декілька днів, по-черзі і разом, прочісували район, розшукуючи свою улюбленицю. Для них це була страшна трагедія. А сьогодні зранку господиня, повертаючись з нічної зміни додому, йшла і тихенько повторювала по дорозі : "Мась-Мась-Мась" і - о, чудо! Почулося тихесеньке "мяу". Це була Масянька. Вона сиділа за сіткою-парканом котельні і боялась вийти назовні зі свого сховку. Тепер вона вдома... виснажена, покусана блошками, покупана і ЩАСЛИВА!!! І дуже багато п'є водички. Ще би - така спека, а напитися, мабуть, не мала де. Вколено, про всяк випадок, Глобфел.
aniaf

Пред.След.

Вернуться в Щасливі історії