Прочитала у вкрай важливому і, насправді, вчасному і мудрому зверненні до львівської влади про долю котів і кошенят з ЛКП, про те, що кошенятка звідти всі загинули. Шкода. Інших.
АЛЕ МОЇ ЛКПівські КОШЕНЯТКА НЕ ТІЛЬКИ ВИЖИЛИ, А Й МАЮТЬ ПОВНОЦІННЕ ЩАСЛИВЕ ЖИТТЯ І ЛЮБЛЯЧИХ ГОСПОДАРІВ!!! Звісно, з великим ризиком для, тоді 5-ти тижневого нещепленого Патріка, який до того ж ніколи не бував на вулиці. Я про це не писала раніше, та Патрік таки заразився, через свою нестримну цікавість, кошачим грипом, але завдяки вчасному Глобфелу, який створив штучний двотижневиий імунітет і 10-ти денній вітамінізації Гамавітом, він переніс його легку форму. Полегчило перебіг хвороби і те, що він заразився не відразу, а тоді, коли у дівчаток вже виробились антитіла... Особлива вдячність за мудру передбачливість вет.лікаря Захара, він, спасаючи дівчаток, не забув приписати захист малому, давав вчасні, згідно стану, пізніші рекомендації.
Грея, наразі, живе з нами. Вона дуже активна і вкрай емоційна. ) Її не кожен зрозуміє. Боюсь її будь-кому віддавати. Приб'ють за першу Грейкіну помсту... якщо доженуть, звісно.)
А Мурочка вже має нових господарів. Ми з чоловіком відвезли її в сім'ю (чоловік, жінка, доросла донька, син у 3-му класі), яка чекала на неї з великим нетерпінням, в маленьку з балконом квартиру на 2-му поверсі, у Малехів біля Львова, до моєї колєжанки. Газдиня, через малу площу її теперішньої квартири і абсолютну неможливість вільного вигулу (у дворі багато диких песиків, які люблять поганяти котів), хотіла спокійну кішечку. Таку, як Мурка.) Нова Мурочкіна газдиня ( Надія) має великий життєвий досвід у поводженні з котами, спасала, виходжувала не раз...зокрема, взяла з вулиці, вилікувала помираючого кота з 1-м очком... любимий кіт-бандит, "одноокий пірат" Кузя, прожив у неї після того ще 12 щасливих років.
Мурочка сподобалась новій сім'ї. А сама Мурка поводить себе так, ніби вона жила там завжди.))) По-моєму, муркошка щосили старалась не показати мені свою радість, що вона на 7-му небі від такої уваги до її скромної персони. Правда, на час реконструкції їхнього житла, доведеться Мурочці пожити трішечки знову в мене. Навіть не уявляю, як це переживе страшенно ревнива Греюшка-дівчинка). Що Грея виробляла під час виходу Мурки в світ, до їх з Патриком гоп-кампанії, то окрема історія! )))
Знаючи, як нові господарі економлять на виплату їхнього скромного житла (ще 2 роки кредиту), я обіцяла допомогу у стерилізації та вакцинуванні.
Надія ще мусить деякий час доглядати за Мурочкіним правим очком і робити профілактичні процедури навколо ротика... Та це вже дрібнички!
Головне,
Мурка отримала чудову можливість любити і бути любимою !!!
...дописую... Муркотлива флегматична Мурочка вже 4 дні у новій хаті... Їсть домашню свіженьку збалансовану їжу. Ох, відчуваю, поправиться!!! Бо ця мала любить попоїсти!!! Півночи спить у своєму доміку (Мурочка переїхала від нас з приданим, яке зайняло весь вмісткий багажник авто), а ближче до ранку спокійно перебирається до когось під ковдру! І всіх це влаштовує!!! Хоч би не почали сваритись за Мурку

...так кожному з них хочеться погладити її ніжну шерсточку (справді, рук не можна відірвати... сумую

) ...та помріяти крізь сон під Мурочкіну релакс-мелодію! )