Мурка відмовляється позувати)

оченятка лікуєм... і мммуррркочем...

Грея
Грея ...побачила Патріка і ...приземлилась )

Грея...знайомство з Патріком (після карантину)
Патрік, власною персоною...)

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Бо на Мурку я знайшла добрі руки, але відкладаю через цю проблему зустріч з майбутніми ПХ... 4-х претендентів на неї я вже втратила... боюсь втратити і цих...
evazlata писал(а):Якщо будуть зайві "ручки" на кошенят...

aniaf писал(а):кішка-красуня-тигра...

aniaf писал(а): ...чорні цяточки навколо ротика...

...так кожному з них хочеться погладити її ніжну шерсточку (справді, рук не можна відірвати... сумую
) ...та помріяти крізь сон під Мурочкіну релакс-мелодію! )
larik писал(а):серце своє бережіть. ...наступного разу, коли такі дітки підійдуть...

Ха! Я так волинянам і передам! А то у них там теж багато таких почало бігати! А нє! Не скажу! Спочатку запатентуєм, як "львівську голубу", або ж зовсім по-львівські, як "львівську блакитну" а тоді й казати можна.))))))))))))) ...у Вікі шерсточка виглядає трохи довшою, і, здається, підшерсточок густіший, хвостик з пушком. Грея дуже гладкошерста, хвостик тоненькій, загнутий вічно догори), і сама - моделька з подіуму. Правда, на відміну від манекенниць, їсть, як всі), але не поправляється зовсім. Я вже аж переживати стала. Вона старшенька за попелястого Патріка, але він набагато масивніший, шерсть і підшерсток густі, що пальці до шкіри не пропхаєш, хвіст тяжкий. У Греї шерсть негуста, але блистить... Люблю я своїх шмакодявок!)eliss писал(а):aniaf , подивилась фото Греї , це один в один наша Віккі з цієї темки viewtopic.php?f=165&t=43101. Настільки подібна, і мордочка і очі. Думаю, можна абсолютно впевнено казати про нову породу - Львівська голуба.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3