Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Знайдено ірландського сетера

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Знайдено ірландського сетера

Сообщение Одрі » 29 апр 2011, 16:26

Eliz писал(а):По рассказам киологов собака помнит запах хозяина . Может вы подойдете и попробуете как она подойдет к вам? Может это не Ваша собака? . Хотя всякое бывает...

Кира ведь сказала,что это не ее собака
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Кира =) » 30 апр 2011, 18:43

батьки кажуть - " ви тільки погляньте на неї копія нашої Єви ! але тільки вигляд у неї нещасний собака була довгий час на вулиці тому змінилась , потрібно щось робити " !!! а після перегляду відео стали впевнені на 99 %що це їхня собачка
я можу приїхати подивитись на собаку але це трішки далеко живу в Івано -Франківську а оскільки її вкрали і номери на машині були львівські у мене появилась надія на краще
Кира =)

Сообщение moresai » 01 май 2011, 12:14

Кира =) писал(а):батьки кажуть - " ви тільки погляньте на неї копія нашої Єви ! але тільки вигляд у неї нещасний собака була довгий час на вулиці тому змінилась , потрібно щось робити " !!! а після перегляду відео стали впевнені на 99 %що це їхня собачка
я можу приїхати подивитись на собаку але це трішки далеко живу в Івано -Франківську а оскільки її вкрали і номери на машині були львівські у мене появилась надія на краще

Собаки одной породы все похожи, конечно отличия есть (в выражении морды хотябы). А иной раз не разлечить. Видео не очень качественное, к тому же год прошёл.
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение Назар » 01 май 2011, 12:29

Ось декілька свіжих фото:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Хм, Кіра, а може це й справді ваша собака? Спробую покликати її на кличку Єва, може вона відреагує, крім того, якщо собака вас знає, то якби ви змогли приїхати, то вона б вас упізнала.
Собака довіряє більше, ніж раніше, але все одно поводиться насторожено, хоча іноді може підійти, і навіть можна погладити, але це буквально на декілька секунд, будь-різкий рух і одразу відходить. Мама консультувалася в одній приватній ветклініці, де їй порадили застосувати препарат "Ацепромазин" в таблетках. Я пошукав в інтернеті, є так звані АСР - таблетки (ACP TABLETS), які містять ацепромазин. Якщо їх вдасться дістати, то лікар з клініки допоможе розрахувати дозу, і тоді її можна буде нарешті зловити.
Назар

Сообщение Назар » 01 май 2011, 13:04

Кликали собаку на кличку Єва, особливої реакції не має, важко зрозуміти.
Назар

Сообщение Kary » 01 май 2011, 13:07

Да она свою кличку (даже если это была она) уже должна была забыть. Сколько времени прошло.
Если собаку украли - машина с львовскими номерами и так далее - воровали ради разведения. И вряд ли похитители ее выпустили.
А эта собачка молодая. Думаю, не она.
Kary

Сообщение Велена » 01 май 2011, 13:33

Вчера у нас ветеринар был, заодно показала ему видео. Он сказал, что единственный действенный способ - стрелять снотворным (проверенным на собаках средством, не в коем случае не применять человеческие препараты). Альтернативный вариант - запастись терпением: собака, которая была домашней и одичала в среднем приручается около 3 месяцев. ИМХО, тут уже не нужно лишних движений, раз процесс с мертвой точки сдвинулся. Главное резких движений при ней не делать и гладить ее, сидя на корточках, находясь на одном уровне с ее мордашкой.
Велена

Сообщение Кира =) » 03 май 2011, 22:13

Доречі історія моєї Єви така :... у виводку було 13 цуценят 9 дівчаток і 4 хлопчика усіх їх розкупили але одну дівчинку не змогли продати коли їй виповнилось 7 місяців вона набридла щоб не викидати на вулицю її віддали якомусь одинокому чоловікові - пияку але вона в ньго навіть одного тижня не побула , мій тато дізнався через десяті руки що така хороша породиста собака перебуває в поганих умовах , він поїхав до того п"яниці і той віддав собаку ... за пиво :ai:
А коли Євка опинилась у нас скільки радості тоді було що важко вам навіть уявити ... як жаль що її немає поруч з нами , :cm: за короткий проміжок часу ми її так полюбили і привикли що не уявляли свого життя без неї як жаль що її нема ... ех =*( як жаль , часто по ночах плачу :ak: ...
Кира =)

Сообщение Домовёнок » 09 май 2011, 13:09

Ребят, как у вас дела? Видела тему собаньки у Московской Сеттер - команды. Там тоже тишина. И у вас затишье. Есть какие нибудь новости?
066 781 99 14, 096 255 2935, 093 248 37 83.

Карта Приват для помощи зверикам приюта 4149 6293 9108 1163 Возная Т.Е.
Для тех, кто помогал нам ранее, и захочет помочь,обратите внимание, изменился номер карты
Домовёнок

Сообщение vivi » 13 май 2011, 01:06

Є якісь зрушення з собанею? Я пам"ятаю, що обіцяв свою допомогу, але дещо боюся з нею лізти - права на помилку нема, як у саперів - не "вполюю" з першого разу, попсую усю роботу з приручення...
vivi
Старожил

Сообщение Назар » 15 май 2011, 14:09

Щодо зрушень - собака перестала спати в норі, спить у саду в дерев'яному сараї, до нас вже сильно звикла, за мамою ходить всюди по території, бавиться, але зловити годі, собака насторожена, крім того, вона боїться сусідських котів, одного разу не йшла їсти, бо біля миски 2 коти сиділо, довелося відігнати (ніколи не подумав би, що собака може котів боятися!). Вчора вечором я її ловив у тому ж сараї у саду на петлю з мотузка, прибиту до палиці (не удавка), накинув на лежачу собаку спокійно, але як тільки-но вона підвелася, то перелякалася і побігла, вислизнула з петлі, і тієї ночі туди вона вже і не приходила, напевно знову у норі спала. Крім того, щось останні три дні почала ходити до нашого пса, не схоже, що у неї тічка, просто напевно хоче з ним бавитися, але наш пес так не думає, і хоче з нею з нею познайомитися ''ближче'', тому ми загородили один вхід з саду і закриваємо хвіртку, але той весь паркан старий, і ненадійний. Ніде не можемо дістати транквілізатора, (АСР-таблетки), нам ветлікар казав, що розрахує дозу, це був би найкращий метод її спіймати. Так що все залишається так як є, собака тримається неподалік біля нашого будинку.
Назар

Сообщение Назар » 15 май 2011, 14:17

vivi писал(а):Є якісь зрушення з собанею? Я пам"ятаю, що обіцяв свою допомогу, але дещо боюся з нею лізти - права на помилку нема, як у саперів - не "вполюю" з першого разу, попсую усю роботу з приручення...

Так, я пам'ятаю, що ви хотіли допомогти, але яким методом ви хотіли її ловити? Я не думаю, що ви попсуєте роботу з приручення, бо тут що приручай, що не приручай, все одно вона добровільно не дасть себе зловити, тож треба діяти примусово, ми можемо заманити її на невелику загороджену територію, яка залишилася від старого курника, і закрити її там, вона звідти вже б не втекла, і там спільними зусиллями ми би її ловили.
Назар

Сообщение Домовёнок » 15 май 2011, 23:21

Назар, словили бы, а дальше. Какие планы на дальше? Мне для сеттера, которого я забирала из приюта, понадобился год на адаптацию. Потому и спрашиваю, есть ли дальнейшие планы?

Для тех, кто помогал нам ранее, и захочет помочь,обратите внимание, изменился номер карты
Домовёнок

Сообщение Назар » 15 май 2011, 23:47

Домовёнок писал(а):Назар, словили бы, а дальше. Какие планы на дальше? Мне для сеттера, которого я забирала из приюта, понадобился год на адаптацию. Потому и спрашиваю, есть ли дальнейшие планы?

Подальші плани - віддати новому хазяїну, двоє людей хочуть забрати собаку, одна зі Львова, інша з Івано-Франківська.
Назар

Сообщение Kary » 16 май 2011, 08:52

Назар, добрый день. Извините, что спрашиваю, но этот человек из Львова уже как-то контактировал с собакой, она его хоть раз видела с Вами и мамой? Я просто представляю, как она перепугается, если столько времени прошло даже вам не доверяет полностью, а тут совсем лицо незнакомое.
Kary

Сообщение moresai » 16 май 2011, 09:06

Не думаю, что её хорошо было бы увозить в совершенно другой город. Она не любит поводков-ошейников. Люди её упустят и там в другом городе начнётся новая проблема у собааки .
Интересно, как она себя ведёт в квартире. В замкнутом пространстве, в комнате с диванами...
8093 453 10 35 Марина
moresai
Старожил

Сообщение vivi » 16 май 2011, 09:48

В асортименті відлову - тільки "плюнути" шприцем. Та саморобна затягуюча петля, якою я час від часу з труднодоступних місць котів витягую, собаку навряд допоможе втримати.
Зі шприцем інша біда - а) треба щоб собака була недалеко (метрів 3-4, не більше), б) є ризик елементарно не попасти, або попасти не туди (я ж не ловець-профі), в) як було при попередніх спробах відлову собак, препарат може недостатньо дієво "узяти" собаку - тоді вона змиється і відіспеться десь у недоступному місці.
По пункту а - я так розумію, що це реально (присісти, причаїтися, а мама ваша підманила б)
По б - в принципі, хоч і доводилося мені усього лише двічи вдаватися до такого методу - я не промахувався.
По в - тепер знаю один нюанс, через який при попередніх спробах відлови були невдалими (знаю, як зробити, щоб препарат подіяв максимально швидко). Є інші проблеми - шприці у мене маленькі - 2мл (робочий об"єм 1,5). З такою дозою може не вийти "вкласти" собаню... профі у таких випадках стріляють двома шприцями водночас, з таким я не впораюсь.
Ще був один варінт - була у мене заначка феназепаму - 2 таблетки. Мати їх - підсудне діло, але вже можу признатися, бо десь вони пропали. :( Хтось надміру старанний при прибиранні аптечки, певно, викинув "зашифровані" непідписані таблетки... :(
Ну от така диспозиція. Від допомоги не відмовляю, але результата не гарантую аж ніяк, вибачте. :(
І, якщо надумаєете таки ловити, заздалегідь потурбуйтесь про намордник, повідок і до кого її доправити. Наркоз не триматиме довго. ІМХО, бажано у "пункті отримувача" мати підготовлений для неї надійний вольєр. Бо в хату забирати елементарно небезпечно, відловлена собака, в стресі, при виході з наркозу навряд буде лагідна...
vivi
Старожил

Сообщение Kary » 16 май 2011, 17:32

Вот я хотела об этом спросить, постеснялась спросить прямо.
Назар, человек, который хочет взять собаку, принимает какое-то минимальное участие в ее поимке и дальнейшей судьбе? Или "вы поймайте, а я заберу?"
Мне кажется, Мариша права, собака может "дернуть" не только будучи в другом городе, но и во Львове, если человек ей вааааще незнаком.
Kary

Сообщение Назар » 16 май 2011, 17:48

Kary писал(а):Вот я хотела об этом спросить, постеснялась спросить прямо.
Назар, человек, который хочет взять собаку, принимает какое-то минимальное участие в ее поимке и дальнейшей судьбе? Или "вы поймайте, а я заберу?"
Мне кажется, Мариша права, собака может "дернуть" не только будучи в другом городе, но и во Львове, если человек ей вааааще незнаком.

Та людина, що хоче забрати собаку, участі в ловлі не бере, казала лише, що хоче взяти собаку, крім того, з її слів вона вже має одного сетера, йому 6 років. Також ще одна людина хотіла взяти собаку, казала, що має всі умови для цього, але знову ж таки участі в ловлі не бере, крім того вона писала на форумі в цій темі під ніком ''Кира =)''. Таким чином, ті двоє людей собаки ще наживо не бачили.
Назар

Сообщение Домовёнок » 17 май 2011, 10:08

Ребят, простите за грубость, но вашим желающим "взять собаку", она нужна как мёртвому припарки. Я бы им и не отдавала. Дожились. На породную собаку нет людей, которые к её судьбе не равнодушны. А мы тут ещё жалуемся, что беспородных устроить не можем.

Домовёнок

Сообщение moresai » 17 май 2011, 12:23

Не знаю насколько это реально для вас, Назар, но я бы на вашем месте попробовала её в дом взять - может быть , т.к. она не заходит сама, даже попытаться усыпить и перенести туда. Положить на подстилку и когда она очнётся пронаблюдать за поведением. Не соглашусь с Максимом, что собака будет обязательно агресивна во время отходняка (она может запаниковать - кто её знает, может она всегда на улице жила, но не думаю, что будет агрессивна). Но это уже чревато тем, что какое-то время , если всё пойдёт хорошо, надо подержать её в доме. В замкнутом пространстве уже легче будет найти с ней общий язык . Но отдавать тем людям, которых вы перечислили, это точно плохая идея. Апока тяжело найти хозяена хорошего, т.к. пока не понятно что за чудо.
8093 453 10 35 Марина
moresai
Старожил

Сообщение Назар » 18 май 2011, 20:52

Сьогодні подзвонила жінка з Вінницької області. В неї загубився сетер, дівчинка, минулого року віком 7 місяців на кличку Дана. Сказала, що на животі у собаки був номер (5 цифр), та декілька білих волосин на грудях. На жаль, ніякого номера мама при огляді не побачила і білих волосин на грудях теж. Шкода, що це не господарі, я ще думаю, може це собака Надії з Івано-Франківська, з її слів, у них сетерку вкрали в червні минулого року теж у віці 7 місяців з кличкою Єва, якби Надія змогла б приїхати, то б можна було б поспостерігати за реакцією собаки.
Назар

Сообщение moresai » 19 май 2011, 09:31

Назар писал(а):Сьогодні подзвонила жінка з Вінницької області. В неї загубився сетер, дівчинка, минулого року віком 7 місяців на кличку Дана. Сказала, що на животі у собаки був номер (5 цифр), та декілька білих волосин на грудях. На жаль, ніякого номера мама при огляді не побачила

Вы уже смогли посмотреть живот?
8093 453 10 35 Марина
moresai
Старожил

Сообщение Kary » 19 май 2011, 09:53

[quote="Назар"] На жаль, ніякого номера мама при огляді не побачила і білих волосин на грудях теж.

Вот меня удивляет - люди написали, что у них собаку украли, сидят и ее вспоминают. Приехать из Франковска и убедиться - наша- не наша - от силы 6 часов времени потеряют. Автобусы сейчас бегают каждые полчаса, доехать вообще не проблема.
Боюсь, что права Таня Домовенок из Киева - никому из выразивших, так сказать желание, собаку взять - она не нужна...Что Назару в этом случае делать? Ну усыпит он ее, ну поймает - а дальше?
Люди, давайте ее попиарим поактивней, может объявки кто-то бы сделал? Я просто совсем не умею. :ah:
Kary

Сообщение moresai » 19 май 2011, 10:56

moresai писал(а):Не знаю насколько это реально для вас, Назар, но я бы на вашем месте попробовала её в дом взять - может быть , т.к. она не заходит сама, даже попытаться усыпить и перенести туда. Положить на подстилку и когда она очнётся пронаблюдать за поведением. Не соглашусь с Максимом, что собака будет обязательно агресивна во время отходняка (она может запаниковать - кто её знает, может она всегда на улице жила, но не думаю, что будет агрессивна). Но это уже чревато тем, что какое-то время , если всё пойдёт хорошо, надо подержать её в доме. В замкнутом пространстве уже легче будет найти с ней общий язык . Но отдавать тем людям, которых вы перечислили, это точно плохая идея. Апока тяжело найти хозяена хорошего, т.к. пока не понятно что за чудо.
8093 453 10 35 Марина
moresai
Старожил

Пред.След.

Вернуться в Щасливі історії