Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Персицький попелястий кіт молодий.

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Персицький попелястий кіт молодий.

Сообщение Галина Михайловна » 30 окт 2013, 10:20

Знайдений персицький попелястий кіт, молодий.Видно, що давно на вулиці, дуже худий і хворий.Тел.063-029-00-17,093-81-41-020,-96-359-37-49.
Галина Михайловна

Re: Персицький попелястий кіт молодий.

Сообщение cay.pollard » 30 окт 2013, 14:49

Галино Михайлівно, чи вже забрано кота на перетримку? якщо ні - задзвоніть мені

і ще. чи це не він?

Изображение

Львов, опубликовано 30.07.13
Пропал кот, персидский(?),серый, пушистый. 0977585899, 0638474455
Объявления развешаны в районе ул. Кн. Ольги.
cay.pollard

Сообщение aniaf » 30 окт 2013, 15:38

cay.pollard писал(а): Пропал кот, персидский(?),серый, пушистый. 0977585899, 0638474455
Объявления развешаны в районе ул. Кн. Ольги.
Кажуть, що у них пропав не кіт, а киця, на ім'я Ніка, віком 2 з лишнім роки. Вони взяли вже собі кота, але якщо б знайшлася їхня киця, то заберуть. Може хтось таку зустрічав, то задзвоніть їм.
aniaf

Сообщение Галина Михайловна » 31 окт 2013, 09:56

Котик на перетримці.Дуже дякую Ані і Фаїні за турботу і допомогу.
Галина Михайловна

Сообщение aniaf » 04 ноя 2013, 11:58

Фото зроблене ввечері того дня, коли слабенького котика підібрали з газону на Червоної Калини - 29 жовтня 2013 р.

Изображение

Через пару днів на перетримці.

Изображение

Изображение

Танєчка, з нетерпінням чекаєм на твої сьогоднішні фото з відвідин гарненького котика. :ab:
aniaf

Сообщение Галина Михайловна » 04 ноя 2013, 14:56

Була сьогодні у котика.Анічка!Дуже дякую Вам за перетримку !Дуже гарні люди.Котик лікується.
Галина Михайловна

Сообщение nickie » 04 ноя 2013, 18:52

Ось наш пацієнт :)
Ну, сьогодні вже набагато краще ніж на попередніх фото,
З сумного - ну дуже вже він виснажений - просто пухнастий скелет :( Я навіть не зразу в м*яз ноги шприцем потрапила - м*яз ще треба нащупати :( :ak: ::co::

Изображение

Изображение
Изображение
nickie

Сообщение cay.pollard » 04 ноя 2013, 19:11

а що в нього з очком?
і колеги - скільки він мав би вже бути на вулиці, аби дійти до такого стану?
cay.pollard

Сообщение Галина Михайловна » 04 ноя 2013, 19:58

Очко в нього гноїться, запалене очко, але вже краще, Володя сказав, капати крапельки з антибіотика.На спинці якась велика подовгаста полоса без шерсті, на лишай не подібне, може то в нього злізла шерсть, як його мили,або що, Володя сказав,будемо наблюдати.Буду за ним наблюдати.Це від мене недалеко.Таня!Фотографії супер!Він дуже гарно получився, навіть очко відкрите, бо при мені було зажмурене.Я не знаю, скільки він був на вулиці, думаю,що він на вулиці взагалі нічого не їв, тому що тут ніде нема ніякої їжї, щоб стояла, коти зразу все з"їдають.
Галина Михайловна

Сообщение aniaf » 04 ноя 2013, 20:21

На вулиці, напевно, його помітили б раніше. Він, ослаблений, просто лежав на газоні.
Можливо, він втратив господаря чи господиню через ...неминуче... і тривалу хворобу перед тим. Це чисто моя інтуіція.
Не виглядає він на заляканого. Розгублений і виснажений - так. І туга в очах.
Последний раз редактировалось aniaf 04 ноя 2013, 20:26, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение cay.pollard » 04 ноя 2013, 20:24

думаєте, нема сенсу наприклад розвішати паперові оголошення по районі? (можу спробувати підшукати молодь, яка б тим зайнялася)
cay.pollard

Сообщение aniaf » 04 ноя 2013, 20:26

По-любе, вартує.
aniaf

Сообщение cay.pollard » 04 ноя 2013, 20:30

район Червоної Калини? і бажано би хтось зверстав макет
я наразі пошукаю хто б цим зайнявся
cay.pollard

Сообщение aniaf » 04 ноя 2013, 20:49

Давай, Аня.
Навіть якщо господаря чи господині ...всяке буває... вже нема, то хтось, хоча б один з близьких, може виявитися людяним і приютити як пам'ять...
Ну, це про крайній випадок. А раптом він пропав за інших обставин, наприклад, був вивезений навмисно чи ненавмисно кимсь... Моїй колежанці (особняк) вже кілька раз повертали кицю з півдороги гості (добре, що люди свідомі і не викидували, то була б страшна трагедія для сім'ї), як вона вже її не зачиняє, стереже, а вона всеодно знайшла пару раз як прошмигнути в двері і... відразу в машину. Бантік мій теж, якщо машина була в дворі і двері її були відкриті, летів через кватирку вікна квартири з розгону відразу в машину, Персик теж любив поважно зайти, вмоститись і чекати на подорож... Патрік любить, коли вигулюю, повідочок натягує, рветься, рветься в авто... і ніякої переноски, наприклад, коли до вета їдем. Тільки самостійно, сидіти і спостерігати за навколишнім, що пливе за вікном. В переноску ставлю тільки з машини до клініки. І можете собі тільки уявити скільки в нього розчарувань, коли їдем іншим транспортом.)
aniaf

Сообщение cay.pollard » 04 ноя 2013, 21:22

дівчата, хто може зробити макет? ніби є 2 молодих людей, що готові поклеїти
cay.pollard

Сообщение Галина Михайловна » 05 ноя 2013, 09:56

Дуже дякую,Анічка, за допомогу, може і варто було би розвішати оголошення , я тільки в цьому не зможу допомогти, зовсім не має часу.Дякую Вам!!!
Галина Михайловна

Сообщение nickie » 05 ноя 2013, 09:57

Чисто моя думка: якщо й шукати попередніх власникиів, то ВКРАЙ жорстко перевіряти- і їх самих, і як кіт був доведений до ТАКОГО стану. :ea: Може я вже зовсім закостеніла, але щось я не можу повірити що ось померла господиня і ТАКИЙ кіт дивно матеріалізувався раптом на газоні. :ea: І повертати його - тільки в крайньому разі! І - як видужає, я б радила його каструвати перед поверненням господарям. Мені він виглядає на відпрацьований матеріал розплідника (вибачте) чи щось подібне - хоч на чистокровного перса ніби він і не тягне (субєктивно).
розумію що це не мені вирішувати, але дуже вже його шкода :ak: Скелет.

Звіт за сьогодны: Сили в кота стало більше, брикавля і виривався нормально. ПРОТЕ- на спині на залисині за останню добу з*явилися червоні плями (вчора ще шкіра була рожева чиста). Я укол не припиняла, проте жінка, в якої він зараз, підозрює аллергію :( Я б радила вету його показати (чи вета викликати до них). Фото на роботы викладу
Последний раз редактировалось nickie 05 ноя 2013, 10:23, всего редактировалось 1 раз.
nickie

Сообщение nickie » 05 ноя 2013, 09:58

cay.pollard писал(а):дівчата, хто може зробити макет? ніби є 2 молодих людей, що готові поклеїти

зараз зроблю макет
nickie

Сообщение nickie » 05 ноя 2013, 10:17

-
Последний раз редактировалось nickie 05 ноя 2013, 14:14, всего редактировалось 1 раз.
nickie

Сообщение Галина Михайловна » 05 ноя 2013, 11:02

Домовилась з Володею.Так як я постійно годую котів в цій окрузі, то точно знаю, що такого кота тут не було ніколи, якби він тут хоч день лежав, ми би його побачили, звідки він раптом взявся, невідомо.Він з"явився раптом.Люди би мали його шукати, але нема ніяких оголошень.
Галина Михайловна

Сообщение rita-lviv » 05 ноя 2013, 11:28

Он мог крайне длительное время находиться в подвале в стрессовом состоянии, о чём говорит его худоба, а хозяева поискав пару троек дней, решили , что ,,украли,,. Думаю, что обьявления надо клеить, непосредственно в радиусе 50ти метров. У меня была похожая ситуация, через четыре месяца после потери , кошка дала о себе знать несчатным писком из подвала, ещё около двух недель приучала, что-бы вышла оттуда. Как выжила, загадка.
rita-lviv

Сообщение nickie » 05 ноя 2013, 11:54

вот такая бяка появилась со вчерашнего утра:

Изображение
Изображение
nickie

Сообщение Галина Михайловна » 06 ноя 2013, 14:28

Вчера Володя осматривал котика.На языке появились красные ранки, а раньше были белыми. т.е. процесс не прошел, глазик лучше, на спине,говорит, алергия,наверное, на уколы.Назначил уколы цефтриаксона продолжать, вместо фоспренила-циклоферон 1раз в день,ротик протирать хлорофилиптом масляным, на спинку спрей стопзуд.Сегодня была, отнесла, глазик лучше, а спинка по-прежнему.
Галина Михайловна

Сообщение Галина Михайловна » 06 ноя 2013, 15:27

Тільки що дзвонила Оля, вони з котом не справляються, хотіли обробити ротик, він не дався,уколи-теж втікає, від учорашнього дня нічого не їв, просить його забрати туди, де люди зможуть його лікувати.А куда? В мене ж лишай.
Галина Михайловна

Сообщение nickie » 06 ноя 2013, 21:30

Я сказала Володі, що ходитиму і колотиму скільки треба - до і після роботи. Якщо тільки дружина не буде проти, то сподіваюся, витягнемо парубка.

Ввечері вколола два болючі уколи (брикалися-виривалися, погнули інсулінову голку знову). Закапала око, напшикала бік. З промивкою рота трошки гірше - промити не давав категорично, то я на марлю нанесла ліки, і він то трошки пожував пару разів. Все ж краще, ніж нічого ::co:: ::co::

Завтра знов поїду.

Про стан: кіт сьогодні виріших розіграти драму - що він не їсть, не п8є і не ходить в туалет. Не з тою звязався :bj: ::co:: ::co:: ::co:: Після процедур в секунду повернувся апетит, і одразу ж при мені пішов в туалет. Так що депресію я йому вилікувала ::co:: :bj:
nickie

След.

Вернуться в Щасливі історії