Одрі писал(а):Вихід то є завжди.причому не один,а декілька.Головне мати бажання його пошукати.....
Піарити котика почали давно, як тільки були зроблені аналізи і я почала себе дуже погано почувати, мені сказали відразу від кота відмовитись, однак я так не змогла зробити, оскільки вірила в те,що його заберуть хороші люди і будуть його любити, оскільки саме зараз, цього йому не вистачає, оскільки він постійно живе або на кухні,або в туалеті, в кімнату де я знаходжусь, його не впускаємо, в мене починається аллергія,хоча раніше такого ніколи не було

Кіт просто реально мучиться!

Це хіба вихід?

Піарили котика на форумах, об"явах, всюди, я , чоловік питали,хто його хоче ,однак старий кіт вже нікому не потрібний,як виявилось, а віддавати і брехати,що він молодий, теж не вихід, оскільки по зубкам ветеринар побачить,що він НЕ МОЛОДИЙ І що потім?!

Все таки по обявах забирали його 2 рази, повертали назад(добре,що хоч на вулицю не викидували) , не підходив!
Я розумію,що є вихід завжди, але чекати вже нема здоров"я, не часу, а здоров"я, чим далі, тим гірше мені і я впевнена,що моїй дитині також! Мені на днях лягати в лікарню, маю родити, тому ніякого виходу ми тут не бачили. Дуже дякую всім хто зголосився!