Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Белая кошечка (2-3 месяца) ищет заботливых хозяев!!!

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Белая кошечка (2-3 месяца) ищет заботливых хозяев!!!

Сообщение SONITKA » 13 дек 2010, 03:47

Уважаемые форумчане!
Прошу помогите найти хозяев для очаровательной кошечки! Я нашла её у себя в подьезде. У бедняжки был раздутый живот и она не ставала на переднюю правую лапку!
Покормила, вынесла ей коробку и пошла к себе...а потом вышла ночью в подьезд - лапочка спала свернувшись калачиком на коврике...жалко её стало, забрала к себе!!!
Отнесла к ветеринару, врач сразу, без снимка сказал что у неё: правосторонний брахиоплексит(это поражение плечевого нервного сплетения) из-за какой-то травмы и дисбактериоз. Он так неутешительно говорил, но всё же выписал ей лечение, сказал: "шансов что будет ставать на лапу мало, но попробовать можно". Выписал ей лечение и массажи...Я уже не могу оставить её в беде, но я даже не умею делать уколы, боюсь что-то сделать неправильно! Пока только массаж ей делаю!
Возможно тут есть кто-то кто может приютить котёнка у себя дома! Она очень ласковая, благодарная и жизнерадостная, постоянно мурчит! К туалету приучили быстро. Выкупали уже. Дисбактериоз вылечили.
Оставить её у себя никак не могу, живём в сьёмной квартире, ещё и ребёнок у нас. Всё семейство на меня уже волком смотрит, спрашивают когда я её наконец-то отдам! С лекарствами я бы помогла конечно! Очень хочется чтобы киса выздоровела и обрела любящих хозяев!!! Надеюсь на вашу помощь!!!
Вложения

[Расширение jpg было запрещено, вложение больше недоступно.]

SONITKA

Re: Белая кошечка (2-3 месяца) ищет заботливых хозяев!!!

Сообщение sola » 13 дек 2010, 06:41

Роздутий живіт у кошеняти наштовхує в першу чергу на думку про глисти. Чи давали вже щось від глистів?

Взяти до себе не можу, бо менше двох тижнів тому принесла кота з панлейкопенією, так що мушу витримувати карантин.
Кицюня дуже гарна, кошенят зараз небагато, так що можна сподіватися, що швидко прилаштується, от тільки б підлікувати.
В якому районі живете? Якщо недалеко є хтось із форумчан, можна було би організувати уколи.

Якщо вже зовсім не виходить потримати в себе, єдине, що можу запропонувати - це платна перетримка: в мене є жінка, яка дуже добре дивиться за кошенятами, сама дає ліки, робить уколи, але не безплатно - 10 гр. за добу. Там зараз живе двоє моїх кошенят, але платити з третє вже, на жаль, не потягну.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение SONITKA » 14 дек 2010, 03:01

Доброго дня, Sola!
Лікар сказав що від глистів поки не можна їй нічого давати, бо вона ітак ослаблена, а ще плюс ті ліки якими її треба буде колоти...так що прийдеться зачекати! :(
Я живу вкінці Замарстинівської, там де починається вулиця Лінкольна. Було б чудово як би хтось зміг хоч декілька разів зробити киці уколи, а далі вже і я б навчилася!
На жаль за перетримку я теж платити не зможу, он чекаю зарплату і хочу купити їй ліки!
Завтра йду пробувати домовлятись з сусідами щоб кицюня жила в нашому спільному коридорчику, бо моє сімейство вже готове мене вигнати разом з кицьою! :)))Хоча і відчувається що вже всі до неї прив'язались...як віддавати будемо не знаю! :(
SONITKA

Сообщение sola » 14 дек 2010, 09:06

Якщо не секрет, в якого лікаря були?

Изображение
sola
Старожил

Сообщение SONITKA » 14 дек 2010, 09:32

Це лікар-рентгенолог Олександр Кружель.
Він працює в вет.клініці на вул.Промисловій.
Последний раз редактировалось SONITKA 14 дек 2010, 09:38, всего редактировалось 1 раз.
SONITKA

Сообщение SONITKA » 14 дек 2010, 09:36

Щось чули про нього?
SONITKA

Сообщение sola » 14 дек 2010, 09:57

Нічого доброго :ah:

Пропоную занести кицю до нормального лікаря. Звільнюся сьогодні в другій половині дня, подзвоню Вам.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение SONITKA » 14 дек 2010, 10:55

Sola, я зараз на іншому номері (0675038624)
SONITKA

Сообщение SONITKA » 14 дек 2010, 23:59

Sola, хочу ще раз подякувати Вам за те, що взяли кицюню до себе.
У Вас золоте серце!!! :)
SONITKA

Сообщение sola » 15 дек 2010, 00:27

Дякую! Але Мао поки що так не думає :ae: Вона, здається, ще ніколи не бачила стільки наглих товстих котів вкупі в дуже обурена :ab:

Для інформації:
Зробили сьогодні рентген аж у трьох проекціях!
Були з рентгеном в лікаря Тараса, а потім все-таки - у нашого світила травматології Луценка.
Результат не дуже втішний: розірваний нерв десь у плечовому суглобі.
Надії на те, що лапа відновиться, дуже-дуже мало.
Сказали чекати один місяць. Якщо чуда не станеться, потрібна буде серія складних операцій, спрямованих на те, щоби лапа не була зовсім мертвою, щоб кішка її не терла, не травмувала, не утворювалося пролежнів, некрозів, тощо.
Але наразі сподіваємося на краще!
І на те, що знайдеться хтось, хто візьме нашу Мао, незважаючи на цю невеличку фізичну ваду, бо характер у неї і справді золотий!

Изображение
sola
Старожил

Сообщение SONITKA » 15 дек 2010, 01:01

Так вона просто янголятко! :) Я вже по-доброму заздрю її майбутньому хазяїну!!! :)
SONITKA

Сообщение SONITKA » 17 дек 2010, 02:30

Sola, як там наша Мао? Вже звикла до Ваших котиків? :)
SONITKA

Сообщение sola » 17 дек 2010, 16:34

Звикла! Вона взагалі дуже спокійна і адаптивна.
Але сьогодні-завтра їй доведеться звикати до нового місця: віддаю її на перетримку до Олі К.: там тільки двоє котів, а не 10, як в мене, і за нею зможуть краще доглядати, та й їй буде спокійніше. :ab:

Изображение
sola
Старожил

Сообщение vivi » 19 янв 2011, 22:09

свіжі фотки:

Изображение
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 19 янв 2011, 22:15

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
vivi
Старожил

Сообщение nickie » 20 янв 2011, 12:07

Бозі-бозі, які ми гарнюні! :cp:
А як її лапка? Бачу по фотках що бігає за м*ячиком. Гарнюнька! Найкращих їй господарів!
nickie

Сообщение Vialka » 09 фев 2011, 09:18

доброго дня! як киця, знайшла господарів? в якому стані її лапка?
Vialka

Сообщение Ola_K » 09 фев 2011, 11:34

Мао досі мене на перетримці. Цілком здорова. Права передня лапка хоча й зігнута, але ніяк не заважає ані їсти, ані бавитися, ані вистрибувати на табуретки, ані навіть гострити кігтики. Як людина, яка постійно спостерігає за нею, скажу так про неї - чудесна білявка, яку призігнута лапка робить ніжно-зворушливою. Мао має паспорт з усіма щепленнями, зокрема від сказу. Наразі претендентів на "усиновлення" не було. Зголошуйтеся.
Ola_K

Сообщение Vialka » 09 фев 2011, 12:28

Цікавить таке питання, у нас дитинка 10 міс, і ми плануємо у майбутньому завести собаку, як киця ладить з іншими тваринами, і чи не буде вона агресивно реагувати на дитячі "залицяння"? (впринципі з усього зрозуміло що киця спокійна та врівноважена,але про всяк випадок перепитую).
ще пораджусь із чоловіком, може і заберемо, киця дуже гарна!
Vialka

Сообщение Vialka » 09 фев 2011, 12:32

і ще забула, ми живемо на 10 поверсі.. тож випускати кицю на вулицю не буде змоги, вона "домашня" чи ходить гуляти ?
Vialka

Сообщение nickie » 09 фев 2011, 14:51

Думаю, тут напишуть ще детальніше, але наразі дозвольте, будь ласка, маленький коментар стосовно *гуляти на вулиці*. :ab:

Якщо ви маєте на увазі - ходити в туалет, то котики як правило ходять в лоток з наповнювачем, і вулиця для того не потрібна абсолютно. Якщо - шукати кавалерів - то тим більше! Котів/кішок необхідно стерилізувати (в 7-10 місяців), і тоді їм то і в голову не прийде :ah:
Також, зважте, будь ласка, на потенційну небезпеку для тварини (кота) на вулиці - собаки, машини, відморозки... А якщо лапка не зовсім добре функціонує - можливо, кіт і на дереві не зможе сховатися в разі чого...

Плюс - з огляду на те, що у вас 10-й поверх - будь ласка, побережіть свою майбутню тваринку (хто б то не був) і поставте решітки/сітку на вікна! Коти дуже допитливі, можуть стрибнути за пташкою тощо. Ось тут були рекомендаціїї як зробити захистну сітку - http://miloserdia.livejournal.com/28402.html

Дякуємо вам, що цікавитеся Мао! :ax: :ax: :ax:
nickie

Сообщение Ola_K » 09 фев 2011, 16:00

По-перше, щодо сітки: я всі кватирки, які відчиняю для перевітрення помешкання, закрила антимоскітною прозорою сіткою (для естетів - буває різних кольорів) - і не заґратовано, і дуже надійно. У мене двоє дорослих котів - люблять посидіти, подихати, поспостерігати за горобцями на деревах.
Тепер про поведінку Мао: дуже грайлива, комунікабельна, у всьому любить наслідувати одного з моїх котів - Бегемота, з ним же й бавиться найчастіше, але час від часу "полює" на мою Аську - словом, класична поведінка. М'ячики, всілякі мотузочки - всім цим бавиться.
Випускати на вулицю її категорично не можна. Лапка призігнута, у помешканні на гладких поверхнях (лінолеус, кахлі, паркет) і килимах то не становить проблем, але на асфальті чи цементі вона напевне собі стиратиме шерсть аж до ран. Та й якось я не помічала, щоб вона хотіла кудись виходити з помешкання. Вона вже находилася вулицями. Я свого часу Бегемота вирішила "прогуляти" - він мені чітко дав зрозуміти, що прогулянок квартирою колишньому безхатченку цілком достатньо.
Вона любить прийти "погладитися" - прийме порцію ласки, і вперед далі бавитися.
Якщо дуже холодно - залазить до мене в ліжко, а так має власне місце для спання і використовує його за призначенням. У туалет ходить справно в пісочок. Їсть консерви "гурме". Колись їла сухий корм "Пуріна про план", так що можна перевести знову на сухий, якщо потрібно.
Ola_K

Сообщение Ola_K » 09 фев 2011, 16:08

Щодо реакції на дитячі залицяння, досвід відомого цьому форуму котика Айса довів: навіть неймовірно комунікабельний котик може не любити спілкуватися з дітьми. Але у випадку з Айсом там усе надто різко відбулося: дівчинка так бурхливо висловлювала свою радість, що Айс просто не второпав, що то так тішаться йому, а не кричать на нього :)))
Гадаю, якщо Мао поступово знайомити з вашою малечею - точно все буде гаразд. Хоча, можливо, й з першої хвилини все буде добре. У сім'ї, яка й підібрала Мао, була маленька дитинка, це власне вона назвала кошеня Мао :) Було це 1.5 місяця тому. Гадаю, відтоді Мао не розлюбила дітей :)
Ola_K

Сообщение Vialka » 09 фев 2011, 17:09

дякую за коментарі! насправді трохи хвилююсь за те як киця з дитиною буде.. бо досвід спілкування доні з котами різний, більшість просто тікає, десь ховається, але є такі що при наближенні до себе дитини з радісними криками, нікуди не тікають, а потім одразу давай захищатись, коли до їхнього носа тягнуться допитливі ручки))
на рахунок гуляння, знаю просто деякі коти не можуть вдома сидіти, у моїх батьків 2 кішки, так вони повністю самі по собі, коли хочуть гуляють, приходять тільки їсти і спати :ab: , але нам власне треба кицю яка любить бути вдома))
ще не знаю чи ми її візьмемо (розбіжність у "котячих" смаках з чоловіком),бажаємо киці гарну родину!
Vialka

Сообщение Irzja » 14 фев 2011, 23:34

Я б хотіла і могла взяти цю чудову кицю. Завжди про таку мріяла! Завтра я з Вами Оля зв'яжусь.
Irzja

След.

Вернуться в Щасливі історії