Маємо:чорненький з чорною мордочкою-котик, чорненький з білим на мордочці-котик,попелястий з білим-котик, попеляста, пухнаста-ніби киця. 1,5міс.Прошу допомогти прилаштувати.Фаєчка!Скиньте, будь-ласочка, фото.Дякую.
Последний раз редактировалось Галина Михайловна 07 окт 2013, 10:20, всего редактировалось 2 раз(а).
Пухнастики як засіли, так засіли, ні одного дзвінка,дівчинку віддала пока,але дуже там ляклива, пока не знаю, всі решта-хлопчики,три веселих хлопчика 2-2,5міс.
Прилаштована дівчинка і чорно-білий з білим носиком хлопчик.Дуже дякую Ріті і Фаїні. Попелясто-білий і чорно-білий з чорним носиком хлопчики актуальні.
Чорно-білий з чорною мордочкою хлопчик актуальний.Йому 5 міс.Дуже мила дитинка, любить мурчати на всю квартиру, залізти до мене на ручки, спати в ліжку,навіть 3 кицьки його всиновили, облизують.Треба навчитись, як скидати фотографію, так тоді скину.
Фаєчка!Дуже,дуже дякую!!!А я думала якось самій треба спромогтись на це скидування.Хлопчика назвала Максик.Прочитала на Київському форумі, що цей окрас називається-гамбургська кішечка.