Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Блакитний смугастий кіт в східному стилі, підліток (?)

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Блакитний смугастий кіт в східному стилі, підліток (?)

Сообщение cay.pollard » 27 май 2014, 12:25

ЛЬВІВ. Знайдено покусаного котика

Надзвичайно ручний, молодий, гарний та з аристократичною зовнішністю... Він був сам на вулиці. Я не змогла його не забарати. Зараз він на надзвичайно короткій перетримці, де його забирати - я не знаю. Шукаю дім або перетримку! поможіть

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Деталі: кіт на короткочасній перетримці, у майстерні. Покуси (собачі?) має на шоці, підборідді та животі. Зараз чекаю Михайла на огляд. Кіт бадьорий, їсть, зразу зрозумів ля чого лоточок з наповнювачем, бавиться. Надзвичайно ласкавий муркотун. Має витягнту мордочку і дуже гарні зелені очі, на днях зроблю йому серйознішу фотосесію, вчора він коли я нарешті прибігла з фотоапаратом - захотів спати і постійно мружився.

Дуже-дуже актуальна перетримка або ж одраз дім. Кастарція, лікування, обробка від паразитів - все за мій рахунок.
cay.pollard

Re: Блакитний смугастий кіт в східному стилі, підліток (?)

Сообщение cay.pollard » 27 май 2014, 20:30

ветеринар оглянув, приписав Цефазолін. будєм пасматрєть. кіт їсть, п*є, трошки кволий, але контактний.
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 27 май 2014, 22:48

вік від 1 до 2 років. з зубами все нормально, мені вчора щось привіділось з переляку...
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 29 май 2014, 19:41

кот на передержке (все той же, короткой, но есть вероятность что продлится, еще не известно). колем цефазолин. бодрый, ест. поносит(
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 13 авг 2014, 14:19

кот вылечен. кастрирован передержкой, которая стала полноправными хозяевами. присоединился к 3 кошкам и собаке. назвали Марсик.
в счастливые

Изображение
cay.pollard

Вернуться в Щасливі історії