Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Викинуті кошенята в коробці на вулиці

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Викинуті кошенята в коробці на вулиці

Сообщение Одрі » 24 апр 2014, 11:46

Подзвонила жінка,що на вулиці в коробці є викинуті кошенята(І оскільки в неї мала дитина,то вона не може їх взяти,адже свого кота сама через малу дитину віддала... :aq: )Тому хоче щоб це зробили волонтери.Пояснювати і доказувати людині щось нереально!Мене не слухала ,кинула трубку..Може в когось є ідеї чи можливість допомогти.Викладаю її тел.0671893614
З того,чим я можу допомогти-це допомога тому хто за це візьметься декількома гривнями :ac:
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Re: Викинуті кошенята в коробці на вулиці

Сообщение Одрі » 24 апр 2014, 16:18

Кошенят забрала Наталя альба.Думаю,що вона відпишеться,як матиме час,більш детально.
Кошенята кволі,особливо одне.
Одрі

Сообщение alba » 24 апр 2014, 17:07

Не вмію гарно писати, тому пишу виключно факти. Маємо 3-Х кошенят по місяці 2-2 з половиною. Два класичні полосатики, один попелястий. Всім треба підлікувати очки :bw: , вивести блошки, почистити вушка, ну і далі, по плану. Самому слабшому вколола Глобфел. Завтра вколю Глобфел ще двом. Підкажіть чим краще закапувати очі бо я вже якось підзабула :bh: . Ще мене турбує облізлий хвостик в одного з кошенят і лисе вушко в другого, на лишай ніби не подібно, але то на мій непрофесійний погляд. Постараюсь викликати вета на "дім" бо їздити по клініках катастрофічно немає часу.
По приїзді випустила малих в кабінеті, походили, обнюхали всі куточки, кликали свою мамку і не дочекавшись її :ak: , трохи поїли, сходили в лоточок і залізли в саму велику коробку спати. Видно, що домашні, але зовсім недоглянуті. Я рада що все таки поїхала їх шукати бо до ранку хто знає що з ними могло трапитись :ai:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Аліна А. » 24 апр 2014, 22:02

пані Наталя! моя мама спасала оченята бездомним кошенятам тетрацикліновою маззю (http://drugbox.co/82891916). Завтра уточню у неї подробиці та можу ввечері передати мазь для малих.

(я у вас на форумі вперше, побачила об'яви у зоомаркеті та вирішила зазирнути. сподіваюсь, як раз вчасно)

мій контакт: 063сімсотдванадцять-1084
Аліна А.

Сообщение alba » 25 апр 2014, 10:10

Аліна, дякую за пропозицію. Про тетрациклінову мазь знаю, але зараз її чомусь немає в аптеках. Придбала Флоксол, так що лікуємось. Думаю все буде добре.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Одрі » 25 апр 2014, 14:30

ознайомчі фото
Изображение
Изображение
Изображение
як на мене,то їм не більше 1,5 міс

Тему,думаю,з термінових можна перенести
Одрі

Сообщение aniaf » 25 апр 2014, 18:14

Мені теж здається - не більше як 1.5 міс... бідненькі.
aniaf

Сообщение Аліна А. » 26 апр 2014, 12:03

Наталя, мама сказала, що плюс ще промивати краплями "Нормакс" обов'язково.
Тетрациклін вона замазувала прямо в очки, тобто сказала не боятись, а дійсно мазати так, щоб прямо в очі - гарантія спасти від інфекції.

Якщо треба щось для тих кошенят, контактуйте зі мною. Забрати не можу, але хоч з лікуванням\годуванням допомогти.
Аліна А.

Сообщение Одрі » 28 июн 2014, 08:01

Тему в щасливі завдяки Наталі альбі :ab:
Одрі

Вернуться в Щасливі історії