Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

КИЦЯ ЗАМЕЗНЕ БЕЗ ВАШОЇ ДОПОМОГИ!!!!

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

КИЦЯ ЗАМЕЗНЕ БЕЗ ВАШОЇ ДОПОМОГИ!!!!

Сообщение Marianka » 22 янв 2014, 21:26

SOS SOS SOS !!!!!!!!!!!! ВІДГУКНІТЬСЯ ПРОШУ!!!!!
Біля лікарні у Львові вже місяць кожного дня приходить і сидить киця коло дверей головного входу, наче чекаючи когось. Я її підгодовую, але там проходить кожен день сотні людей, серед яких хтось може скривдити її, так як киця дуже довірлива, лагідна та біжить по першому зову до кожного. Там місце зовсім не для котика, таке враження, що її викинули там і вона постійно чекає, що за нею повернуться та заберуть додому!!!((( На дворі такий мороз!!!!Вона може просто замерзнути, адже сидить постійно на дворі або хтось її може скривдити!!! Благаю зголосіться хтось хто має можливість її взяти до себе. Обіцяю допомогти !!! Як би не хотіла сама забрати, не можу бо маю заразу в хаті і через це купу проблем((( Хто має серце і місце в своїй хатинці будь-ласка поділіться з кицею, вона дуже розумна, ЛЮДИНА в подобі кішки(((
096-74-81-082
Изображение
Marianka

Re: КИЦЯ ЗАМЕЗНЕ БЕЗ ВАШОЇ ДОПОМОГИ!!!!

Сообщение rita-lviv » 23 янв 2014, 01:03

Какой возраст у кошки ? Вдруг она сейчас в периоде лактации (малыши в подвале) ? Вы пытались выяснить, возможно в больнице есть у неё куратор, зачем-то же она туда регулярно приходит ? Как на счёт платной передерки и стерилизации ? Какая ваша роль будет в судьбе кошки ?
rita-lviv

Сообщение Marianka » 23 янв 2014, 01:31

Кішка доросла, точний вік не відомий, причина її приходу мені невідома, так як її постійно годують, тобто вона сита. Враження, що її просто там залишили місяць тому от вона так і сидить сподіваючись що заберуть назад( Підвалів та будинків збоку не має. Сьогодні вечором її пожаліли і забрали на деякий час,на який невідомо, бо зйомна квартира і хазяїн може в будь-який час з'явитись, а він не вкурсі про неї і явно проти котів. За стерелізацію, але з фінансами зараз дуже кепсько, так як хворію вже 3 місяць. Дуже хочу, щоб кішечку приютили і вона була в теплі. Допоможу по мірі своїх можливостей і яка буде необхідність.
Marianka

Сообщение rita-lviv » 23 янв 2014, 02:06

Если имеете контакт с её временной передержкой, свяжитесь с утра, спросите не налились ли соски молоком, тогда все будем уверены, что она ,,одинока,, и котята где-то не умрут с голода . Пока есть у неё пристанище, договоритесь с нашим ветом о стерилизации, я проплачу . Только пожалуйста пооперативнее, давайте пользоваться моментом. Как только отдадите на стерилизацю, дайте мне знать об этом, я свяжусь с В. и оплачу. PS попросите вета определить возраст, что-бы как можно быстрее начать её пиарить, осталось 2-3 месяца на реальное пристройство взрослых кошаков, потом пойдёт вал котят.
rita-lviv

Сообщение cay.pollard » 23 янв 2014, 15:59

Рита, а может не стоит у В. - в свете последних событий?
cay.pollard

Сообщение Marianka » 24 янв 2014, 20:05

А ми вже прилаштовані в дуже хороші ручки і навіть маємо двох подружок-стерелізованих киць. Тримайте за нас кулачки. тьфу-тьфу щоб не врікти)
Marianka

Сообщение rita-lviv » 24 янв 2014, 20:12

Высший класс ! :ay:
rita-lviv

Вернуться в Щасливі історії