У ніч з четверга на п"ятницю на Терезину перетримку (Кульпарківська - більшість тут в курсі)
було підкинуто вмираючого кота.
Хтось переліз через паркан і тварину, яка не могла вже навіть голову тримати, залишив на ніч на подвір"ї з собаками, на холодному цементі.
В тому, що кота підкинули "добрі люди" сумніву немає - поряд з ним вони поклали 10 (!!!) гривень.
Вранці кота знайшла пані Оксана і занесла у "ВетМед" - там його ледве реанімували, бо температура вже не
фіксувалась термометром, а виснаження було таке, що навіть аналізу крові не було з чого набрати.
На наступний день аналіз показав панлейкопенію, що особливо сумно, адже, як відомо, на тій перетримці живуть ще близько 10 котів, з них двоє кошенят!
Кота - біло-рудого довгошерстого красеня, віком приблизно 1 рік - щодня ность на крапельниці. Стан його стабільно поганий, але надія є.
От тільки з фінансами повна катастрофа - кота Тереза лікує в борг, зараз борг клініці становить 1204 гривні.
Сюди входять реанімаційні заходи в п"ятницю, аналізи крові в суботу і щоденне практично цілоденне перебування під крапельницею. Це сума вже зі знижкою, яку нам як волонтерам надає "ВетМед".
В цю суму ще не входить ГЛОБФЕЛ, який потрібно негайно проколоти всім мешканцям перетримки, або принаймні двом кошенятам і трьом котам, які були з хворим в перший день в одній кімнаті, а це ще 300 гр. (60 х 5)!
На моє прохання клініка виписала детальний рахунок, тільки в мене нема часу зайти його забрати, відсканувати й виставити. Це ж стосується і фотографування кота - не маю найближчими днями часу.
(Можливо, комусь це зробити зручно - буду вдячна, але будьте обережні з контактом, якщо у вас є невакциновані котики!).
Тереза від суботи лежить з ангіною, так що теж цього зробити наразі не може.
Частину боргу оплатимо з зібраних на акції грошей, але їх менше, ніж потрібно.
Просимо фінансової допомоги!
Гроші Ви можете переказати на карточку Терези
або занести безпосередньо у ВетМед (вул. Нечуя-Левицького, 10. працює з 9.00 до 20.00)
Можете також купити і занести на перетримку глобфел (актуально сьогодні, у вівторок! - координувати через Терезу: 093 65 85 857)
Номер картки Терези:
Приватбанк
Крамаренко Тереза Богданівна
5211 5373 1366 4620
Просимо також про створення відповідних тем і поширення у соцмережах!
Дякуємо!