Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом
 , і на вулицю їх викинули днів 5 тому.

.
  А щодо того, якою вона виросте, то зі слів лікаря, не маленькою це точно, а я не дуже розуміюсь на цуценятах, а мамочки її я не бачила. Завтра буду ще раз в ВЕТ Меді то ще раз поцікавлюсь.

Їла курятинку, запивала бульоном, кашу, перемішану з філе, з'їла пару ложок сухого корму для цуценят, навіть картопельку (випросила... я не знала, чи вартує такій маленькій давати...). Але що мене найбільше вразило, прийшовши з прогулянки, вона просто накинулась на рибку в котячій мисці... не бачила, щоб так собачки рибу любили. 

Дякую! Я з дитинства завжди мала в себе собаньку, крім останніх декількох років... І жоден не їв і не просив картоплю або рибу, а це маленьке чудо... 
  ...картопельку, правда, перемішану з філейкою, давала... 
 , а рибка... рибка морська. 

Грея за лідерство боротися відмовилась, тому її тут нема...  

сушились...а потім почали підтягуватись співчуваючі... то вони собі так думали, а ми з Люською обоє отримали задоволення - вона від водних процедур, а я від того, що ніхто не видирався з рук.)))  Від тепленького фену ми теж не втікали!

...або "знайдіть собаку" 
  Саме на такому авто Люсінда щойно від'їхала зі Львова до Мостиська. Свою знахідку прибігла, щоб встигнути провести, Наталя з подаруночками у вигляді м'яска і перепелиних яєць. 
 Якщо Наталю після того виженуть з роботи, то... я винна, так і буде! 
  Бо прощання дещо затягнулось. 
  Познайомитись, погомоніти, пофотографуватись,  попрощатись, та мало що ще... 

У Люськи власне, з Чапою на двох,озеро, вони викопали його, щоб пес міг купатися. Уточнюю - не ставок, а невелике озеро. Тварин, яких інші люди тримають, щоб їсти, вони не тримають, навіть циплят ( не тому, що вегетаріанці, а тому, що у них інший бізнес). Але харчування у Люсі таке, як треба - м'ясо, каші, яйца, кальцій у вигляді меленої яєчної скорлупи і т.д. Люся живе в теплі, ганятиме у себе на величезній власній території. Львівський зять, який скинув мені на мобільний декілька фоток дуже вибачався, що забув сфотографувати Люсінду в оселі і у її зеленому дворі. Згадав про прохання лише тоді, коли вечоріло і вони пішли оглядати разом з Люською і Чапою свою, трохи незавершену, новобудову. У мене особисто є фотографії маєтку, але не буду ж я на форумі викладати фотки, наповнені людьми. Але через пару тижнів він обіцяв це виправити. Викладаю 2 шт., де Люська з Чапою, в основному, для того, щоб показати нового її друга. За нього вона виросте більша, то точно!

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1