Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Особлива киця Боня

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Особлива киця Боня

Сообщение alba » 23 янв 2013, 15:12

Киця Боня, особлива, бо через хворобу вона втратила одне очко, але це зовсім не заважає їй бути веселою і безтурботною. Боня, ненав"язлива чотиримісячна кицюня. Тому якщо у Вас добре серце і Вам потрібен друг який буде любити і в той же час не заважати робити свої справи то Боня саме Ваша киця. Віддається в найкращі ручки за умови стерилізації по досягненню відповідного віку. Здорова, позбавлена паразитів, з лоточком на Ти.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Дзвонити 0673140565 Наталя.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: Особлива киця Боня

Сообщение aniaf » 24 янв 2013, 15:31

aniaf

Сообщение alba » 24 янв 2013, 17:05

Дякую, :ax:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение aniaf » 06 фев 2013, 18:00

Пооновлювала на досках оголошень.
aniaf

Сообщение alba » 12 фев 2013, 10:43

Прошу допомоги в піарі. Боня вона ж Марго, дуже лагідна киця і зовсім не надоїдлива. Вміє бавитись сама і все чого потребує так це трохи ласки. Зараз вона сумує бо залишається сама надовго, але ніякої шкоди не робить, по столах не лазить, вазонки не псує. Може вона і не красуня, але все ж заслуговує на власний дім. Допоможіть :cm: :cm: :cm:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 14 фев 2013, 12:33

Ця киця з теми viewtopic.php?f=180&t=42746. Тему перенесли в неактуальні, але киця Боня-Марго та її братик Тішка і далі актуальні. Допоможіть з піаром, бо крім Фаїни її ніхто не піарить. Якщо найближчим часом господарів не знайдеться вона поїде на перетримку з купою котів, а це не найкращий варіант.
Як варіант може бути хоча б перетримка з недуже великою кількістю тварин.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Одрі » 14 фев 2013, 12:44

Може хтось може придумати хороший зворушливий текст?
Тоді буду з ним піарити
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение cay.pollard » 16 фев 2013, 01:05

намагалась придумати текст, ось поки що вийшло... не айс, але раптом спрацює:

Привіт, я маленька киця, Боня. Коли я була маленькою, ну, ще меншою, ніж зараз, я захворіла. В мене лишилося лише одне очко, але це зовсім мені не заважає. Мені подобається жити в домі, грітися на сонечку на підвіконні (я завжди пводжуся там дуже чемно, вазонків не ображаю), просто помріяти про свої котячі речі, побавитись... А ще я мрію про ласкавого господаря, з яким можна буде жити поруч, помуркотіти під вечір... Друже, дзвони!
cay.pollard

Сообщение aniaf » 16 фев 2013, 01:12

Хороший текст!...і правдивий. Нехай з ним Боні-Марго пощастить! http://emarket.ua/objavlenie/margo-kicj ... 1PGwA.html
aniaf

Сообщение rita-lviv » 16 фев 2013, 02:53

Лично меня этот текст не тронул, в чём правда ? Правда в том , что если кошка не обретёт хозяина ей в лучшем случае будет место в перенасыщеном приюте, где она всегда будет в угнетённом состоянии. Этого котёнка может взять человек, который искрине пожалеет, а потом и любовь придёт. Два года назад сидели у меня котята, все были обсолютно из разных ,,подвалов,, и был среди них один 2-х мес. голубой перс спасённый и выкуплен Терезой у тётки с М.Вовчка, пришли ПХ на него, мужчина и женщина. Дама стоит восторгается красотой, с рук не пускает персика,а в это время подходит к мужчине простой полосатик и трётся об ноги, тот с интересом стал за ним наблюдать, я в это время возьми да и ляпни - нет малыш это не за тобой, тебе придёться жить в подвале... мужчина спросил, почему в подвале ? Я - пусть немного окрепнет , тогда выпущу в подвал, ведь таких никто не хочет, а вы не переживайте, я буду иногда кормить его... Пара ушла домой с полосатиком. Ира -одри разместила в нете Боню на меня, сегодня был один звонок, пока мне не удалось, но буду очень стараться Боньке помочь.
rita-lviv

Сообщение aniaf » 16 фев 2013, 05:37

Ну, дай Бог, Ріта, у Вас великий досвід у прилаштуванні... я теж Вам за своїх вдячна!
До речі, зі мною сландо і емаркет "Здравствуйте, Рита!" вітаються... я реєструвалась на тих дошках тоді, коли чорно-білу кицю, схожу на Лілі, було прохання рекламувати... было дело.)...кожен раз виправляю ім'я і телефон на Наталю... а деколи, на автоматі, й так іде...))) ...дані автоматично підставляються, якщо напрямую з емейлу заходиш.
Наталі дуже потрібно Боньку-Марго прилаштувати, бо є потреба іншими зайнятись, але не було ще саме тих людей.
Очікуються нові фото.) Вона симпатична кицька. А поки що... у мене, наразі,голова на тексти не варить...))) http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/mar ... 5RZnL.html
aniaf

Сообщение alba » 18 фев 2013, 10:38

Дякую всім хто підключився до піару Боні-Марго. Не знаю, чи допоможе в даному випадку жалісливий текст. Рита має рацію, що в даному випадку може спрацювати тільки одне, бажання людини допомогти тварині, і не важливо наскільки красивою буде кішка. А поки що Марго сумує сама, особливо коли вихідні :bh: .
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 25 фев 2013, 13:16

Марго-Боня від п"ятниці на випробовувальному терміні, аби тільки склалися стосунки з 11-ти річним господарським котом. Поки що розведені по різних кімнатах. І ще у Марго проблема, вона точить кігті до всього що бачить :cm: , навіть до господарів :ca: Хочу купити їй кігтеточилку. Підкажіть де таку потрібну річ можна купити подешевше і як її привчити нею користуватися. Я розумію, що для кішки точити кігті це нормально, і все ж, не хочеться щоб її через це повернули, хоча господиня каже що це не проблема, але краще все таки відучити її від цього.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Одрі » 25 фев 2013, 19:32

Знаю,де є по 60 грн,але не знаю чи це дешево чи дорого. :ah: А знайома,збризкуючи дощечку вареянкою,привчала до неї свого котика
Одрі

Сообщение cay.pollard » 25 фев 2013, 20:06

можна мені в лічку чи сюди, де є по 60 гривень?
знаю що привчають за допомогою кошачої мяти, натираючи, яка нібито йде часто в комплекті)
cay.pollard

Сообщение Одрі » 25 фев 2013, 20:41

В Епіцентрі по 60 грн.Це така спеціальна дощечка,яку можна всюди закріплювати.
Одрі

Сообщение alba » 26 фев 2013, 10:24

Як з"ясувалося, шкрябачки є різні і ціновий діапазон на них теж різний, але дешевше 60грн. навряд чи щось є. Мені пообіцяли в магазині на Пасічній підвезти шкрябачку в вигляді стоячка за 60 грн. Бум привчати нашу Маргошу до порядку :naughty: так що думаю все з нею буде :ay:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение sola » 26 фев 2013, 11:15

Є набагато дешевші
http://zoo-mag.dp.ua/?productID=2167

вони в нас є в продажу, причому всюди - як на базарах в кіосках, так і в "модних" магазинах мережі "Грета"
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение alba » 05 мар 2013, 10:12

Нас перенесли в щасливі :bp: і добре зробили. Боня обжилася в новому домі і вже навіть почала гнобити старшого кота, ну ніякої поваги до віку :ca:, ганяє його по квартирі і шкоду тепер здебільшого робить саме він, бо 8 кг живої маси між вазонками це щось :dp: . Господиня кличе її Бонею а не Марго, бо хоче щоб вона поправилась і стала кругленькою :ap: . Одним словом Марго-Боні повезло, після стількох місяців хвороб і поневірянь, і дякувати за це треба Світлані, яка з перших днів коли побачила її в мене в кабінеті сказала, що якби вона брала собі ще одну кішку то взяла б саме її. Коли після лікування постало питання повернення Боні на перетримку то Світлана категорично заявила, що їй там не місце і забрала додому. Ось так Боня-Марго знайшла свій дім.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: Бонюшка, я рада за тебе!

Сообщение aniaf » 05 мар 2013, 18:13

Щасти Сонечку-Боньці! Світлані - респект! А восьмикілограмовому чуду - вистояти і подружитись з новенькою!
aniaf

Вернуться в Щасливі історії