Можна просто: "в неактуальні" або "вже мають".
Пишу для тих, кому не байдуже до нижченаписаного...
Отже... звітуюсь. Я чемно висилала хлопцю всі запропоновані мені через емейл фото котиків. Але у відповідь була довга незрозуміла тиша. З'ясувалось чому. Того ж дня, дуже рано ( я написала о 01:57 ночі),
хлопець підібрав собі кошеня на вулиці. Поселив його на декілька днів у друга. Зробили там всі необхідні гігієнічні процедури: від шкідників, бліх + Тріксі-сухий-шампунь... Були в "Айболиті". Котик трохи перестужений. Лікується, відгодовується. Але все йде до кращого. Мале відсьогодні не на уколах (5 днів антибіотики і сиворотка), тепер - тільки вітаміни (перорально).
Наче, хлопчик.) Приблизно - чотири місяці.) Напівгладкошерстий.) Але триколірний!!! Не яскраве забарвлення, але...))) Дещо схожий на цю малу, але шерсть у нього трохи гладша:
viewtopic.php?f=91&t=42461 ...Кіт догодив тату), кота прийняв "крутий", бійцівської породи, пес! Кіт - страшенний підлизун.) Ну, а мама... має тепер заняття.)
Додам, що хлопець дуже вибачався за свою мовчанку, хотів спочатку котика виходити. Особливо вибачався за те, що не дочекався, як планував, на фотки кошенят, де проблемна дитина:
viewtopic.php?f=165&t=43101 і на тих, що виловлювала Наталя. Котика він підібрав у своєму ж районі, на стадіоні, що від унів. ім І.Франка, прямо на біговій доріжці, зранку...мале тремтіло від холоду. Юра дуже дякує за запропонованих котиків, каже, що вони всі класні, І бажає їм всім щасливого прилаштування...
Ну а я... а ні грама не здивуюся, якщо котик виявиться дівчинкою!

Саме тому, я запитала у них: "А що, якщо...?" На що, дещо на відстані від мікрофону мого співрозмовника, гучним басом, почула, приблизно, таке: "Вона що, думає, що ми якісь такі, що можем так, як ті нелюди... скажи їй...ай, ладно!..а ти, ти чого приховував від нас хворенького кота?.. я що тобі якийсь виродок?.. маршруткою!.. хворого!.. кота на уколи возити! При тому, що батько за кермом... додумався!.." А син чемно у трубку підсумував: "Тьотя Фая, для нашої сім'ї стать котика не має значення... вже не має... Кошеня знаходиться під татовим захистом. І всі подальші клопоти, він, як і обіцяв, бере на себе." Я тільки змогла вимовити таке: "Якщо б він мене й пообзивав би, попутно, я, всеодно, залишилась би задоволена відповіддю." Я побачила тверезе і відповідальне ставлення до тваринки. Воно на вулицю точно вже не попаде і безхатченків після себе не залишить... Щасти тобі, Маркізику! Ну, а якщо ти раптом станеш дівчинкою, то будеш Маркізою, то точно!!!
Отже, тема вже неактуальна, та зі щасливим для кошенятка-безхатченка кінцем!