Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Триколірне 1,5-3 місячне гладкошерсте кошеня

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Триколірне 1,5-3 місячне гладкошерсте кошеня

Сообщение aniaf » 28 окт 2012, 01:57

Хлопчика. Особняк. Львів.
aniaf

Re: Триколірне 1,5-3 місячне гладкошерсте кошеня

Сообщение sola » 28 окт 2012, 06:45

Довго чекати доведеться!
Треба пояснити цим людям, що на 3.000 триколірних кішок припадає один триколірний кіт. Можливо, людей приваблює те, що триколірний кіт з народження безплідний - не треба тратитися на кастрацію? :ab:
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение aniaf » 29 окт 2012, 06:15

Триколірний хлопчик - це в ідеалі. Попросили написати "на раптом". А, взагалі, колір може бути інший. Рижий, наприклад, або сіро-білий... або...))) У них був довгошерстий породистий перс. Взяли дорослого, хворого... вірус, ледь врятували, лікували, виходжували. Жив після того 9 років... не настільки довго, скільки б хотілося. Господиня тяжко перенесла втрату кота. У них є собака бійцівської породи. Вихована, але, щоб не було проблем, треба принести маленьке кошеня, щоб при ньому виросло. Чоловік, після смерті їхнього білого перса, не погоджувався декілька місяців на кота. Тепер нарешті... Але тільки на маленького гладкошерстого хлопчика-кошенятко, і просив сина підібрати зі всією відповідальністю, так, щоб всім кіт сподобався. Жінка, знаючи його вподобання, запитала, про всяк випадок, за триколірне (їй, особисто, підходить любий і люба, як по віку, так і по іншим параметрам). Всі питання зі стерильністю, вакцінацією хлопчика-котика чоловік бере на себе... Він годуватиме-забезпечуватиме і т.д. Вона безробітня, хвороблива, він її ж шанує...

Може бути, що я не зрозуміла до кінця на рахунок гладкошерстості.) Можливо, що він так висловився про непородисте...або з не дуже довгою шерстю, щоб не вичісувати постійно...) ...можливо... але я не перепитую наразі і буду надсилати фотографії запропонованих котиків їх сину на емейл. Він знає, як догодити обом. До речі, сину дуже сподобались оченята Таніного Зайки. Але вік. Тато не дозволить дорослого через собачку...

А про природні дані триколірних котів досі не знала...) ...довелось пошукати.) ...ось у "Школі Життя" знайшла: http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-9821/
aniaf

Сообщение a_ochych » 29 окт 2012, 13:19

Доброго дня. Може запропонуйте мого з теми: "Терміново шукаєм господаря 2-місячному красеню " :ah: . Можу більше фото вислати на мейл. Він дуже ласкавий, їсть все підряд, ходить по пятам боїться щоб його не лишили. Любить сидіти на колінах, муркотить, і спить в обнімку :ab:
a_ochych

Просто кошеня!)

Сообщение aniaf » 03 ноя 2012, 09:50

Можна просто: "в неактуальні" або "вже мають".
Пишу для тих, кому не байдуже до нижченаписаного...
Отже... звітуюсь. Я чемно висилала хлопцю всі запропоновані мені через емейл фото котиків. Але у відповідь була довга незрозуміла тиша. З'ясувалось чому. Того ж дня, дуже рано ( я написала о 01:57 ночі), хлопець підібрав собі кошеня на вулиці. Поселив його на декілька днів у друга. Зробили там всі необхідні гігієнічні процедури: від шкідників, бліх + Тріксі-сухий-шампунь... Були в "Айболиті". Котик трохи перестужений. Лікується, відгодовується. Але все йде до кращого. Мале відсьогодні не на уколах (5 днів антибіотики і сиворотка), тепер - тільки вітаміни (перорально).
Наче, хлопчик.) Приблизно - чотири місяці.) Напівгладкошерстий.) Але триколірний!!! Не яскраве забарвлення, але...))) Дещо схожий на цю малу, але шерсть у нього трохи гладша: viewtopic.php?f=91&t=42461 ...Кіт догодив тату), кота прийняв "крутий", бійцівської породи, пес! Кіт - страшенний підлизун.) Ну, а мама... має тепер заняття.)
Додам, що хлопець дуже вибачався за свою мовчанку, хотів спочатку котика виходити. Особливо вибачався за те, що не дочекався, як планував, на фотки кошенят, де проблемна дитина: viewtopic.php?f=165&t=43101 і на тих, що виловлювала Наталя. Котика він підібрав у своєму ж районі, на стадіоні, що від унів. ім І.Франка, прямо на біговій доріжці, зранку...мале тремтіло від холоду. Юра дуже дякує за запропонованих котиків, каже, що вони всі класні, І бажає їм всім щасливого прилаштування...

Ну а я... а ні грама не здивуюся, якщо котик виявиться дівчинкою! :ab: Саме тому, я запитала у них: "А що, якщо...?" На що, дещо на відстані від мікрофону мого співрозмовника, гучним басом, почула, приблизно, таке: "Вона що, думає, що ми якісь такі, що можем так, як ті нелюди... скажи їй...ай, ладно!..а ти, ти чого приховував від нас хворенького кота?.. я що тобі якийсь виродок?.. маршруткою!.. хворого!.. кота на уколи возити! При тому, що батько за кермом... додумався!.." А син чемно у трубку підсумував: "Тьотя Фая, для нашої сім'ї стать котика не має значення... вже не має... Кошеня знаходиться під татовим захистом. І всі подальші клопоти, він, як і обіцяв, бере на себе." Я тільки змогла вимовити таке: "Якщо б він мене й пообзивав би, попутно, я, всеодно, залишилась би задоволена відповіддю." Я побачила тверезе і відповідальне ставлення до тваринки. Воно на вулицю точно вже не попаде і безхатченків після себе не залишить... Щасти тобі, Маркізику! Ну, а якщо ти раптом станеш дівчинкою, то будеш Маркізою, то точно!!! :ae:
Отже, тема вже неактуальна, та зі щасливим для кошенятка-безхатченка кінцем! :bp:
aniaf

Сообщение aniaf » 10 ноя 2012, 14:13

З цим підібраним кошеням все добре. :ay: Дівчинка!) :ad: Тему можна перенести в неактуальні або в щасливі... зі сторони видніше...))) :ax:

Изображение
aniaf

Вернуться в Щасливі історії