Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Маврик, Лада і Лілі - чудові кошенята яким дуже потрібен дім

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Маврик, Лада і Лілі - чудові кошенята яким дуже потрібен

Сообщение alba » 31 авг 2012, 21:40

Дівчаточка, дуже прошу допомогти з піаром Лілі,вона вже йде на поправку. ттт, почала їсти, пожвавішала. Якщо все буде добре, то залишиться тільки проглистогонити і викупати. ЇЇ не можна повертати на вулицю, ну занадто вона дабра і довірлива. Мені її страшенно шкода залишати в кабінеті саму бо вона сумує. Зранку коли приходжу на роботу, то вона поки мене всю не обцілує то навіть істи не йде, а після сніданку заскакує мені на руки і не злізає цілий день. Раніше в мене в кабінеті була тільки мишка, а тепер є ще й киця, разом коте-мишка:
Изображение
Изображение
Изображение
Лілі надзвичайно лагідна, муркотлива 4-х місячна кішечка, яка понад усе хоче любити і віддавати своє тепло і ласку людям. Господарю, де ти?
Киця віддається тільки в самі кращі ручки, з обов"зковою стерилізацією,(зі стерилізацією обов"язково допоможу).
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 09 сен 2012, 13:12

Лілі, абсолютно здорова і весела киця яка живе у мене в кабінеті на роботі. ЇЙ ДУЖЕ ПОТРІБЕН ПІАР. ДОПОМОЖІТЬ!!! :dh:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Одрі » 19 сен 2012, 07:16

Наталя,потрібні кращі фото Лілі,тому що фото-це головне. :ah:
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Лілі - чудове кошенятко!

Сообщение aniaf » 20 сен 2012, 22:43

А ми такі...от...гарнесенькі на роботі!)
ИзображениеИзображение
і такі...от... чемнесенькі)
ИзображениеИзображение
і такі ділові... і все тут! )
ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение
хороша Маша, да не наша)
ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Лілі отримала свою першу вакцину. У нас тепер відбувається імунізація організму, тому 4-м мяукотикам, 3-є з яких по черзі чатували перед закритими дверима кімнати і намагались зав'язати стосунки з прекрасною Лілі, ми показали свою симпатичну мордашку тільки на відстані.)
Почуває себе маленька після чеської вакцини просто чудово!!!
Ніч Лілі у нашій квартирі показала, що вона любить спати, притулившись до людини, під ковдрою. А коли хотіла висковзнути зранку з-під накриття, то побачивши, що своїм рухом розбудила ту, що її ніжно пригріла біля себе, вона, заднім ходом, швиденько повернулась у попереднє положення і сама вже пригріла нашу доню так, що та ледь не проспала все на світі.)
Смішненька, хороша, дуже позитивна дівчинка - Лілі!
aniaf

Лілі - чудове кошеня

Сообщение aniaf » 21 сен 2012, 16:10

Коли я розповіла по телефону одній хорошій людині про Лілі, він навіть не розпитував про її зовнішній вигляд, а сказав, що він дуже любить всіх без винятку котів, а характер Лілі просто ідеально вписується в його умови життя. Коли він приїхав до нас по неї... з тієї самої миті ні мене ні моєї доньки для Лілі вже не існувало. Вона притулилась до нього і все! А мене мала дуже розсмішила - вона почала шипіти на мене, коли я захотіла її ще потримати на руках. Типу: "Та іди ти від мене разом зі своєю "кампашкою" котів! У нього я буду єдиною і неповторною! Пшшши!" ))) Вона, коли сердиться, то така смішна!!! )
Чоловік, приїхавши, показав, якої він їжі накупив для своєї принцеси. Я була приємно вражена!
Холостяцке житло молодого чоловіка їй теж дуже сподобалось.Все обнюхала.))) І, як і очікувалось, спати обрала ліжко!
Нічо! Дуже далеко Лілі від нас не втікла! Шевченківський р-н Львова. Скоро буду ій вводити повторну вакцину. А трохи згодом Наталі з обранцем Лілі будуть займатися процесом стерилізації...
До речі... Наталя, тобі передавали ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ за догляд і виховання принцеси Лілі!!!

ИзображениеИзображение
...вибачаюсь... якість мобільна і вечір...)
aniaf

Сообщение VikaDuk » 21 сен 2012, 19:16

Як приємно читати,щасливі історії наших маленьких улюбленців!!!!!Чоловік,який взяв на виховання цю маленьку принцесу напевно має дуже добре і чуйне серце...Щасти їм обом!!!!!!!!!! ІМаленькій нехай хвилини смутку ніколи не потраплять до їхніх сердець.
VikaDuk

принцеса Лілі - чудове кошеня!

Сообщение aniaf » 22 сен 2012, 00:12

VikaDuk писал(а):Чоловік,який взяв на виховання цю маленьку принцесу напевно має дуже добре і чуйне серце...

Він такий! :cb:
Невід'ємною часткою його життя є щоденна тихенька посильна допомога тим, хто її потребує. Через свою постійну зайнятість проблемами інших, він, страшенно люблячи котів, багато років поспіль ніяк не наважувався придбати улюбленця додому, переживав, щоб коша не сумовало і не плакало, поки він зайнятий.Та Наталіна вихованка - дівчинка розумна, ніжна, віддана і, водночас, самодостатня, вона вміє чекати, знає чим себе зайняти, поки чекає, має свою гідність... І вона його обрала. :cv:
Вона така! :cb:
aniaf

Щаслива Лілі!

Сообщение aniaf » 23 сен 2012, 15:02

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

ИзображениеИзображение

Щаслива дівчинка Лілі дозволяє використовувати свої фото для об'явок її двійникам, щоб вони теж обов'язково знайшли свій рідний дім!
aniaf

Лілі

Сообщение aniaf » 13 окт 2012, 23:57

Сьогодні Лілі приїжджала до мене на ревакцінацію (правда, довелось це робити в альтанці, вдома вірус). Дівчинка класна. Підросла. Стала командиром.)))
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
aniaf

Вернуться в Щасливі історії