chucho » 13 июн 2012, 13:52
Ситуація з Льопиком не проста. Він дедалі частіше проявляє свій егоцентризм - раніше він просто гнав моїх котів зі своєї території, а тепер зазіхає на їхню. Як я не намагаюсь швиденько відчиняти-зачиняти двері, все одно, Льопик, буває проривається, а тоді - тримайся, хто може.
А вчора він ще й почав виявляти свою ревність - після того як я зайшла до нього від своїх котів - напав на мою ногу і трохи роздряпав.
Все би нічого, але історія з проявами у нього агресії почалась дещо раніше. Зі слів його колишньої хазяйки нам стало відомо, що він кілька разів на неї нападав. Як виявилось пізніше - жінка підгодовувала вуличних котів і це, як сказала ветеринар ОБ, могло спровокувати таку реакцію у Леопольда, плюс тоді він не був кастрований.
Ця жінка довгий час тримала його закритим на балконі, просовуючи через щілину під дверим сухий корм. Про воду і туалет промовчу...
Звісно, тривати так довго не могло, і ця жінка принесла Льопика в клініку для присипляння. На боці в нього була велетенська задавнена рана, походження якої достеменно невідоме.
Лікар-ветеринар каструвала котика і зогляду на його неймовірну вдачу і жагу до життя, дала йому шанс.
Котик справляє враження неймовірно лагідної істоти, я спокійно колю йому уколи (мої коти вже скакали б під стелю)...
Просто він хоче більше уваги, і він не терпить конкурентів у вигляді інших котячих істот.
Я розумію, що шанси досить примарні, і розраховувати можна тільки на на те, що когось розчулить історія кота - Леопольда, який не хотів жити дружно з іншими котами, він просто хоче бути одним-єдиним і ні з ким не ділити своїх хазяїв.