larik » 26 апр 2011, 12:40
Саме так їх звати. Тобто ніяк, оскільки вони на такі благородні подвійні імена не відзиваються. Історія котів-братів банальна. Два роки назад з плодоносного ще тоді підвалу мама принесла мені двох кошенят - чудові, один сірий з чорним пухнастий, а другий - як апельсин. Навіть ніс апельсиновий. Знайшлися господарі - приїхав тато з двома дітьми (14 і 16 років) - хлопчик чорнявий, дівчинка руда, майже казкова історія... ну і потім теж як в казці - чим дальше, тим страшніше. Тиждень тому подзвонила мені їхня мама, вона, на жаль хвора, за котами доглядати не може. Дітки досягли 16 і 18 рочків, созрєлі, значить - ну і коти їм стали не потрібні. Забрала я їх додому, зараз від"їдаються (бо дітки мені радісно оповідали, що "наші коти їдять навіть хліб! а вчора їли зефір!") мушу зазначити, що після хліба з зефіром проплан пішов на ура... коти гарні, не агресивні. кастровані, з горщиком все ок. дуже хочуть уваги, Рижик дуже довірливий, Лохматик дуже хоче бавитися. фото виставить Таня. якщо комусь сподобаються котики і хтось захоче їх взяти собі додому - телефон 096-582-07-02 Лариса
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"