Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Четверо кошенят "з-під маршрутки"

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Четверо кошенят "з-під маршрутки"

Сообщение Halya » 07 июл 2011, 18:11

Шукають господарів 4-ро гарненьких кошеняток - 2 хлопчика і 2 дівчинки. Їм зараз по 3 тижні.
Історія їх наступна. Їхня мама безпритульна кицька, яка жила біля одного з офісів де я працюю. Під нашим офісом постійно багато різного транспорту напарковано. От в день пологів (коли на вулиці було страшенно холодно і дощ) їхня мама вирішила, що час їх народити прямо на асфальті під припаркованою маршруткою. Оскільки це був вихідний я цілком випадково була біля роботи - на щастя 2 щойнонароджені кошенятка хоч і дуже змерзлі ще були живі і кричали - там же ж була і кицька, яка ще була в процесі народжування наступних...Всі розуміють яка б доля чекала малят під транспортом тому довго не думаючи ми це все щастя з горем пополам повитягували - запхали в ящик і повезли додому на балкон. (по дорозі народилось 3тє, а вже вдома 4те кошеня).
Киця з дітками зараз в мене - всі живі здорові і активні. Пізніше викладу фотки кошенят і можна буде робити оголошення. Котики - 2 сіреньких теббі (хлопчик і дівчинка) і 2є чорно білих - дуже цікавого окрасу (також хлопчик і дівчинка). Маму чекає стерилізація коли вже можна буде, а от з прилаштуванням дітей буде потрібна допомога.

Тел. мій - 068-500-56-18 - Галя.
Halya

Re: Четверо кошенят "з-під маршрутки"

Сообщение Halya » 14 авг 2011, 13:43

2є хлопак прилаштовані. Залишились 2 дівчинки. Ось перша - здорова, дуже активна і непосидюча (неможливо навіть нормально сфоткати). Друга ще трішки хвора тому для неї господарів буду шукати аж після її одужання.
Изображение
Halya

Вернуться в Щасливі історії