Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Розкішний білих пухнастий кіт - НОРД-2

Історії тварин, що знайшли люблячих господарів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Розкішний білих пухнастий кіт - НОРД-2

Сообщение sola » 19 июл 2011, 16:29

Изображение

Цього прекрасного кота знайшли на вул. Науковій.
Ось що пише дівчина Оля, яка його знайшла.

Я його знайшла на стоянці на вул. Наукова, 7-а. Там він жив уже три дні.
Котик білий, має довгу шерсть, схоже, що породистий, вже дорослий. Мав чорний нашийник від бліх.
На вигляд дуже схуд, тому, можливо, гуляє вже довго.
Розклеєні оголошення і спроби знайти власника самостійно поки без результату.

Мої тел. для зв"язку: 067 771 86 04 або 063 472 00 84, Оля

Шукаємо господаря!
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Re: Розкішний білих пухнастий кіт - НОРД-2

Сообщение Ronin » 19 июл 2011, 20:36

Блін ! Та Наукова 7 - то просто якесь джерело безпритульних котів! Тільки я за останній рік звідтам 7 котів взяв. Що саме цікаве, що Наукова 7 "А" - це офісний будинок, 7"Б" - взагалі борд... пардон, "відпочинково розважальний центр "Мі100" - звідки там ті коти беруться ?! Знаю, що є купа котів між житловими панельними будинками з іншого боку Наукової (масив навпроти Аквапарку), там тих котів нещасних табуни ходять, бабульки їх підгодовують і то все неконтрольовано плодиться ... :aq:

Но але я не вірю, що нормальний кіт здатен сам перетнути ту шалену автотрасу і перейти на інший бік, тим більше, що одного з перших кого я там знайшов - це було самотнє кошеня віком у 1 мсяць максимум, причому явно хатнє - сиділо в кущах і просто бавилось, воно-то точно не могло перейти дорогу самотужки!

P.S. Щойно йшов по тому району, ніяких оглошень про цього кота не побачив... :(
Ronin

Вернуться в Щасливі історії