Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом
nickie писал(а):Если кто будет ехать в приют - передам еще 4-5 пакетов секонда (с соседями насобирали). Плюс докуплю чего-то из списка.
Я з друзьями повісили в коледжі оголошення і скриньку на пожертви для приюта,як вам краще буде,вам привезти гроші чи щось за них купити??шо зараз не хватає найбільше???
Yulia_Marchelo писал(а):народ буду їхати в суботу або в неділю ше точно не знаю..можу взяти ваш секонд..???_)
Yulia_Marchelo писал(а):давайте у вівторок всі зустрінемся біля стрийського базару!!?????????
завтра їду в приют))
nickie писал(а):Не знала, в какую тему добавить - потому выложу тут. Девушка-дизайнер в фэйсбуке предложила новый внешний вид логотипа.
Я новоспечений дизайнер і хотіла би допомогти вашій чудовій організації покращити якість візуальної ідентифікації, звісно, якщо ви маєте в цьому потребу.
Наразі маю один варіант-ескіз https://lh6.googleusercontent.com/_zMHl ... /mercy.jpg
Якщо вам подобається, дуже прошу, дайте мені знати. Або якщо будуть питання по ескізу або побажання до змін в ескізі - чекаю на повідомлення
Вернуться в Притулок "Милосердя"
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1