moresai писал(а):Ему нужен вольер, чтобы он не сидел на цепи и в тоже время, пока не привыкнет, чтоб не дёрнул с нового места. Нужны понимающие хозяева. Мы надеемся на таких.
Це, звичайно, головне. Та вона така і є. Просто я тоді її ще мало знала. В той час вона переживала особисту трагедію, тому я не все розуміла з її дещо плутаної, через стрес, мови. Тепер вона докоряла мені за те, що я не вірно зрозуміла тоді про доставку. Сказала що, без проблем, поїхала б за собакою винайнятою нею автівкою. Єдине, що перед тим їздити і гуляти з нею в Брюховичах вона не встигала б, у неї нема своєї машини, а доїзд - з пересадками приміським і міським транспортом. Вольєра в неї нема, але є велика, міцно огороджена, територія, і цілодобово відкриті двері в літню, опалювальну зимою, хату.
Тепер це не головне. Головне, щоб Ізя знайшов СВІЙ ЩАСЛИВИЙ ДІМ! Він десь є, тільки ми просто ще не знаєм де...
ps.Собачка, яка живе у Марії, як виявилось, була збита на трасі машиною. Господарі не зголосились. Її було догляджено і стерилізовано.